Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Φίλος μου έκανε δοκιμαστικό σε κάποιο πρόγραμμα της adobe γιατί ήθελε να κάνει την δουλειά του και μετά να το ακυρώσει. Ωστόσο ξέχασε να το ακυρώσει και χρεώθηκε 160€ τώρα για όλο τον χρόνο νομίζω. Μπορεί να κάνει κάτι για να πάρει τα χρήματα του πίσω ή να το ξεχάσει;

Πλήρωσε με κάρτα..

Επεξ/σία από TehJoHnX
  • Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Καλησπέρα, 

Φίλος μου έκανε δοκιμαστικό σε κάποιο πρόγραμμα της adobe γιατί ήθελε να κάνει την δουλειά του και μετά να το ακυρώσει. Ωστόσο ξέχασε να το ακυρώσει και χρεώθηκε 160€ τώρα για όλο τον χρόνο νομίζω. Μπορεί να κάνει κάτι για να πάρει τα χρήματα του πίσω ή να το ξεχάσει;

Πλήρωσε με κάρτα..

https://helpx.adobe.com/gr_en/manage-account/using/cancel-subscription.html

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kormos είπε

ναι το προβλημα ειναι οτι περασαν οι 14 μερες και δεν το ακυρωσε μεσα στις 14 που έλεγε, οποτε μετα τις 14 την επομενη τον χρεωσε 160€ για το ετήσιο. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει ελπιδα τωρα για refund 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

ναι το προβλημα ειναι οτι περασαν οι 14 μερες και δεν το ακυρωσε μεσα στις 14 που έλεγε, οποτε μετα τις 14 την επομενη τον χρεωσε 160€ για το ετήσιο. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει ελπιδα τωρα για refund 

Επόμενη ενέργεια είναι η επικοινωνία μαζί τους...

https://www.adobe.com/gr_en/about-adobe/contact.html

Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αρκεστεί στο θέμα και να φροντίσει να είναι ποιό άμεσος στις ενέργειες αν και απ όσο θυμάμαι εμφανίζει ενημερώσεις. Δεν είδε καμμία φορά ότι μειώνονται οι ημέρες της δωρεάν περιόδου;;

Μφχ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TehJoHnX είπε

Δεν ειναι απολυτως σαφες, αλλα λεει 14 μερες απο το initial purchase, οποτε μπορει αυτες οι 14 να μετρανε απο τη στιγμη που εγινε η πληρωμη και οχι απο το free trial. Ας δοκιμασει ο δικος σου το cancel οπως και να'χει. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, lector είπε

Δεν ειναι απολυτως σαφες, αλλα λεει 14 μερες απο το initial purchase, οποτε μπορει αυτες οι 14 να μετρανε απο τη στιγμη που εγινε η πληρωμη και οχι απο το free trial. Ας δοκιμασει ο δικος σου το cancel οπως και να'χει. 

Το αναφέρει το λινκ,  είναι 14 ημέρες μετά την 1 χρέωση απο το trial,  αν τώρα έχει αφήσει και αυτό να περάσει

Screenshot_2.png

• Like 1
Δημοσ.

^ κοιταξα μονο την πρωτη σελιδα στο λινκ, δεν πηγα παραπερα.

Με βαση αυτο λοιπον, μεχρι 14 μερες απο την πληρωμη μπορει να ακυρωσει με πληρη επιστροφη.

Δημοσ.

Εμένα δε μου μοιάζει με περίπτωση "απλά το ξέχασα" και όπως δείχνει θα αρκεστεί στην συνδρομή μέχρι τη λήξη της...

Εφόσον έχουν παρέλθει και αυτές οι επιπλέον ημέρες.

Ουσιαστικά μοιάζει να έγιναν χρήση σχεδόν 1 μήνας των υπηρεσιών.

Ανν δεν ισχύουν αυτά, τότε θεωρώ πως θα μπορέσει να ακυρωθεί αν έρθουν σε επικοινωνία, ίσως κατ εξαίρεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...