Fan Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 τα γλυκά του κουταλιού δεν χαλάνε. Εάν ζαχαρώσει το ξαναβράζεις λίγο. Έλεος, δεν φτιάχνουν οι γιαγιάδες σας γλυκά;
Maurikycli Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Fan είπε τα γλυκά του κουταλιού δεν χαλάνε. Εάν ζαχαρώσει το ξαναβράζεις λίγο. Έλεος, δεν φτιάχνουν οι γιαγιάδες σας γλυκά; Όπως και το γνήσιο μέλι 😕
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Το γνήσιο μέλι δύναται να ζαχαρώσει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα. Τα γλυκά του κουταλιού έχουν τόση ζάχαρη που είναι άχρηστα στην καλύτερη, απλά αποτελούν μέρος της παράδοσής μας, αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό. 1
mechpanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 2 μήνες δεν παθαίνει τίποτα. Φατο με γιαούρτι, μέηντέη αλλά απόλαυση!
elpenor Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε Εποχές παππούδων απλά αφαιρούσαν απο πάνω τη μούχλα που είχε πιάσει και τρώγαμε το απο κάτω , μια χαρά ήταν 😛 Αν δεν είναι σφραγισμένο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρει κάποιος.
Zergoulini Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Έχω ένα βάζο με βύσσινο αλλα έχει λήξει 2 μήνες. Η γεύση δεν έχει τίποτα παράξενο, το χρώμα καφετιζει-μαυριζει αλλά αυτό μπορεί να είναι και από την αρχή έτσι. Ήξερα ότι δεν χαλάνε αυτά. Τι ισχύει τελικά; Χαλανε ναι. Πες μου που μενεις να περασω να το παρω, ξερεις για να το πεταξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις