mx1001a Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 DHCP Server Configuration ==> Δεν μπορώ να ορίσω DNS Server . Ξέρει κανείς κάτι ;
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 μπορει λογω user. αλλαξε τους στην καρτα δικτυου σου εναλλακτικα
spooker Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 On 23/04/2023 at 13:21, poulinos said: μπορει λογω user. αλλαξε τους στην καρτα δικτυου σου εναλλακτικα Δεν είναι σωστή λύση αυτή. 1
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 7 hours ago, spooker said: Δεν είναι σωστή λύση αυτή. δεν ειναι λαθος λυση.εχει να κανει ακριβως με τι θελει να κανει ο χρηστης.μπορει καποιος να μην θελει να αλλαξει τους dns σε ολους τους χρηστες μαζικα 2
mx1001a Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λυθηκε Πρεπει να μπεις με Nova_admin !!!!! Στις 23/4/2023 στις 1:21 ΜΜ, poulinos είπε μπορει λογω user. αλλαξε τους στην καρτα δικτυου σου εναλλακτικα Θα μπορούσε να ήταν μία μεσοβέζικη 90's λύση εάν όλες οι συσκευές ήταν PC σε LAN ... Επίσης μία άλλη μεσοβέζικη λύση είναι να βάλω άλλο AP με τα δικά μου DNS settings . Λυθηκε ... χρειαστηκε μόνο να μπω σαν Nova_admin ... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από mx1001a 1
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 On 29/04/2023 at 16:15, mx1001a said: Λυθηκε Πρεπει να μπεις με Nova_admin !!!!! Θα μπορούσε να ήταν μία μεσοβέζικη 90's λύση εάν όλες οι συσκευές ήταν PC σε LAN ... Επίσης μία άλλη μεσοβέζικη λύση είναι να βάλω άλλο AP με τα δικά μου DNS settings . Λυθηκε ... χρειαστηκε μόνο να μπω σαν Nova_admin ... πραγματι σαν Nova admin εχεις πολυ παραπανω δυνατοτητες.και σε κινητα και σε tablet μπορεις να αλλαξεις dns.για αυτο ειπα ειναι αναλογως τι θες να κανεις.ειναι μια συσκευη ειναι δεκα?ειναι κινητα ειναι Pc?
mwrho Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα credentials για να συνδεθω ως admin ? γιατι με το password Που ορισα δεν μπορω να κανω login ως admin
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 29 minutes ago, mwrho said: Φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα credentials για να συνδεθω ως admin ? γιατι με το password Που ορισα δεν μπορω να κανω login ως admin αν παει σε μενα δυστυχως δεν ξερω.
mwrho Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, poulinos είπε αν παει σε μενα δυστυχως δεν ξερω. στο παιδι που ειπε οτι το βρηκε με το Nova_admin 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 On 29/04/2023 at 16:15, mx1001a said: Λυθηκε Πρεπει να μπεις με Nova_admin !!!!! Θα μπορούσε να ήταν μία μεσοβέζικη 90's λύση εάν όλες οι συσκευές ήταν PC σε LAN ... Επίσης μία άλλη μεσοβέζικη λύση είναι να βάλω άλλο AP με τα δικά μου DNS settings . Λυθηκε ... χρειαστηκε μόνο να μπω σαν Nova_admin ... 1 minute ago, mwrho said: στο παιδι που ειπε οτι το βρηκε με το Nova_admin τον εκανα quote για να το δει.ας τον κανουμε και mention @mx1001a 1
tphilip Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 καλημερα σε ολους εχω το ιδιο router απο συνδεσει που εχω κανει στην NOVA αλλα στο login μπαινω με user (οχι Nova_user) πως μπορω να μπω σαν admin (δεν βρισκω το pass) πηρα τηλεφωνο στην Nova και για λογους ασφαλειας δεν το δινουν .εαν μπορει καποιος να βοηθησει . τνχ
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, tphilip said: καλημερα σε ολους εχω το ιδιο router απο συνδεσει που εχω κανει στην NOVA αλλα στο login μπαινω με user (οχι Nova_user) πως μπορω να μπω σαν admin (δεν βρισκω το pass) πηρα τηλεφωνο στην Nova και για λογους ασφαλειας δεν το δινουν .εαν μπορει καποιος να βοηθησει . τνχ αν ηταν να δινουν τα admin password δεν θα τα εβαζαν.και δεν ξερω αν ειναι καν πλεον universal ή πανε με βαση το Serial number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα