emmanouela128 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Καλησπερα , εχω μια απορια. Εδω και καποια χρονια εχω ενα βιβλιαριο καταθεσεων της πειραιως που μου ειχαν δωσει οι παπουδες μου🤑 Νομιζω πως ηρθε η ψρα να το χρησιμοποιησω . Παρολα αυτα πως μπορω να βγαλω χρηματα η να το βαλω στο winbank?
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, emmanouela128 είπε Καλησπερα , εχω μια απορια. Εδω και καποια χρονια εχω ενα βιβλιαριο καταθεσεων της πειραιως που μου ειχαν δωσει οι παπουδες μου🤑 Νομιζω πως ηρθε η ψρα να το χρησιμοποιησω . Παρολα αυτα πως μπορω να βγαλω χρηματα η να το βαλω στο winbank? Πας με αυτό σε ένα κατάστημα, εκδίδεις κωδικούς και ξεκινάς τη "μάσα" 🙃 2
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Πας στην τράπεζα και το βάζεις στην καρτέλα σου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Το βιβλιαριο πισω εχει ενα ιβαν, αυτο μετα απο καποια χρονια απενεργοποιείται αν δεν χρησιμοποιείται. Επικοινωνείς λοιπον με την τραπεζα κλεινεις ενα ραντεβου πας ολη την χαρτουρα που θα σου ζητήσουν και τον ενεργοποιεις, βγάζεις και μια χρεωστική καρτα και εισαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα