Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα γλυκά του κουταλιού δεν χαλάνε. Εάν ζαχαρώσει το ξαναβράζεις λίγο. Έλεος, δεν φτιάχνουν οι γιαγιάδες σας γλυκά;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fan είπε

τα γλυκά του κουταλιού δεν χαλάνε. Εάν ζαχαρώσει το ξαναβράζεις λίγο. Έλεος, δεν φτιάχνουν οι γιαγιάδες σας γλυκά;

Όπως και το γνήσιο μέλι 😕

Δημοσ.

Το γνήσιο μέλι δύναται να ζαχαρώσει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα.

Τα γλυκά του κουταλιού έχουν τόση ζάχαρη που είναι άχρηστα στην καλύτερη, απλά αποτελούν μέρος της παράδοσής μας, αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό.

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Εποχές παππούδων απλά αφαιρούσαν απο πάνω τη μούχλα που είχε πιάσει και τρώγαμε το απο κάτω , μια χαρά ήταν 😛

2880px-Life_expectancy_by_world_region_from_1770_to_2018_svg.png.c530e6659e82b6e19412ec3484d78d37.png

Αν δεν είναι σφραγισμένο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρει κάποιος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Έχω ένα βάζο με βύσσινο αλλα έχει λήξει 2 μήνες. Η γεύση δεν έχει τίποτα παράξενο, το χρώμα καφετιζει-μαυριζει αλλά αυτό μπορεί να είναι και από την αρχή έτσι. Ήξερα ότι δεν χαλάνε αυτά. Τι ισχύει τελικά; 

Χαλανε ναι. Πες μου που μενεις να περασω να το παρω, ξερεις για να το πεταξω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...