zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Τηλεοράσεις που δεν έχουν DVB T2 αποκωδ τί πρόβλημα μπορεί να εμφανίσουν με τις μελλοντικές εξελίξεις της τεχνολογίας;
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δεν θα μπορούν να αποκωδικοποιήσουν το σήμα από τα επίγεια ψηφιακά καναλια. Θα χρειαστούν δέκτη εξωτερικό DVB-T2
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Πότε θα δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα ή ήδη υπάρχει;
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, zoranb είπε Πότε θα δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα ή ήδη υπάρχει; Οχι ακόμα δεν υπαρχει. Σύμφωνα με οδηγία της Ευρωπαϊκής ένωσης και στην συνεχεία της επέκτασης του LTE και του 5G η χωρά μας θα πρέπει να αλλάξει στο πρότυπο μετάδοσης του DVB-T2 ωστε να ελευθερωθεί ακόμη μέρος της μπάντας. Ηταν να γινει αλλα παγωσε λογω του Covid, τωρα ποτε θα γινει, δεν εχω ιδεα. Προς το παρόν συνεχίζουμε ετσι με το υπάρχον, και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για οταν θα ειναι να γινει η μετάβαση. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 1
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Κάθε λίγο κ λιγάκι δηλαδή θα πρέπει να αγοράζουμε αποκωδικοποιητές ακόμα κ για τις νέες tv μας;
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Κάθε λίγο κ λιγάκι δηλαδή θα πρέπει να αγοράζουμε αποκωδικοποιητές ακόμα κ για τις νέες tv μας; Στις νεες δεν χρειάζεται ειναι ήδη DVB-T2. Το T2 "παίζει" και το απλο DVB-T οχι ομως το αντίθετο.
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, smpt είπε νεες? απο ποτε την εχεις? και τι μοντελο ειναι? Απο το 2017 την εχω ειναι LG smart UHD 4K. LG 49UJ670V. Το DVB-T2 δεν ειναι κάτι το καινούριο. Η Γερμανία το εχει χρόνια, πανω απο μια 10ετια.
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω μια Philips 12ετίας, αλλά θέλω να πω πως έτσι όπως πάει, όταν βγεί το T3 δεν θα παίζουν οι νέες. Πότε θα βγεί το Τ3? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από zoranb
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Έχω μια Philips 12ετίας, αλλά θέλω να πω πως έτσι όπως πάει, όταν βγεί το T3 δεν θα παίζουν οι νέες. Πότε θα βγεί το Τ3? Δεν εχω ενημέρωση για το T3. Προς το παρόν το LTE υπερκαλύπτεται από το T2 στην Ευρώπη. Καθότι η τεχνολογία προχωράει δεν ειναι και απίθανο σε λιγα χρονιά να ειναι ολα μεσω οπτικής ίνας οπως ειναι σε πολλές χώρες πλέον και να μην χρειάζεται καν το επίγειο. Θεωρώ οτι αγχώνεσαι για κάτι τέτοιο χωρίς λογο. Στην τελική ενας δέκτης T2 εχει απο 15 ευρό και πανω, δεν ειναι τοσο μεγαλο το κοστος, σε σχεση δηλαδη για να αλλάξει καποιος ολη την TV για αυτον τον λογο.
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Περισσότερο αγχώνομαι γιατί το να υπάρχει αποκωδικοποιητής προυποθέτει xtra τηλεκοντρόλ που είναι κάτι πολύ εκνευριστικό.
kostasbm Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 οι περισοτερες τιβι έχουν είσοδο στο πάλι για cam (ειχαν παλια οταν πρωτο πηγαμε στο ψηφιακο)...μπορει να βγει κατι παρομοιο για να μη πεταμε τηλεορασεις
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, zoranb είπε Περισσότερο αγχώνομαι γιατί το να υπάρχει αποκωδικοποιητής προυποθέτει xtra τηλεκοντρόλ που είναι κάτι πολύ εκνευριστικό. Σε αυτο εχεις δικιο. Πολλοί κατασκευαστές ομως οπως η EDISION εχουν βγάλει μοντέλα DVB-T2 οπου το τηλεκοντρόλ τους συνεργάζεται και με την TV και ετσι τα κανεις ολα με ενα. Επισης υπαρχουν aftermarket τηλεκοντρολ που μπορεις να αντιγραψεις τα πληκτρα τους και να τα εχεις ετσι παλι ολα σε ενα. 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε οι περισοτερες τιβι έχουν είσοδο στο πάλι για cam (ειχαν παλια οταν πρωτο πηγαμε στο ψηφιακο)...μπορει να βγει κατι παρομοιο για να μη πεταμε τηλεορασεις Το θεμα Cam δεν πηγε καλα. Έκτος οτι ηταν ακριβά (σε σχεση με τους δέκτες) δεν συνεργάζονται καλα με ολες τις TV, κολλάνε, χανουν την εικονα κτλπ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από Petros Electron
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Σε αυτο εχεις δικιο. Πολλοί κατασκευαστές ομως οπως η EDISION εχουν βγάλει μοντέλα DVB-T2 οπου το τηλεκοντρόλ τους συνεργάζεται και με την TV και ετσι τα κανεις ολα με ενα. Επισης υπαρχουν aftermarket τηλεκοντρολ που μπορεις να αντιγραψεις τα πληκτρα τους και να τα εχεις ετσι παλι ολα σε ενα. Ambilight μπορώ να έχω σε αυτά τα τηλεκοντρόλ; :-)
Petros Electron Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Σε αυτα που αντιγράφουν πληκτρα απο τα αλλα τηλεκοντρολ ναι, αντιγράφεις πληκτρο-πληκτρο με οτι εντολη θελεις απο το original. Ριξε μια ματια στα SEKI τα ειχα δουλεψει παλια σε ξενοδοχειο που ειχαμε το προβλημα που εσπαγαν/χαλαγανε/κλεβανε τα original. https://www.my-seki.com/en/seki-remote-controls-en 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα