SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Καλησπέρα Πρόσφατα έφτιαξα ατομική επιχείρηση με διάφορους ΚΑΔ όμως μόνο για παροχή υπηρεσιών. Επειδή σκέφτομαι μελλοντικά για κάποιο eshop ή πώληση προϊόντων μέσω του Skroutz marketplace σε πρώτη φάση , η ερώτηση μου είναι χρειάζονται ΚΑΔ για εμπορία Λιανικής κτλπ σωστά δεν μπορεί να γίνει με ΚΑΔ παροχής υπηρεσιών στην παρούσα φάση ; Έχω ραντεβού ήδη με τον λογιστή μου για να συζητήσουμε διάφορα πράγματα μεταξύ και του συγκεκριμένου απλά έλεγα να ρωτήσω με την παροχή υπηρεσιών σαν ΚΑΔ αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο που να περιλαμβάνει πώληση προϊόντων ? Ευχαριστώ
Λύση kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Πρόσφατα έφτιαξα ατομική επιχείρηση με διάφορους ΚΑΔ όμως μόνο για παροχή υπηρεσιών. Επειδή σκέφτομαι μελλοντικά για κάποιο eshop ή πώληση προϊόντων μέσω του Skroutz marketplace σε πρώτη φάση , η ερώτηση μου είναι χρειάζονται ΚΑΔ για εμπορία Λιανικής κτλπ σωστά δεν μπορεί να γίνει με ΚΑΔ παροχής υπηρεσιών στην παρούσα φάση ; Έχω ραντεβού ήδη με τον λογιστή μου για να συζητήσουμε διάφορα πράγματα μεταξύ και του συγκεκριμένου απλά έλεγα να ρωτήσω με την παροχή υπηρεσιών σαν ΚΑΔ αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο που να περιλαμβάνει πώληση προϊόντων ? Ευχαριστώ Αν δεν έχει αλλάξει κάτι (πάνε αρκετά χρόνια) χρειάζεται επέκταση της ήδη υπάρχουσας δραστηριότητας ώστε να εκδοθούν και τιμολόγια πώλησης. 1
bwaaah Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος για πώληση λιανικής, πέρα ότι σίγουρα χρειάζεσαι νέο ΚΑΔ, πρέπει υποχρεωτικά να έχεις και επαγγελματικό χώρο (σε περίπτωση που έχεις έδρα το σπίτι στη παροχή υπηρεσιών).
aGka8l Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 επίσης πρεπει να εχεις υποχρεωτικά και ταμειακή μηχανή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα