Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Poco F4 GT 5G Dual SIM (12GB/256GB) Stealth Black 499,90 @ Xiaomi Store Stock House

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

499,90 είναι απίστευτη τιμή για αυτό το τηλέφωνο που το μόνο αρνητικό που έχει είναι η κάμερα:

https://www.mistore-greece.gr/Products/Stock-House/Smartphones/smartphone-poco-f4-gt-black-12-256gb.aspx

Skroutz από 629,90:

https://www.skroutz.gr/s/35734793/Xiaomi-Poco-F4-GT-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Stealth-Black.html

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

499,90 είναι απίστευτη τιμή για αυτό το τηλέφωνο που το μόνο αρνητικό που έχει είναι η κάμερα:

https://www.mistore-greece.gr/Products/Stock-House/Smartphones/smartphone-poco-f4-gt-black-12-256gb.aspx

Skroutz από 629,90:

https://www.skroutz.gr/s/35734793/Xiaomi-Poco-F4-GT-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Stealth-Black.html

Ο 8 Gen1 έχει θέματα με overheating, ας το ψάξει όποιος σκοπεύει να τον αγοράσει.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rattlehead είπε

Official 2 χρόνια εγγύηση όμως από το store

Άστον να το πάρει από best price..

• Like 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donalhioy είπε

best price ομως 510

Δυστυχώς, αν το θέλεις με τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ, στα περισσότερα καταστήματα του bestprice την πάτησες. Υπάρχουν 3 κατηγορίες:

- αυτοί που δεν υποστηρίζουν καν την πώληση με τιμολόγιο

- αυτοί που έχουν "ειδική προσφορά για ιδιώτες". Παράδειγμα αρχική τιμή 620€, χωρίς ΦΠΑ με τιμολόγιο 500€. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ 495€... Αλήτες...

- αυτοί που υποστηρίζουν αγορά με τιμολόγιο απαλλαγής ΦΠΑ, αλλά σου ζητάνε μια απίστευτη ποσότητα δικαιολογητικών και δίνουν χρόνους διεκπεραίωσης της παραγγελίας 15 εργάσιμες (για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα), αλλά τα χρήματα να δοθούν από την αρχή της παραγγελίας.

Με λίγα λόγια στο Bestprice γίνεται μεγάλο πανηγύρι... Δε θέλω να γράψω άλλα...

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.

Στα 430-450 παιζει το 8GB που κατα τη γνωμη μου συμφερει περισσοτερο καθως θεωρω τα 12GB RAM υπερβολικα για κινητο

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Στα 430-450 παιζει το 8GB που κατα τη γνωμη μου συμφερει περισσοτερο καθως θεωρω τα 12GB RAM υπερβολικα για κινητο

θα συμφωνησω γτ και τα 500 για poco μου φαινονται καπως too much , οταν μπορεις να πας σε s21 ultra μετεχειρο μεν αλλα υπερτουμπανο δε!  αποψη μου βεβαια , αλλα εχοντας περασει απο πολλα xiaomi    poco f1 f2 f2 pro . δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω ουτε απ εξω λογο miui που ειναι για πεταμα ! 

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

θα συμφωνησω γτ και τα 500 για poco μου φαινονται καπως too much , οταν μπορεις να πας σε s21 ultra μετεχειρο μεν αλλα υπερτουμπανο δε!  αποψη μου βεβαια , αλλα εχοντας περασει απο πολλα xiaomi    poco f1 f2 f2 pro . δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω ουτε απ εξω λογο miui που ειναι για πεταμα ! 

Κάποιοι δεν μπορούν με το Miui,  άλλοι πάλι δεν  μπορούν χωρίς αυτό, γούστα είναι αυτά,   άλλα σύγκριση με μεταχειρισμένο και καινούργιο με εγγύηση αντιπροσωπείας δεν μπορείς να κάνεις.

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Donalhioy είπε

best price ομως 510

Να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi/Poco.

Κοινώς οποιαδήποτε αγορά πέραν των μεγάλων αλυσίδων= εγγύηση Κινας/καταστήματος, ενώ στις μεγάλες αλυσίδες, εγγύηση Infoquest.

Για όποιον θέλει αυτά τα specs αλλά δεν θέλει Xiaomi/miui, υπάρχει και το περσινό Realme GT 2 pro.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdikr είπε

Κάποιοι δεν μπορούν με το Miui,  άλλοι πάλι δεν  μπορούν χωρίς αυτό

🤣

Βρες μου έναν που να μην μπορεί χωρίς αυτό.

Εννοείται βέβαια ότι πρέπει πρώτα να έχει δοκιμάσει Google Pixel, EMUI, OneUI και ColorOS και μετά να εκφέρει άποψη.

Το χειρότερο μακράν το MIUI και το λέω έχοντας δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.

5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Για το γεμάτο από memory leaks MIUI ούτε τα 12GB δεν είναι αρκετά. 🤣

20 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

το μόνο αρνητικό που έχει είναι η κάμερα:

Και τον SD 8 Gen 1 τον βάζεις στα θετικά;

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kkatzos είπε

🤣

Βρες μου έναν που να μην μπορεί χωρίς αυτό.

Εννοείται βέβαια ότι πρέπει πρώτα να έχει δοκιμάσει Google Pixel, EMUI, OneUI και ColorOS και μετά να εκφέρει άποψη.

Το χειρότερο μακράν το MIUI και το λέω έχοντας δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.

Για το γεμάτο από memory leaks MIUI ούτε τα 12GB δεν είναι αρκετά. 🤣

Και τον SD 8 Gen 1 τον βάζεις στα θετικά;

You came

you trolled

you left.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

You came

you trolled

you left.

MIUI lover που τα τελευταία χρόνια δεν έχει δοκιμάσει shell/UI άλλης εταιρίας φαντάζομαι...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

MIUI lover που τα τελευταία χρόνια δεν έχει δοκιμάσει shell/UI άλλης εταιρίας φαντάζομαι...

Τυπος που πρηζει οποιονδηποτε με οτιδηποτε φανταζομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...