e1995kati Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους θέλω στο σπίτι μεζονέτα να διαχωρισω τα ρεύματα δηλ οι 2 πάνω οροφοι να είναι μαζί και το ισόγειο ξεχωριστά.....ο τεχνικός μου είπε να αγοράσω ρελέ ένα γενικό και μια λυχνία......μου είπε ότι ακόμη και στις πιο φθηνές μάρκες δεν τηθητε θέμα ποιότητας και ασφάλειας.......εγώ όμως επειδή είμαι λίγο τελιωμανης θέλω την γνώμη σας.....έχω δει φθηνές μάρκες adeleq Kai gacia.....η να πάω σε ποιο ακριβά.....Schneider legrand abb κτλπ Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από e1995kati
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Να διαχωρισεις τι συμαινει και πως το εννοεις; επισεις τι σημαινει ηλεκτρολικου;
e1995kati Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Λάθος ηλεκτρολογικού ήθελα να γραψω Υπάρχει ένας πίνακας για 3οροφους......θέλω οι δύο πάνω οροφοι να είναι σε ένα διακόπτη και σε ένα ρελέ και οι τα ρεύματα από τον κάτω όροφο χωριστα
meletis_m Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, e1995kati είπε Λάθος ηλεκτρολογικού ήθελα να γραψω Υπάρχει ένας πίνακας για 3οροφους......θέλω οι δύο πάνω οροφοι να είναι σε ένα διακόπτη και σε ένα ρελέ και οι τα ρεύματα από τον κάτω όροφο χωριστα Να πάς σε κάτι πιο ποιοτικό , μια φορά θα κάνεις τη συγκεκριμένη δουλειά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα