sdikr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, kkatzos είπε 🤣 Βρες μου έναν που να μην μπορεί χωρίς αυτό. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει πρώτα να έχει δοκιμάσει Google Pixel, EMUI, OneUI και ColorOS και μετά να εκφέρει άποψη. Το χειρότερο μακράν το MIUI και το λέω έχοντας δοκιμάσει όλα τα παραπάνω. Για το γεμάτο από memory leaks MIUI ούτε τα 12GB δεν είναι αρκετά. 🤣 Και τον SD 8 Gen 1 τον βάζεις στα θετικά; Σου έχω βρει Του απαντάς αυτή την στιγμή Για να σε προλάβω, ναι έχω δοκιμάσει και άλλα, μέχρι και Pure android, έψαχνα να βρω εφαρμογές που κάνουν ότι κάνει το Miui απο μόνο του Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από sdikr 1 1
PaNtErAz Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ας κλειδώσει, από ότι βλέπω τελείωσαν.
maparios Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε θα συμφωνησω γτ και τα 500 για poco μου φαινονται καπως too much , οταν μπορεις να πας σε s21 ultra μετεχειρο μεν αλλα υπερτουμπανο δε! αποψη μου βεβαια , αλλα εχοντας περασει απο πολλα xiaomi poco f1 f2 f2 pro . δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω ουτε απ εξω λογο miui που ειναι για πεταμα ! off-topic γιατι βρε αδερφε στο poco f2 pro τι προβληματα ειχες; on topic: το εχει κανεις το f4 του τιτλου; εχει οντως θεματα με θερμοκρασιες τωρα το καλοκαιρι;
Giorgos20177 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 17 ώρες πριν, maparios είπε off-topic γιατι βρε αδερφε στο poco f2 pro τι προβληματα ειχες; on topic: το εχει κανεις το f4 του τιτλου; εχει οντως θεματα με θερμοκρασιες τωρα το καλοκαιρι; τα θεματα με θερμοκρασιες δεν ξερω ποιος τα εχει , γτ και με το Oneplus 9 pro που ειχα της ιδιες λαλακιες λεγανε αλλα εγω δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα . οσο για το poco φοβερο κινητο καμερα μπαταρια οθονη κτλπ . αλλα οσο super amoled και να ειναι οι οθονες poco xiaomi οταν πηρα το σ22 ultra λεω α καλα δεν υπαρχει αυτο , τελειος αλλη οθονη . μετα το miui ειναι για πεταμα απλα , ακυρα bug , επαννακινησης στο ασχετο , κοληματα εφαρμογης καμερας , κολημα σε browsing και αλλα πολλα τα οποια ειναι ιδι ακαρκινοματα στο group γτ ειχα και t mi 10 και ο φιλος μου το poco f3 , τωρα σου λεω την εμπειρια μου , και αποψη μου , εγω ουτε απ εξω δεν ξαναπερναω ,
maparios Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε τα θεματα με θερμοκρασιες δεν ξερω ποιος τα εχει , γτ και με το Oneplus 9 pro που ειχα της ιδιες λαλακιες λεγανε αλλα εγω δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα . οσο για το poco φοβερο κινητο καμερα μπαταρια οθονη κτλπ . αλλα οσο super amoled και να ειναι οι οθονες poco xiaomi οταν πηρα το σ22 ultra λεω α καλα δεν υπαρχει αυτο , τελειος αλλη οθονη . μετα το miui ειναι για πεταμα απλα , ακυρα bug , επαννακινησης στο ασχετο , κοληματα εφαρμογης καμερας , κολημα σε browsing και αλλα πολλα τα οποια ειναι ιδι ακαρκινοματα στο group γτ ειχα και t mi 10 και ο φιλος μου το poco f3 , τωρα σου λεω την εμπειρια μου , και αποψη μου , εγω ουτε απ εξω δεν ξαναπερναω , με μπέρδεψες,το s22 ultra ΔΕΝ σου άρεσε ή τα poco? ειναι πρωι ακομη με συγχωρείς
Giorgos20177 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 41 λεπτά πριν, maparios είπε με μπέρδεψες,το s22 ultra ΔΕΝ σου άρεσε ή τα poco? ειναι πρωι ακομη με συγχωρείς το poco και γενικα τα xiaomi group
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε τα θεματα με θερμοκρασιες δεν ξερω ποιος τα εχει , γτ και με το Oneplus 9 pro που ειχα της ιδιες λαλακιες λεγανε αλλα εγω δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα . οσο για το poco φοβερο κινητο καμερα μπαταρια οθονη κτλπ . αλλα οσο super amoled και να ειναι οι οθονες poco xiaomi οταν πηρα το σ22 ultra λεω α καλα δεν υπαρχει αυτο , τελειος αλλη οθονη . μετα το miui ειναι για πεταμα απλα , ακυρα bug , επαννακινησης στο ασχετο , κοληματα εφαρμογης καμερας , κολημα σε browsing και αλλα πολλα τα οποια ειναι ιδι ακαρκινοματα στο group γτ ειχα και t mi 10 και ο φιλος μου το poco f3 , τωρα σου λεω την εμπειρια μου , και αποψη μου , εγω ουτε απ εξω δεν ξαναπερναω , σε ηλιο- πως ειναι η οθονη του Σ22? με γυαλι ηλιου
kkatzos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε τα θεματα με θερμοκρασιες δεν ξερω ποιος τα εχει , γτ και με το Oneplus 9 pro που ειχα της ιδιες λαλακιες λεγανε αλλα εγω δεν ειχα κανενα απολυτος θεμα . Επειδή και εγώ έχω το OnePlus 9 Pro θα σε ενημερώσω τι παίζει. By default ο γρήγορος/μεγάλος Cortex-X1 πυρήνας δε χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ. Σα να μην υπάρχει. Αυτός ζεσταίνει / καταναλώνει ενέργεια. Ενεργοποιήσε το High Performance από το Battery options που τον αφήνει τον Cortex X1 πυρήνα να δουλεύει κανονικά και έλα πες μου μετά ότι δε ζεσταίνεται. Φορά γάντια όμως, ε;🤣
SV1EOD Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, kkatzos είπε Φορά γάντια όμως, ε;🤣 Αυτή η συμβουλή έγραψε. 1
paramedic Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Κάτοχος f3 8GB/256GB εδω και δύο χρονια περίπου και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ, δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, παει σφαίρα και το MIUI είναι άψογο και πολύ βολικό. Οτι καλύτερο εχω παρει και με τιμή ξεφτίλα 290€ απο Ισπανία. 1
NosMa1993 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 25/4/2023 στις 11:33 ΠΜ, Giorgos20177 είπε θα συμφωνησω γτ και τα 500 για poco μου φαινονται καπως too much , οταν μπορεις να πας σε s21 ultra μετεχειρο μεν αλλα υπερτουμπανο δε! αποψη μου βεβαια , αλλα εχοντας περασει απο πολλα xiaomi poco f1 f2 f2 pro . δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω ουτε απ εξω λογο miui που ειναι για πεταμα ! To poco f4 gt έχει και τα triggers που σημαίνει ότι συμφέρει για κάποιον που είναι gamer, σε σχέση με το να αγοράσει κάποιο asus rog phone, redmagic, ακόμα και τo black shark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα