Προς το περιεχόμενο

Αμορτισερ mitsubishi space star 2015

BILAKos204

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αμορτισερ για αυτό το αμαξάκι. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν γιατί να βάλω σε αυτό το αμάξι αμορτισερ σε κάποια σημεία με μεγάλη ταχύτητα πχ 130 νιώθεις ότι σε πετάει έξω στην στροφή και είναι ελαφρύ αμάξι. Έχω πάει σε πάρα πολλά καταστήματα με αμορτισερ μου λένε δεν υπάρχει κάτι. Τα εργοστάσιακα να βάλω ίδιο αποτέλεσμα θα έχω και είναι και πολύ ακριβή επιλογή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γίνεται σε μοντέλο του 2015 να μην υπάρχουν αμορτισερ? Βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για μια 10ετία. Εγγύηση η Mitsubisi.... Japan και ξερό ψωμί.  Έχεις κψδικό ανταλλακτικού?

Για κάνε ένα τηλέφωνο στον ρελα

https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/mitsubishi/mitsubishi-space-star/mitsubishi-space-star-2000-2012

Ακυρο , δεν θες ειπες τα εργοστασιακα....

Επεξ/σία από NTC Labs

Από ότι ξέρω βγάζει η kyb τετράδα κάνα 220 230 ευρώ.

Από την άλλη σε τι στροφή μπαίνεις με 130? Εδώ με colt που ήταν διπλάσιο και πολύ καλύτερο πάτημα πρόσεχαμε με spacestar δεν κάνουμε τέτοια χαζά αν θέλουμε την ζωή μας

• Like 2

6 ώρες πριν, BILAKos204 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αμορτισερ για αυτό το αμαξάκι. Το ξέρω ότι κάποιοι θα πουν γιατί να βάλω σε αυτό το αμάξι αμορτισερ σε κάποια σημεία με μεγάλη ταχύτητα πχ 130 νιώθεις ότι σε πετάει έξω στην στροφή και είναι ελαφρύ αμάξι. Έχω πάει σε πάρα πολλά καταστήματα με αμορτισερ μου λένε δεν υπάρχει κάτι. Τα εργοστάσιακα να βάλω ίδιο αποτέλεσμα θα έχω και είναι και πολύ ακριβή επιλογή. 

Φίλος μηπως το παρακάνεις;Μήπως το αμάξι δεν είναι για τέτοια πράγματα;

31 minutes ago, Ukforthemoment said:

Φίλος μηπως το παρακάνεις;Μήπως το αμάξι δεν είναι για τέτοια πράγματα;

Αυτό είδα και εγώ είπε 130 είπε space star, να έλεγε colt ναι... Μερικοί νωμιζουν ότι space star αντικατεστησε το colt και ζητάνε τα ίδια από αυτό

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Πως γίνεται σε μοντέλο του 2015 να μην υπάρχουν αμορτισερ? Βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για μια 10ετία. Εγγύηση η Mitsubisi.... Japan και ξερό ψωμί.  Έχεις κψδικό ανταλλακτικού?

Για κάνε ένα τηλέφωνο στον ρελα

https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/mitsubishi/mitsubishi-space-star/mitsubishi-space-star-2000-2012

Ακυρο , δεν θες ειπες τα εργοστασιακα....

Το παλικάρι δεν ανέφερε ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι τού, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι του 2015;

Η πρώτη γενιά του space star είναι του 1999 μέχρι 2005

Εγώ πάντως που έχω mitsubishi charisma του 1997 το ίδιο μου λέγανε ,ότι δεν βγάζει καμία εταιρεία αμορτισέρ για αυτό το αυτοκίνητο. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και βρήκα στην αντιπροσωπεία της koni τελευταία τετράδα,ήμουν τυχερός.

Επεξ/σία από salpnik

3 λεπτά πριν, salpnik είπε

Το παλικάρι δεν ανέφερε ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι τού, πως έβγαλες συμπέρασμα ότι είναι του 2015;

Η πρώτη γενιά του space star είναι του 1999 μέχρι 2005

Εγώ πάντως που έχω mitsubishi charisma του 1997 το ίδιο μου λέγανε ,ότι δεν βγάζει καμία εταιρεία αμορτισέρ για αυτό το αυτοκίνητο. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και βρήκα στην αντιπροσωπεία της koni τελευταία τετράδα,ήμουν τυχερός.

το γράφει στον τίτλο του θέματος.

Μπιλάκο, το πρόβλημα δεν είναι στα αμορτισέρ, αλλά στο πως οδηγείς. Δεν έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο όχημα, αν κι είχα μπει μέσα μια φορά, αλλά εφόσον ο ίδιος βλέπεις ότι δε τα καταφέρνει από μία ταχύτητα και πάνω, απλά δεν οδηγείς με αυτή την ταχύτητα. Και χώνεψέ το πριν φύγεις μαζί με το Mitsu' σε καμιά στροφή και φας και κάνα παιδάκι, γιατί δε θα 'ναι "η κακιά η ώρα" (όπως συνηθίζουν να λένε).

Όλα τα οχήματα έχουν τα όριά τους. Δεν είναι όλα φτιαγμένα για χρόνο στο Nürburgring. Αν πάλι δε σε ικανοποιεί αυτό που οδηγείς και θέλεις όντως κάτι πιο γρήγορο, το car.gr είναι εκεί και σε περιμένει να διαλέξεις κάτι πιο καλά στημένο. 

Ξαναλέω, αφού βλέπεις ότι το αμάξι ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ με 130, απλά πας πιο αργά, πριν σκοτωθείς πουθενά.

Στις 23/4/2023 στις 12:32 ΜΜ, BILAKos204 είπε

Μόνο η KYB είδα ότι βγάζει για το δικό σου του 2015,αλλα και αυτή μόνο για μπροστά.Τουλάχιστον αυτό λέει.

https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/KYB/3320014?modelId=f6121b72

Όποτε προφανώς μόνο τα μανισια απο αντιπροσωπεία.

Τέλος,διάβασε πολύ καλά αυτά που σου εγραψε ο Haldol πιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...