Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα βάζο με βύσσινο αλλα έχει λήξει 2 μήνες. Η γεύση δεν έχει τίποτα παράξενο, το χρώμα καφετιζει-μαυριζει αλλά αυτό μπορεί να είναι και από την αρχή έτσι. Ήξερα ότι δεν χαλάνε αυτά. Τι ισχύει τελικά; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Έχω ένα βάζο με βύσσινο αλλα έχει λήξει 2 μήνες. Η γεύση δεν έχει τίποτα παράξενο, το χρώμα καφετιζει-μαυριζει αλλά αυτό μπορεί να είναι και από την αρχή έτσι. Ήξερα ότι δεν χαλάνε αυτά. Τι ισχύει τελικά; 

Αν έχει λήξει η ημερομηνία αυτή καλύτερα να μην χρησιμοποιείται.. Είναι και δυο μήνες.. Δεν είναι 5-6 μέρες.. Στα σκουπίδια.. 

  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Μετά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει εγγύηση ότι το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά και την ασφάλεια που προβλέπεται για να καταναλωθεί. Μπορεί να είναι οκ, μπορεί και όχι με ελαφρές ή βαρύτερες συνέπειες για την υγεία. Όπως σωστά αναφέρθηκε... πετάς. Υπάρχουν πράγματα φονικά ενδεχομένως που δεν τα βλέπει καν το μάτι το ανθρώπινο. Από μικροπλαστικα έως μύκητες. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Έχω ένα βάζο με βύσσινο αλλα έχει λήξει 2 μήνες. Η γεύση δεν έχει τίποτα παράξενο, το χρώμα καφετιζει-μαυριζει αλλά αυτό μπορεί να είναι και από την αρχή έτσι. Ήξερα ότι δεν χαλάνε αυτά. Τι ισχύει τελικά; 

Εάν δεν το έχεις ανοίξει και δεν έχει πάρει αέρα, το πιθανότερο να είναι οκ. Γιατί είναι παστεριωμένο. αν το είχες ανοίξει καιρό και το είχες αφήσει τότε όχι. 

  • Like 2
Δημοσ.

Γενικα δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα δε βρισκω λογο να ρισκαρεις να νιωσεις χαλια για να μη πεταξεις 2 ευρω

Δημοσ.

Εξαρταται πως το εχεις χρησιμοποιησει. Αν ησουην προσεκτικος και δεν εχεις βαλει κατα λαθος υγρασια (βρεγμενο ή σαλιωμενο κουταλι) τοτε μαλλον ειναι ΟΚ. Το πιθανοτερο ειναι να πιασει μουχλα που θα την δεις. Η ζαχαρη λειτουργει ως συντηρητικο 

  • Like 2
Δημοσ.

Τα γλυκά του κουταλιού καλό είναι να τα πετάμε στα σκουπιδια με το που μας τα δίνουν, αλλιώς μας πιάνουν χώρο στο ψυγείο για μήνες μέχρι να αποφασίσουμε να τα πετάξουμε επειδή έληξαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...