BILAKos204 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αμορτισερ για αυτό το αμαξάκι. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν γιατί να βάλω σε αυτό το αμάξι αμορτισερ σε κάποια σημεία με μεγάλη ταχύτητα πχ 130 νιώθεις ότι σε πετάει έξω στην στροφή και είναι ελαφρύ αμάξι. Έχω πάει σε πάρα πολλά καταστήματα με αμορτισερ μου λένε δεν υπάρχει κάτι. Τα εργοστάσιακα να βάλω ίδιο αποτέλεσμα θα έχω και είναι και πολύ ακριβή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Ο μηχανικος που το πας δεν ξερει ? Θελουν σιγουρα αλλαγη ? Εχεις κανει πολλα χλμ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Στο autodoc μονο ελατηρια δινει, οποτε μαλλον δεν βγαζει κανεις αμορτισερ οπως σου εχουν ηδη πει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται σε μοντέλο του 2015 να μην υπάρχουν αμορτισερ? Βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για μια 10ετία. Εγγύηση η Mitsubisi.... Japan και ξερό ψωμί. Έχεις κψδικό ανταλλακτικού? Για κάνε ένα τηλέφωνο στον ρελα https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/mitsubishi/mitsubishi-space-star/mitsubishi-space-star-2000-2012 Ακυρο , δεν θες ειπες τα εργοστασιακα.... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Από ότι ξέρω βγάζει η kyb τετράδα κάνα 220 230 ευρώ. Από την άλλη σε τι στροφή μπαίνεις με 130? Εδώ με colt που ήταν διπλάσιο και πολύ καλύτερο πάτημα πρόσεχαμε με spacestar δεν κάνουμε τέτοια χαζά αν θέλουμε την ζωή μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 ^έλεγα να το αγοράσω αλλά το σταμάτησαν. Με βλέπω για Mazda 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, BILAKos204 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αμορτισερ για αυτό το αμαξάκι. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν γιατί να βάλω σε αυτό το αμάξι αμορτισερ σε κάποια σημεία με μεγάλη ταχύτητα πχ 130 νιώθεις ότι σε πετάει έξω στην στροφή και είναι ελαφρύ αμάξι. Έχω πάει σε πάρα πολλά καταστήματα με αμορτισερ μου λένε δεν υπάρχει κάτι. Τα εργοστάσιακα να βάλω ίδιο αποτέλεσμα θα έχω και είναι και πολύ ακριβή επιλογή. Φίλος μηπως το παρακάνεις;Μήπως το αμάξι δεν είναι για τέτοια πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 31 minutes ago, Ukforthemoment said: Φίλος μηπως το παρακάνεις;Μήπως το αμάξι δεν είναι για τέτοια πράγματα; Αυτό είδα και εγώ είπε 130 είπε space star, να έλεγε colt ναι... Μερικοί νωμιζουν ότι space star αντικατεστησε το colt και ζητάνε τα ίδια από αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salpnik Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, NTC Labs είπε Πως γίνεται σε μοντέλο του 2015 να μην υπάρχουν αμορτισερ? Βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για μια 10ετία. Εγγύηση η Mitsubisi.... Japan και ξερό ψωμί. Έχεις κψδικό ανταλλακτικού? Για κάνε ένα τηλέφωνο στον ρελα https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/mitsubishi/mitsubishi-space-star/mitsubishi-space-star-2000-2012 Ακυρο , δεν θες ειπες τα εργοστασιακα.... Το παλικάρι δεν ανέφερε ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι τού, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι του 2015; Η πρώτη γενιά του space star είναι του 1999 μέχρι 2005 Εγώ πάντως που έχω mitsubishi charisma του 1997 το ίδιο μου λέγανε ,ότι δεν βγάζει καμία εταιρεία αμορτισέρ για αυτό το αυτοκίνητο. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και βρήκα στην αντιπροσωπεία της koni τελευταία τετράδα,ήμουν τυχερός. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από salpnik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, salpnik είπε Το παλικάρι δεν ανέφερε ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι τού, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι του 2015; Η πρώτη γενιά του space star είναι του 1999 μέχρι 2005 Εγώ πάντως που έχω mitsubishi charisma του 1997 το ίδιο μου λέγανε ,ότι δεν βγάζει καμία εταιρεία αμορτισέρ για αυτό το αυτοκίνητο. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και βρήκα στην αντιπροσωπεία της koni τελευταία τετράδα,ήμουν τυχερός. το γράφει στον τίτλο του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salpnik Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε το γράφει στον τίτλο του θέματος. Έχεις δίκιο δεν το παρατήρησα Συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μπιλάκο, το πρόβλημα δεν είναι στα αμορτισέρ, αλλά στο πως οδηγείς. Δεν έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο όχημα, αν κι είχα μπει μέσα μια φορά, αλλά εφόσον ο ίδιος βλέπεις ότι δε τα καταφέρνει από μία ταχύτητα και πάνω, απλά δεν οδηγείς με αυτή την ταχύτητα. Και χώνεψέ το πριν φύγεις μαζί με το Mitsu' σε καμιά στροφή και φας και κάνα παιδάκι, γιατί δε θα 'ναι "η κακιά η ώρα" (όπως συνηθίζουν να λένε). Όλα τα οχήματα έχουν τα όριά τους. Δεν είναι όλα φτιαγμένα για χρόνο στο Nürburgring. Αν πάλι δε σε ικανοποιεί αυτό που οδηγείς και θέλεις όντως κάτι πιο γρήγορο, το car.gr είναι εκεί και σε περιμένει να διαλέξεις κάτι πιο καλά στημένο. Ξαναλέω, αφού βλέπεις ότι το αμάξι ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ με 130, απλά πας πιο αργά, πριν σκοτωθείς πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 23/4/2023 στις 12:32 ΜΜ, BILAKos204 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αμορτισερ για αυτό το αμαξάκι. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν γιατί να βάλω σε αυτό το αμάξι αμορτισερ σε κάποια σημεία με μεγάλη ταχύτητα πχ 130 νιώθεις ότι σε πετάει έξω στην στροφή και είναι ελαφρύ αμάξι. Έχω πάει σε πάρα πολλά καταστήματα με αμορτισερ μου λένε δεν υπάρχει κάτι. Τα εργοστάσιακα να βάλω ίδιο αποτέλεσμα θα έχω και είναι και πολύ ακριβή επιλογή. Μόνο η KYB είδα ότι βγάζει για το δικό σου του 2015,αλλα και αυτή μόνο για μπροστά.Τουλάχιστον αυτό λέει. https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/KYB/3320014?modelId=f6121b72 Όποτε προφανώς μόνο τα μανισια απο αντιπροσωπεία. Τέλος,διάβασε πολύ καλά αυτά που σου εγραψε ο Haldol πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα