TehJoHnX Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Φίλος μου έκανε δοκιμαστικό σε κάποιο πρόγραμμα της adobe γιατί ήθελε να κάνει την δουλειά του και μετά να το ακυρώσει. Ωστόσο ξέχασε να το ακυρώσει και χρεώθηκε 160€ τώρα για όλο τον χρόνο νομίζω. Μπορεί να κάνει κάτι για να πάρει τα χρήματα του πίσω ή να το ξεχάσει; Πλήρωσε με κάρτα.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από TehJoHnX 1
kormos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 57 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Καλησπέρα, Φίλος μου έκανε δοκιμαστικό σε κάποιο πρόγραμμα της adobe γιατί ήθελε να κάνει την δουλειά του και μετά να το ακυρώσει. Ωστόσο ξέχασε να το ακυρώσει και χρεώθηκε 160€ τώρα για όλο τον χρόνο νομίζω. Μπορεί να κάνει κάτι για να πάρει τα χρήματα του πίσω ή να το ξεχάσει; Πλήρωσε με κάρτα.. https://helpx.adobe.com/gr_en/manage-account/using/cancel-subscription.html 1
TehJoHnX Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, kormos είπε https://helpx.adobe.com/gr_en/manage-account/using/cancel-subscription.html ναι το προβλημα ειναι οτι περασαν οι 14 μερες και δεν το ακυρωσε μεσα στις 14 που έλεγε, οποτε μετα τις 14 την επομενη τον χρεωσε 160€ για το ετήσιο. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει ελπιδα τωρα για refund
kormos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε ναι το προβλημα ειναι οτι περασαν οι 14 μερες και δεν το ακυρωσε μεσα στις 14 που έλεγε, οποτε μετα τις 14 την επομενη τον χρεωσε 160€ για το ετήσιο. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει ελπιδα τωρα για refund Επόμενη ενέργεια είναι η επικοινωνία μαζί τους... https://www.adobe.com/gr_en/about-adobe/contact.html Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αρκεστεί στο θέμα και να φροντίσει να είναι ποιό άμεσος στις ενέργειες αν και απ όσο θυμάμαι εμφανίζει ενημερώσεις. Δεν είδε καμμία φορά ότι μειώνονται οι ημέρες της δωρεάν περιόδου;; Μφχ
lector Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, TehJoHnX είπε ναι το προβλημα ειναι οτι περασαν οι 14 μερες και δεν το ακυρωσε μεσα στις 14 που έλεγε, οποτε μετα τις 14 την επομενη τον χρεωσε 160€ για το ετήσιο. Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει ελπιδα τωρα για refund Δεν ειναι απολυτως σαφες, αλλα λεει 14 μερες απο το initial purchase, οποτε μπορει αυτες οι 14 να μετρανε απο τη στιγμη που εγινε η πληρωμη και οχι απο το free trial. Ας δοκιμασει ο δικος σου το cancel οπως και να'χει.
sdikr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, lector είπε Δεν ειναι απολυτως σαφες, αλλα λεει 14 μερες απο το initial purchase, οποτε μπορει αυτες οι 14 να μετρανε απο τη στιγμη που εγινε η πληρωμη και οχι απο το free trial. Ας δοκιμασει ο δικος σου το cancel οπως και να'χει. Το αναφέρει το λινκ, είναι 14 ημέρες μετά την 1 χρέωση απο το trial, αν τώρα έχει αφήσει και αυτό να περάσει 1
lector Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 ^ κοιταξα μονο την πρωτη σελιδα στο λινκ, δεν πηγα παραπερα. Με βαση αυτο λοιπον, μεχρι 14 μερες απο την πληρωμη μπορει να ακυρωσει με πληρη επιστροφη.
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Εμένα δε μου μοιάζει με περίπτωση "απλά το ξέχασα" και όπως δείχνει θα αρκεστεί στην συνδρομή μέχρι τη λήξη της... Εφόσον έχουν παρέλθει και αυτές οι επιπλέον ημέρες. Ουσιαστικά μοιάζει να έγιναν χρήση σχεδόν 1 μήνας των υπηρεσιών. Ανν δεν ισχύουν αυτά, τότε θεωρώ πως θα μπορέσει να ακυρωθεί αν έρθουν σε επικοινωνία, ίσως κατ εξαίρεση...
TehJoHnX Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Εγινε, ευχαριστώ! Θα τον ενημερώσω. Ελπιζω να βγαλει μια άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα