tzitzikas2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Οι μηχανικοί δεν έχουν χαμηλούς μισθούς, για τα δεδομένα της χώρας τουλάχιστον. Μηχανικός που έχει όρεξη να δουλέψει βρίσκει εύκολα πρώτη δουλειά με €1,000-1,100 καθαρά. Δεν λέω οτι ειναι τίποτα σούπερ λεφτά ή οτι έκανες την τύχη σου, πάντως είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα απο πολλούς άλλους αποφοίτους στη χώρα. Και ίσα ίσα δεν υπάρχει υπερπροσφορά πλεόν, ίσως γιατι αρκετοί έφυγαν και στο εξωτερικό. Οριακά δε βρίσκουν κόσμο 1000€ με το άγχος που τραβάει ο μηχανικός, το διάβασμα για να είναι πάντα ενημερωμένος και επιστημονικά και σε σχέση με τις νομοθεσίες, την ευθύνη υπογραφής σε μελέτη και επίβλεψη και σε πολλές φορές και ευθύνη διοίκησης τεχνικού προσωπικού, ε δεν τα λες και σοβαρά λεφτά. Είναι πολύ λίγα. Άσε που συνήθως εργάζονται με μπλοκακι σε.τεχνικες εταιρείες με ότι αυτό συνεπάγεται... 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε 1000€ με το άγχος που τραβάει ο μηχανικός, το διάβασμα για να είναι πάντα ενημερωμένος και επιστημονικά και σε σχέση με τις νομοθεσίες, την ευθύνη υπογραφής σε μελέτη και επίβλεψη και σε πολλές φορές και ευθύνη διοίκησης τεχνικού προσωπικού, ε δεν τα λες και σοβαρά λεφτά. Είναι πολύ λίγα. Άσε που συνήθως εργάζονται με μπλοκακι σε.τεχνικες εταιρείες με ότι αυτό συνεπάγεται... Οι μηχανικοί εχουν πολύ περισσότερες διεξόδους απο την οικοδομή. Που πληρώνουν αξιοπρεπή χρήματα και χωρίς όλα αυτά τα άγχη στα οποία αναφέρεσαι. Η οικοδομή ως κύριος δρόμος ήταν μια φορά κι εναν καιρό που έχτιζαν και τα πάρκα, προ κρίσης, και όλοι μαζικά πήγαιναν εκεί. Μηχανικός είμαι και βλέπω κι απο τον κύκλο μου και τι μισθοί παίζουν αλλά και σε τι αντικείμενα. Αλλά ας μη χαλάσουμε το θέμα του φίλου που αναφέρεται σε δικηγόρους.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Όταν υπάρχει πολύ γραφειοκρατία,υπάρχουν και πολλοί δικηγόροι.Και η νομοθεσία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους,αλλιώς οι μισοί θα πεινούσαν.Σε όλα τα επίπεδα,ποινικό,αστικό κλπ. Ενα παράδειγμα.Γιατί πρέπει να πληρώσω υποχρεωτικά δικηγόρο για άρση προσημείωσης ακινήτου,το οποίο το έχω πληρώσει μέχρι τελευταία δεκάρα μαζί με τους τόκους;Εκεί ταιριάζει το απλά βάζουν μια σφραγίδα. Οι μηχανικοί και ειδικά οι γιατροί είναι άλλο.Πολύ μεγαλύτερη ευθύνη και μελέτη.
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Δεν είναι ότι δεν αμοίβεσαι καλά , αλλά ότι είσαι λιγο σπάταλος 😕 Προσωπικά δεν είμαι καθόλου σπάταλος.
filip123go Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα την εντύπωση πως πάντα στο επάγγελμα του δικηγόρου έπρεπε να έχεις ήδη "στημένη" επιχειρήση από γονείς για να κάνεις λεφτά (η να μπλέξεις με τη νύχτα)... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από filip123go 5
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Οι μηχανικοί εχουν πολύ περισσότερες διεξόδους απο την οικοδομή. Που πληρώνουν αξιοπρεπή χρήματα και χωρίς όλα αυτά τα άγχη στα οποία αναφέρεσαι. Η οικοδομή ως κύριος δρόμος ήταν μια φορά κι εναν καιρό που έχτιζαν και τα πάρκα, προ κρίσης, και όλοι μαζικά πήγαιναν εκεί. Μηχανικός είμαι και βλέπω κι απο τον κύκλο μου και τι μισθοί παίζουν αλλά και σε τι αντικείμενα. Αλλά ας μη χαλάσουμε το θέμα του φίλου που αναφέρεται σε δικηγόρους. Σίγουρα έχουν αρκετές διεξόδους αλλά αν εξαιρέσεις τους μηχανικούς υπολογιστών που έχουν καλύτερες απολαβές, καλές αμοιβές δίνουν μόνο μερικές μέρες κατασκευαστικές και κάποιες βιομηχανίες φυσικά. Είμαι χρόνια στον κλάδο των ενεργειακών μελετών και έργων και γνωρίζω πάρα πολλούς μηχανικούς κυρίως μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους και βλέπω τι αμοιβές παίζουν. Φυσικά οι δικηγοροι είναι σε.χειροτερη μοίρα.
filip123go Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε Σίγουρα έχουν αρκετές διεξόδους αλλά αν εξαιρέσεις τους μηχανικούς υπολογιστών που έχουν καλύτερες απολαβές, καλές αμοιβές δίνουν μόνο μερικές μέρες κατασκευαστικές και κάποιες βιομηχανίες φυσικά. Είμαι χρόνια στον κλάδο των ενεργειακών μελετών και έργων και γνωρίζω πάρα πολλούς μηχανικούς κυρίως μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους και βλέπω τι αμοιβές παίζουν. Φυσικά οι δικηγοροι είναι σε.χειροτερη μοίρα. Πολύ λίγους ηλεκτρολόγους μηχανικούς γνωρίζω, που είναι μισθωτοί. Οι περισσότεροι "senior" είναι με μπλόκ, 60€ την ημέρα +ΦΠΑ
LawyerS Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Στην Ελλαδα ολοι γκρινιαζουν αλλα στην πραξη δεν ξερουν τι εχουν... κσι δηλωνουν 10.000 εισοδημα. Οι γιατροι οι μηχανικοι και οι δικηγοροι οι συμβολαιογραφοι κλπ ειναι δουλειες που το κρατος σε υποχρεωνει να πληρωνεις σε οποιαδηποτε συναλλαγη σου για μια σφραγιδα. Τι να πουν και αλλοι επαγγελματιες που δουλευουν πραγματικα σε ελευθερη αγορα; Επαγγελματίες όπως; 30 λεπτά πριν, jmmys είπε Ενα παράδειγμα.Γιατί πρέπει να πληρώσω υποχρεωτικά δικηγόρο για άρση προσημείωσης ακινήτου,το οποίο το έχω πληρώσει μέχρι τελευταία δεκάρα μαζί με τους τόκους;Εκεί ταιριάζει το απλά βάζουν μια σφραγίδα. Μιας και έθιξες το θέμα. Για μια άρση προσημείωσης στην επαρχεία η αμοιβή είναι περίπου στα 500 ευρώ και πας με αντιδικία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα έξοδα. 45 ευρώ (έξοδα δικαστικού επιμελητή για κοινοποίηση - επίδοση της αιτήσεως στην τράπεζα) • 10 ευρώ (έξοδα κατάθεση αίτησης και έκδοση πιστοποιητικού από το υποθηκοφυλακείο περί μη τροπής της προσημείωσης σε υποθήκη) • 132,68 ευρώ (107 ευρώ + 25,68 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο ) • 166,16 ευρώ (134 + 32,16 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) • 18 ευρώ έξοδα μεταγραφής απόφασης Σύνολο εξόδων: 371,84 Ευρώ Σε αυτά να προσθέσω μεταφορικά, φωτοτυπίες και μεγαρόσημα για αντίγραφα; Πάμε γύρω στα 400 ευρώ. Η αμοιβή του δικηγόρου από τα παράβολα είναι γύρω στα 70 ευρώ και 100 ευρώ επιπλέον αμοιβή άρα 170 ευρώ από τα οποία τα 24% είναι το ΦΠΑ και τα 9% ο φόρος. Η εργασία μου φυσικά δεν είναι να βάλω μια σφραγίδα αλλά να βρω την απόφαση που έγραψε το ασφαλιστικό μέτρο ώστε να μην σε στείλω εσένα και χάσεις μεροκάματο ή πας στην τράπεζα και πληρώσεις κανα 150 ευρώ για έξοδα φακέλου. Να πάω υποθηκοφυλάκειο να βρω που έχει γραφτεί η προσημείωση και αν γράφτηκε σωστά. Να συντάξω την αίτηση, να την καταθέσω, να επιδώσω, να πάρω έκθεση επίδοσης και πράγματα που εσύ στον γιο σου θα έλεγες να πάρει 800 και 1000 ευρώ. Επομένως μπας και αλλάξουμε σε αυτή την χώρα κάποια στιγμή να ακολουθήσουμε αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας. Αν δεν έχεις γνώση μην έχεις γνώμη. Φιλικά πάντα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από LawyerS 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LawyerS είπε Επαγγελματίες όπως; Μιας και έθιξες το θέμα. Για μια άρση προσημείωσης στην επαρχεία η αμοιβή είναι περίπου στα 500 ευρώ και πας με αντιδικία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα έξοδα. 45 ευρώ (έξοδα δικαστικού επιμελητή για κοινοποίηση - επίδοση της αιτήσεως στην τράπεζα) • 10 ευρώ (έξοδα κατάθεση αίτησης και έκδοση πιστοποιητικού από το υποθηκοφυλακείο περί μη τροπής της προσημείωσης σε υποθήκη) • 132,68 ευρώ (107 ευρώ + 25,68 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο ) • 166,16 ευρώ (134 + 32,16 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) • 18 ευρώ έξοδα μεταγραφής απόφασης Σύνολο εξόδων: 371,84 Ευρώ Σε αυτά να προσθέσω μεταφορικά, φωτοτυπίες και μεγαρόσημα για αντίγραφα; Πάμε γύρω στα 400 ευρώ. Η αμοιβή του δικηγόρου από τα παράβολα είναι γύρω στα 70 ευρώ και 100 ευρώ επιπλέον αμοιβή άρα 170 ευρώ από τα οποία τα 24% είναι το ΦΠΑ και τα 9% ο φόρος. Η εργασία μου φυσικά δεν είναι να βάλω μια σφραγίδα αλλά να βρω την απόφαση που έγραψε το ασφαλιστικό μέτρο ώστε να μην σε στείλω εσένα και χάσεις μεροκάματο ή πας στην τράπεζα και πληρώσεις κανα 150 ευρώ για έξοδα φακέλου. Να πάω υποθηκοφυλάκειο να βρω που έχει γραφτεί η προσημείωση και αν γράφτηκε σωστά. Να συντάξω την αίτηση, να την καταθέσω, να επιδώσω, να πάρω έκθεση επίδοσης και πράγματα που εσύ στον γιο σου θα έλεγες να πάρει 800 και 1000 ευρώ. Επομένως μπας και αλλάξουμε σε αυτή την χώρα κάποια στιγμή να ακολουθήσουμε αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας. Αν δεν έχεις γνώση μην έχεις γνώμη. Φιλικά πάντα Περιέγραψες με απόλυτο τρόπο την γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Παράβολα,γραμμάτια,αιτήσεις,από ένα γραφείο σε άλλο,έξοδα φακέλου!!!!!,εξοδα μεταφοράς,μεταγραφης και φωτοτυπίες στο 2023,όπου όλα γίνονται ηλεκτρονικά και και και.Για να γίνει μια άρση προσημείωσης ακινήτου που έχει αποπληρωθεί πλήρως.Ένα κάρο δικαιολογητικά. Και που και χρόνο να είχα να τρέχω σαν τον τρελό από υπηρεσία σε υπηρεσία για να μαζέψω όλα τα δικαιολογητικά,πάλι θα πρέπει να μπει υποχρεωτικά δικηγόρος. Δεν είπα ότι φταίνε οι δικηγόροι αλλά η νομοθεσία. Αν θελουμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα,40 χρόνια μετά.Μολις το περιεγραψες.Μετά είναι ομως που θα πέσει πραγματική πείνα στους δικηγορους.Για δημοσιους υπαλληλους ακόμα χειρότερα.Φιλικά. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από jmmys
johnieXoX Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Προσωπικά δεν είμαι καθόλου σπάταλος. Ο μύρμηγκας δεν είναι σπάταλος.. εσύ είσαι τζίτζικας.. μη μπερδεύεσαι 🤪 1
LawyerS Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, jmmys είπε Περιέγραψες με απόλυτο τρόπο την γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Παράβολα,γραμμάτια,αιτήσεις,από ένα γραφείο σε άλλο,έξοδα φακέλου!!!!!,εξοδα μεταφοράς,μεταγραφης και φωτοτυπίες στο 2023,όπου όλα γίνονται ηλεκτρονικά και και και.Για να γίνει μια άρση προσημείωσης ακινήτου που έχει αποπληρωθεί πλήρως.Ένα κάρο δικαιολογητικά. Και που και χρόνο να είχα να τρέχω σαν τον τρελό από υπηρεσία σε υπηρεσία για να μαζέψω όλα τα δικαιολογητικά,πάλι θα πρέπει να μπει υποχρεωτικά δικηγόρος. Δεν είπα ότι φταίνε οι δικηγόροι αλλά η νομοθεσία. Αν θελουμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα,40 χρόνια μετά.Μολις το περιεγραψες.Μετά είναι ομως που θα πέσει πραγματική πείνα στους δικηγορους.Φιλικά. Ανοίγουμε ένα θέμα τώρα δίχως τέλος. Κανονικά η δικαιοσύνη έπρεπε να είναι τσάμπα. Κανένα παράβολο αλλά κανονικά θα έπρεπε κάθε διαδικαστική πράξη να την κάνει δικηγόρος. Και δεν στο λέω επειδή είμαι δικηγόρος. Όταν πήγα πανεπιστήμιο αναρωτήθηκα τι στο καλό χρειάζονται οι δικηγόροι; Ο νόμος είναι νόμος, ο νόμος θα εφαρμοστεί και ο δικηγόρος δεν κάνει τπτ. Πλέον λέω τι στο καλό χρειάζεται η δικαιοσύνη. Οι μεγαλύτερες υποθέσεις και τις μεγαλύτερες αμοιβές μου τις πήρα από υποθέσεις όπου οι συμβαλλόμενοι θεωρούσαν τον δικηγόρο περιττό. Μάλιστα πολύ έχουν αναγάγει τους λογιστές σε γνωστες των πάντων. Ε λοιπόν από μια μέρα καλό για εμάς γιατί από τις πατάτες των λογιστών δημιουργούνται υποθέσεις για εμάς. Τεσπά μεγάλη συζήτηση. Αν περιμένεις να αλλάξει αυτό το κράτος είσαι λάθος. Δεν θα αλλάξει ποτέ. Και δεν θα αλλάξει γιατί δεν φταίει αυτό αλλά εμείς. Κι εγώ. Όταν βγήκα στην δουλειά ήθελα να το αλλάξω εγώ. Τελικά ξέρεις τι επέλεξα; Να πάω με το κύμα. Απλά πλέον εκνευρίζομαι να ακούω το πώς για όλα φταίνε οι δικηγόροι και οι άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι Παναγίες. Και θα σου δώσω δύο παράδειγματα. Πριν 4 χρόνια μου χαλάει το ψυγείο. Λέω οκ θα φωνάξω ψυκτικό να το δει. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει εγώ για να έρθω και μόνο θέλω 20 ευρώ ακόμα και τπτ να μην κάνω. Να σου πω την αλήθεια μου κακοφάνηκε. Ίσως γιατί εγώ τις νόμιμες συμβουλές (κακώς) δεν τις χρεώνω όταν δω ότι μια υπόθεση είναι χαμένη πχ. Περιττό να σου πω ότι είμαι σε επαρχία και για να έρθει σπίτι μου ο μάστορας δεν έκανε ούτε 3 χιλιόμετρα. Τεσπά κατεβαίνει από το αμάξι, βλέπει το ψυγείο ότι ήταν παλιά μάρκα και δεν υπήρχε μοτέρ να αλλάξει και αμέσως 20 ευρώ και δρόμο. Κοίτα να δεις πως τα έφερε η τύχη και ο πεθερός του είχε πρόβλημα με το κτηματολόγιο και ήρθε γραφείο μου για συμβουλές. Στην υπόθεση του δεν χωρούσε να γίνει τπτ απλά έπρεπε να ακούσω τα πραγματικά περιστατικά και πάνω στο 20 λεπτό κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Σε οποιονδήποτε πελάτη δεν θα έπαιρνα ευρώ. Σε αυτόν ζήτησα 200 ευρώ. Περιττό να σου πω ότι σηκώθηκε να φύγει χωρίς να ρωτήσει τι χρωστάει και μόλις του το είπα κατέβασε να μούτρα. Θες και το κερασάκι στην τούρτα; Μου άρχισε και μια ιστορία ότι και καλά για τους δικηγόρους έχει γίνει το κτηματολόγιο και δεν κόβουμε αποδείξεις και τέτοια. Μεταξύ σοβαρού και αστείου όλα αυτά. Και τον ρωτάω με αυστηρό ύφος έχεις κόβεται; Μου λέει τα πάντα και αυτοί τρέχουν όλη μέρα και δουλεύουν κοπιαστικά. Τότε του θύμισα τα 20 ευρώ που πήρε δικαίως αλλά χωρίς κόπο και πως δεν έκοψε καν απόδειξη. Έφυγε τρομερά ηττημένος. Πίστεψέ με φίλε μου πλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες βαράνε στον σταυρό μόνο που εμείς έχουμε την ρετσινια. Επίσης εμείς έχουμε κάτι εισφορές να κλαίς σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Άρα μην το πιάνεις από πουθενά Το άλλο βαριέμαι να στο γράψω τώρα 🤣🤣 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από LawyerS 2
Ducatista Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LawyerS είπε Επαγγελματίες όπως; Μιας και έθιξες το θέμα. Για μια άρση προσημείωσης στην επαρχεία η αμοιβή είναι περίπου στα 500 ευρώ και πας με αντιδικία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα έξοδα. 45 ευρώ (έξοδα δικαστικού επιμελητή για κοινοποίηση - επίδοση της αιτήσεως στην τράπεζα) • 10 ευρώ (έξοδα κατάθεση αίτησης και έκδοση πιστοποιητικού από το υποθηκοφυλακείο περί μη τροπής της προσημείωσης σε υποθήκη) • 132,68 ευρώ (107 ευρώ + 25,68 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο ) • 166,16 ευρώ (134 + 32,16 ΦΠΑ) (έξοδα γραμματίου προείσπραξης για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) • 18 ευρώ έξοδα μεταγραφής απόφασης Σύνολο εξόδων: 371,84 Ευρώ Σε αυτά να προσθέσω μεταφορικά, φωτοτυπίες και μεγαρόσημα για αντίγραφα; Πάμε γύρω στα 400 ευρώ. Η αμοιβή του δικηγόρου από τα παράβολα είναι γύρω στα 70 ευρώ και 100 ευρώ επιπλέον αμοιβή άρα 170 ευρώ από τα οποία τα 24% είναι το ΦΠΑ και τα 9% ο φόρος. Η εργασία μου φυσικά δεν είναι να βάλω μια σφραγίδα αλλά να βρω την απόφαση που έγραψε το ασφαλιστικό μέτρο ώστε να μην σε στείλω εσένα και χάσεις μεροκάματο ή πας στην τράπεζα και πληρώσεις κανα 150 ευρώ για έξοδα φακέλου. Να πάω υποθηκοφυλάκειο να βρω που έχει γραφτεί η προσημείωση και αν γράφτηκε σωστά. Να συντάξω την αίτηση, να την καταθέσω, να επιδώσω, να πάρω έκθεση επίδοσης και πράγματα που εσύ στον γιο σου θα έλεγες να πάρει 800 και 1000 ευρώ. Επομένως μπας και αλλάξουμε σε αυτή την χώρα κάποια στιγμή να ακολουθήσουμε αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας. Αν δεν έχεις γνώση μην έχεις γνώμη. Φιλικά πάντα Χωρίς διάθεση αντιπαραθεσης χρειάστηκα αρκετές φορές δικηγόρο και πότε δεν πήρα απόδειξη και οοοταν ζητησεις ξαφνικά αλλάζουν ποσα κλπ... και επίσης αν θυμάμαι καλά εκτός από τις αμοιβές που έχουν οριστεί αρκετοί ζητάνε ότι θέλουν.... να συμπληρώσω πως προφανώς δεν είναι όλοι έτσι απλά λέω από την δική μου εμπειρία... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από Ducatista
Black Demis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 για πολλους λογους μεν αλλα ο κυριος ειναι οτι παρα πολλα ατομα εχουν βγει απο αυτες της σχόλες ετσι η προσφορά δεν συμβαδίζει με την ζήτηση..........μόνο αν είσαι άκρος καλός κατι μπορεις να κανεις (και λογικό)
argimeg Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Ducatista είπε Χωρίς διάθεση αντιπαραθεσης χρειάστηκα αρκετές φορές δικηγόρο και πότε δεν πήρα απόδειξη και οοοταν ζητησεις ξαφνικά αλλάζουν ποσα κλπ... και επίσης αν θυμάμαι καλά εκτός από τις αμοιβές που έχουν οριστεί αρκετοί ζητάνε ότι θέλουν.... να συμπληρώσω πως προφανώς δεν είναι όλοι έτσι απλά λέω από την δική μου εμπειρία... Ενώ από ελεύθερο επαγγελματια έχεις πάρει. Εδώ ακόμα και μεγάλες εταιρείες δεν κόβουν για παροχή υπηρεσιών θα κόψει ένας μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας που με το καλημέρα πληρώνει ένα σωρό χρήματα προκαταβολικά στο κράτος; Όποιος μπορεί να μην κόψει απόδειξή εδώ στην Ελλάδα δεν κόβει, αυτή είναι η αλήθεια. 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 @LawyerS γιατί να πάει με αντιδικία η άρση προσημείωσης; Ισχύει και μετά από εξόφληση δανείου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις