Metallas13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλησπέρα! Ποια η άποψή σας για τη σειρά Λίφτινγκ του Χάρη Ρώμα; Είχε τηλεθέαση κατά μέσο όρο πάνω από 22%. Τα νούμερα αυτά δεν ήταν ικανοποιητικά;;; Γιατί δε τη δείχνουν σε επανάληψη; Ήταν ίσως η πιο ώριμη παρουσία του Ρώμα σε σειρά (ώριμη όχι καλύτερη!) Νομίζω είχε πολύ προχωρημένα μηνύματα για την εποχή της . (Η ματαιοδοξία εκείνων των χρόνων, οι σπατάλες χρημάτων για αηδίες, το "πιπινιάσμα" των 40αρηδων και τέλος ένα έξαλλο φινάλε που αποκαθιστά τα πάντα!) Ευχαριστώ πολύ!
G.TH. Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Την έχουν δείξει σε επανάληψη και στον Αντέννα αρκετές φορές, κάτι πρωινά ή ξημερώματα συνήθως. Πιθανόν από τότε που λογοκρίθηκε το Κ&Ε να μην την ξαναπρόβαλε γιατί είχε και αυτή η σειρά κάπως χυδαία γλώσσα. Δεν ξέρω αν την προβάλει το Μακεδονία TV. Κατά τα άλλα και εγώ νομίζω πως είναι πολύ υποτιμημένη, από τον κόσμο, δουλειά σε σχέση με Κ&Ε και Μεν και Δεν
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Το Λιφτινγκ ηταν μια εξαιρετικη σειρα και οντως αρκετα underrated δεν εκτιμηθηκε αναλογως απο το ελληνικο κοινο κακως. Και για αυτο και δεν εχει παιχτει και στην τηλεοραση πολλες φορες συγκριτικα με τις αλλες γνωστες σειρες του Ρωμα.
Choutas Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 ο Ρώμας είναι υπερεκτιμημένος. Ήταν πολύ σεξοκεντρική σειρά ακόμα και για τον Ρώμα. Το μέγα έπος είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης τα υπόλοιπα τα θεωρώ μόνο οκέι μέχρι κακά. 1 1
galaziosouranos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Πολύ ωραίο θέμα μιας και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη σειρά στο διαδίκτυο. Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου γιατί έχει τον αέρα του κων/νου και Ελένης σε μια ακόμα πιο χύμα μορφή και παρουσιάζει με ιδιαίτερη παραστατικοτητα την κουλτούρα της τότε σαπιας εποχής. Νομίζω ότι και το τέλος του είναι πολύ προοδευτικό ακόμα και για σήμερα Πραγματικά κρίμα που ο Χάρης Ρώμας δεν αναφέρεται ποτέ στη συγκεκριμένη δουλειά. Πάντως σύμφωνα με το wiki , στην πρώτη σεζόν έκανε παρα πολύ καλά νούμερα και στη δεύτερη δεν πήγε άσχημα αλλά όχι τόσο καλά όσο στην αρχή. Λείπει από το διαδίκτυο ένα επεισόδιο που ο Ρώμας ( Μαντουβαλος ) αρραβωνιαζεται ταυτόχρονα και τις δυο . Δυστυχώς, ούτε στη σελίδα του αντ1 (!) Υπάρχει ουδεμία αναφορά στη σειρά!
ifollowrivers Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Στις 24/4/2023 στις 10:45 ΜΜ, Choutas είπε ο Ρώμας είναι υπερεκτιμημένος. Ήταν πολύ σεξοκεντρική σειρά ακόμα και για τον Ρώμα. Το μέγα έπος είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης τα υπόλοιπα τα θεωρώ μόνο οκέι μέχρι κακά. Αν ο Ρώμας είναι υπερεκτιμημένος όπως λες, ο Χαραλαμπίδης τότε τί είναι;
Choutas Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2023 στις 9:39 ΠΜ, ifollowrivers είπε Αν ο Ρώμας είναι υπερεκτιμημένος όπως λες, ο Χαραλαμπίδης τότε τί είναι; Ο Χαραλαμπίδης έχει κάνει αυτές τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση οι οποίες καμία δεν παίζεται σε επανάληψη και ούτε παίζονταν για χρόνια. Ο Ρώμας έχει δύο που παίζονται ανελλιπώς σε επανάληψη και άλλες τρεις τέσσερις που παίζονται κάποιες χρονιές όπως ξαναξεκίνησε να δείχνει το Μεν και Δεν. Για να έχει τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην ελληνική τηλεόραση ναι είναι υπερεκτιμημένες. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από Choutas
paiktaras69 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Είμαι η εξαίρεση που δεν μπορώ με τίποτα να δω οτιδήποτε με τον Χάρη των Ρώμα ???? 2 1
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Είμαι η εξαίρεση που δεν μπορώ με τίποτα να δω οτιδήποτε με τον Χάρη των Ρώμα ???? Πιστεύω ναι. Θεωρώ απολαυστικες τις σειρές του. Ειδικά τους νέους κύκλους από καφέ της χαράς το παλιό Κωνσταντίνου και Ελένης μεν και δεν λίφτινγκ απλά δεν τις βαριέσαι ποτέ. Μπεζος και Ρώμας μπορώ να βλέπω συνέχεια σειρές τους σχεδόν ότι έχουν βγάλει. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από Arkin 4
liakinen Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Βάλε μου κάθε μέρα Οι Μεν Και Οι Δεν. Γουστάρω ανάλαφρα χαζά αστεία. Δεν αντέχω βεντέτες τύπου Σασμού που έχει γεμίσει η τηλεόραση, νύχτα - μαγκιά κτλ τύπου Αυτή η νύχτα μένει και τα βαριά για την ψυχολογία, της κρατικής παρά το υψηλό επίπεδο που έχουν. 5
vasioula1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στις 24/4/2023 στις 11:01 ΜΜ, galaziosouranos είπε Nομίζω ότι και το τέλος του είναι πολύ προοδευτικό ακόμα και για σήμερα . Πως τέλειωσε;
Metallas13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, vasioula1 είπε Πως τέλειωσε; Μένουν έγκυες οι δύο πρωταγωνίστριες και δεν ξέρουν ποιανού είναι τα παιδιά και αποφασίζουν να μείνουν όλοι μαζί σε μια μονοκατοικία χωρίς να ψάξουν να βρουν ποιος είναι ο φυσικός πατέρας του εκάστοτε παιδιού . Επίσης, σε δεύτερο ρόλο, ο "σπάγκος" (φραγκοφονιάς) της σειράς γίνεται σπάταλος, η ζάμπλουτη από το Καστρί χάνει όλη της περιουσία και τελικά γίνεται μια πολύ καλή τραγουδίστρια κτλ κτλ κτλ Σαν να έρχεται μια θεία δικαιοσύνη για τα πράγματα σε μια εποχή με ακραία ματαιοδοξία (όπως ήταν οι αρχές του 2000) 2
managermono Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 γιατι η σειρα ειναι επος αλλα αυτη την εποχη θα ετρωγε cancel απτο πρωτο 10 λεπτο τελειως καμμενη σειρα ομως πρεπει να τα ειχε πιει ολα ο χαρης οταν την εκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις