Προς το περιεχόμενο

Τελη ταξινόμησης,τέλη τελωνείου κ μεταφορά

vmaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Σε καινούργιο ετοιμοπαραδοτο μηχανάκι μου είπαν απ' την αντιπροσωπεία πως μαζί με τα έξοδα πινακίδας κ τα τελη πρέπει να πληρώσω κ τα τέλη ταξινόμησης, τελωνείου και μεταφοράς στην πόλη μου.

Ισχύει αυτό; Έχω απορία γιατί ο ανταγωνισμός μου είπε άλλη τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, vmaria είπε

Καλημέρα,

Σε καινούργιο ετοιμοπαραδοτο μηχανάκι μου είπαν απ' την αντιπροσωπεία πως μαζί με τα έξοδα πινακίδας κ τα τελη πρέπει να πληρώσω κ τα τέλη ταξινόμησης, τελωνείου και μεταφοράς στην πόλη μου.

προφανώς και όλα αυτά τα πληρώνεις εσυ.  

1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

προφανώς και όλα αυτά τα πληρώνεις εσυ.  

Προφανώς- δεν είναι γτ άλλες αντιπροσωπείες μου είπαν μόνο για έξοδα πινακιδας,τέλη κυκλοφορίας κ αμοιβή διεκπεραιωτή αλλά αν είναι fair αυτό που μου είπαν θα πάω εκεί.

Σ ευχαριστώ πολύ!!

21 λεπτά πριν, vmaria είπε

Προφανώς- δεν είναι γτ άλλες αντιπροσωπείες μου είπαν μόνο για έξοδα πινακιδας,τέλη κυκλοφορίας κ αμοιβή διεκπεραιωτή αλλά αν είναι fair αυτό που μου είπαν θα πάω εκεί.

Σ ευχαριστώ πολύ!!

Είναι πάντα μέσα στη τελική τιμή για αυτό δεν σου τα είπαν. Δεν γίνεται να σου πληρώσει η αντιπροσωπεία τον εκτελωνισμό ( εκτός και αν μιλάμε για μικρό ποσό και στο κάνουν δώρο ) 

• Thanks 1

27 minutes ago, vmaria said:

Καλημέρα,

15 minutes ago, vmaria said:

Σ ευχαριστώ πολύ!!

Η περιγραφή των εξόδων που έκανες είναι μπερδεμένη και αόριστη, πχ γράφεις τα έξοδα ταξινόμησης και τελωνείου σαν να είναι κάτι διαφορετικό, και το κυριότερο δεν αναφέρεις ποσά, δεν βγαίνει άκρη έτσι. Το τέλος ταξινόμησης πάντως κατά κανόνα είναι μέσα στην τιμή του οχήματος, και όχι στα πρόσθετα έξοδα.

Επίσης ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο; Αν σου πει κάποιος ότι είναι fair αυτό που σου είπαν στην αντιπροσωπεία Α τότε θα την προτιμήσεις, ακόμα και αν θα σου βγει ακριβότερα από τις άλλες αντιπροσωπείες;

• Like 1

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Η περιγραφή των εξόδων που έκανες είναι μπερδεμένη και αόριστη, πχ γράφεις τα έξοδα ταξινόμησης και τελωνείου σαν να είναι κάτι διαφορετικό, και το κυριότερο δεν αναφέρεις ποσά, δεν βγαίνει άκρη έτσι. Το τέλος ταξινόμησης πάντως κατά κανόνα είναι μέσα στην τιμή του οχήματος, και όχι στα πρόσθετα έξοδα.

Επίσης ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο; Αν σου πει κάποιος ότι είναι fair αυτό που σου είπαν στην αντιπροσωπεία Α τότε θα την προτιμήσεις, ακόμα και αν θα σου βγει ακριβότερα από τις άλλες αντιπροσωπείες;

Είναι το ίδιο οντως.

Μου είπαν 120€ έξοδα ( 35 μεταφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη, 25+ΦΠΑ τελωνείο, 22 τέλη, 9 πινακίδα, 12€ αμοιβή γραφείου) + η τιμή απ' το μηχανάκι.

Από άλλες αντιπροσωπείες μου είπαν 50-70€ για τα λοιπά έξοδα.

Λόγω του είναι η πιο γνωστή αντιπροσωπεία και γνωστοί μου είναι ευχαριστημένοι νιώθω μια παραπάνω ασφάλεια να πάω εκεί.

Τον ρώτησα γτ είναι αυτά τα έξοδα, όταν ο ανταγωνισμός μου λέει άλλα και μου τα ανέλυσε. Στο τέλος βέβαια μου είπε να μου κόψει 50-60€. Το θέμα για μένα δεν είναι τα 50€ αλλά το ότι σκέφτηκα ότι πήγε να με κοροϊδέψει επειδή δεν έχω ιδεα. Όταν μου τα ανέλυσε βέβαια σκέφτηκα αυτό ότι ίσως οι άλλες αντιπροσωπείες κάνουν απλά δώρο αυτά τα έξοδα και ίσως αυτά που μου είπε ο άνθρωπος να είναι όντως έτσι.

1 minute ago, vmaria said:

Είναι το ίδιο οντως.

Μου είπαν 120€ έξοδα ( 35 μεταφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη, 25+ΦΠΑ τελωνείο, 22 τέλη, 9 πινακίδα, 12€ αμοιβή γραφείου) + η τιμή απ' το μηχανάκι.

Από άλλες αντιπροσωπείες μου είπαν 50-70€ για τα λοιπά έξοδα.

Λόγω του είναι η πιο γνωστή αντιπροσωπεία και γνωστοί μου είναι ευχαριστημένοι νιώθω μια παραπάνω ασφάλεια να πάω εκεί.

Τον ρώτησα γτ είναι αυτά τα έξοδα, όταν ο ανταγωνισμός μου λέει άλλα και μου τα ανέλυσε. Στο τέλος βέβαια μου είπε να μου κόψει 50-60€. Το θέμα για μένα δεν είναι τα 50€ αλλά το ότι σκέφτηκα ότι πήγε να με κοροϊδέψει επειδή δεν έχω ιδεα. Όταν μου τα ανέλυσε βέβαια σκέφτηκα αυτό ότι ίσως οι άλλες αντιπροσωπείες κάνουν απλά δώρο αυτά τα έξοδα και ίσως αυτά που μου είπε ο άνθρωπος να είναι όντως έτσι.

Αυτό το "26+φπα τελωνείο" δεν το καταλαβαίνω, είναι το τέλος ταξινόμησης?

Πάντως άσχετα τι είναι για μένα δεν υπάρχει θέμα κοροϊδίας εφόσον όλα είναι ξεκάθαρα και στα αναφέρει ΠΡΙΝ αγοράσεις, κοροϊδία θα ήταν μόνο αν σου ζητούσε εκ των υστέρων κάποιο ποσό που δεν το είχε αναφέρει στην αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...