Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 23/04/2023 at 13:21, poulinos said:

μπορει λογω user. αλλαξε τους στην καρτα δικτυου σου εναλλακτικα

Δεν είναι σωστή λύση αυτή. 

• Confused 1
Δημοσ.
7 hours ago, spooker said:

Δεν είναι σωστή λύση αυτή. 

δεν ειναι λαθος λυση.εχει να κανει ακριβως με τι θελει να κανει ο χρηστης.μπορει καποιος να μην θελει να αλλαξει τους dns σε ολους τους χρηστες μαζικα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λυθηκε

Πρεπει να μπεις με Nova_admin !!!!!

Στις 23/4/2023 στις 1:21 ΜΜ, poulinos είπε

μπορει λογω user. αλλαξε τους στην καρτα δικτυου σου εναλλακτικα

Θα μπορούσε να ήταν μία μεσοβέζικη 90's λύση εάν όλες οι συσκευές ήταν PC σε LAN ...
Επίσης μία άλλη μεσοβέζικη λύση είναι να βάλω άλλο AP με τα δικά μου DNS settings .

Λυθηκε ... χρειαστηκε μόνο να μπω σαν Nova_admin ...

Επεξ/σία από mx1001a
  • Like 1
Δημοσ.
On 29/04/2023 at 16:15, mx1001a said:

Λυθηκε

Θα μπορούσε να ήταν μία μεσοβέζικη 90's λύση εάν όλες οι συσκευές ήταν PC σε LAN ...
Επίσης μία άλλη μεσοβέζικη λύση είναι να βάλω άλλο AP με τα δικά μου DNS settings .

πραγματι σαν Nova admin εχεις πολυ παραπανω δυνατοτητες.και σε κινητα και σε tablet μπορεις να αλλαξεις dns.για αυτο ειπα ειναι αναλογως τι θες να κανεις.ειναι μια συσκευη ειναι δεκα?ειναι κινητα ειναι Pc?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα credentials για να συνδεθω ως admin ? γιατι με το password Που ορισα δεν μπορω να κανω login ως admin

Δημοσ.
29 minutes ago, mwrho said:

Φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα credentials για να συνδεθω ως admin ? γιατι με το password Που ορισα δεν μπορω να κανω login ως admin

αν παει σε μενα δυστυχως δεν ξερω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν παει σε μενα δυστυχως δεν ξερω.

στο παιδι που ειπε οτι το βρηκε με το Nova_admin

• Like 1
Δημοσ.
On 29/04/2023 at 16:15, mx1001a said:

Λυθηκε

1 minute ago, mwrho said:

στο παιδι που ειπε οτι το βρηκε με το Nova_admin

τον εκανα quote για να το δει.ας τον κανουμε και mention @mx1001a

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους εχω το ιδιο router απο συνδεσει που εχω κανει στην NOVA αλλα στο login μπαινω με user (οχι Nova_user) πως μπορω να μπω σαν admin (δεν βρισκω το pass) πηρα τηλεφωνο στην Nova και για λογους ασφαλειας δεν το δινουν :( .εαν μπορει καποιος να βοηθησει .

τνχ

Δημοσ.
1 hour ago, tphilip said:

καλημερα σε ολους εχω το ιδιο router απο συνδεσει που εχω κανει στην NOVA αλλα στο login μπαινω με user (οχι Nova_user) πως μπορω να μπω σαν admin (δεν βρισκω το pass) πηρα τηλεφωνο στην Nova και για λογους ασφαλειας δεν το δινουν :( .εαν μπορει καποιος να βοηθησει .

τνχ

αν ηταν να δινουν τα admin password δεν θα τα εβαζαν.και δεν ξερω αν ειναι καν πλεον universal ή πανε με βαση το Serial number.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...