Dreamstorm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 peterp@n^, δεν γίνεται να μη δουλέψει σε full processing mode αφού βάζει φίλτρο.
telias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 peterp@n^[/b'], δεν γίνεται να μη δουλέψει σε full processing mode αφού βάζει φίλτρο. Exeis dikio me to filtro pernei mono full processing mode!
pang Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια χαρά παιδιά Χρησιμοποιώ το Virtual Dub Mod 1.5.10.1 (build2366) για να προσθέτω υποτίτλους σε .avi. Κάθε φορά που κάνω όμως import ένα αρχείο .avi πέρνω αυτό το error. Πατώντας οκ η ταινία ολοκληρώνοντας τη διαδικασία έχει να μεν ενσωματωμένους τους υπότιτλους αλλά δεν έχει συγχρονισμό στον ήχο. Δοκίμασα πάρα πολλά αρχεία dvix Xvid αλλά πάντα το ίδιο μήνυμα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ!
Dreamstorm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ναι το virtualdub έχει ένα κόλλημα με vbr ήχο. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δε θέλεις να συγχρονίσεις μόνος σου τον ήχο (audio->interleaving) μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκδοση του vdub που υποστηρίζει vbr. http://files.digital-digest.com/downloads/files/virtualdub/vdub_mp3_freeze.zip VirtualDub with MP3 VBR support and video freeze frame detection
pang Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Στην Virtual Dub Mod 1.5.10.1 δεν βρήκα πουθενά επιλογή (audio->interleaving). Κατέβασα όμως αυτό που μου είπες και δουλεύει κανονικά. Η ταινεία είναι σε διαδικασία και ελπίζω στο τέλος να έχω αίσιο αποτέλεσμα. Dreamstorm σου είμαι υπόχρεως!
Dreamstorm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 ναι, η επιλογή audio->interleaving ειναι στο κανονικό vdub όχι στο mod. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 ειχα παρομοιο προβλημα και δοκιμασα το VirtualDub with MP3 VBR και ειναι οκ η ταινια αλλα εγινε σχεδον μιση σε μεγεθος αρχειου Για να μη χανω ποιοτητα τι compression να επιλεγω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.