miltostammy Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο. Στο κομμάτι του streaming και ταινιών είναι φανταστική. Περίμενα να σέρνεται. Κατηργησα android box, τρέχει απροβληματιστα netflix, disney+, stremio, και αθλητικά live streaming.. Μια Philips 45αρα που είχα μπήκε στο κουτί της TCL μαζί με το boxaki και σύντομα ταξιδεύει για εξοχικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, MetallicGR είπε Στο pc παίζει έτσι. 444 δεν υπάρχει. παίζει 442 με 10 bpc και υπάρχει διαφορά από το rgb limited. Με ένα bettercleartype ρυθμίζεις και το pixel type σε BGR και είσαι κομπλε. Αν επιλέξεις 8bit output color depth,σου ενεργοποιεί το 444; Σκέφτομαι μήπως την πάρω για να γράφω κώδικα κυρίως και παίζει μεγάλο ρόλο στο κείμενο https://www.rtings.com/tv/learn/chroma-subsampling Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetallicGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Όχι, μόνο RGB full μου επιτρέπει στα 8bit, αλλά το αποτέλεσμα δε δείχνει ωραίο. Το καλύτερο αποτέλεσμα το βλέπω με Ycbcr422 10bpc limited. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες δεν δείχνει ωραίο,που χάνει; Χρώμα; ευκρίνεια κειμένου; κάτι άλλο; Σε διάφορα site δείχνουν artifact στο κείμενο με 422 Με 444 (δεν φαίνεται να το υποστηρίζει η συγκεκριμένη οθόνη) Με 422 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetallicGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στην ευκρίνεια είναι το θέμα μου και στο colour bleed που έχουν οι γραμματοσειρές. Ίσως το ξαναδοκιμάσω αργοτερα αλλα σε μενα το ybcr δουλευει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 11:39 ΠΜ, StavrosD είπε Σε διάφορα site δείχνουν artifact στο κείμενο με 422 Με 444 Με 422 Εχει 444 του θεματος; Απο την τιβι του θεματος ειναι η εικονα, σιγουρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Οι φωτογραφίες είναι από review που συγκρίνει γενικότερα το κείμενο σε 444, 422 και 420. Είναι σε μεγέθυνση ώστε να είναι ορατά τα pixel. Το font είναι 10pixel, λογικά το font size είναι 7.5pt. Το ανέβασα επειδή πολλές φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα αν δεν ξέρουμε τι να ψάξουμε. Σε παιχνίδια και ταινίες δεν παίζει ρόλο, σε κείμενο (office, coding, κλπ) είναι σημαντικό. Τα πιο σημαντικά κριτήρια που ψάχνω για να πάρω τηλεόραση για τον υπολογιστή είναι: - chroma 4:4:4 - διάταξη pixel RGB. Πλέον υπάρχουν και άλλα πάνελ τα οποία δεν έχουν καθαρό κείμενο καθώς το cleartype είναι βελτιστοποιημένο για RGB. Δεν θέλω πάνελ BGR, RGBW , WRGB (π.χ. LG 48GQ900-B) μέχρι τουλάχιστον να υποστηρίξουν τα windows διαφορετική διάταξη pixel. - τουλάχιστον 60Hz - Θύρα HDMI 2.1 (για 10bit, HDR ). Το Monitor του θέματος έχει όλα όσα θέλω εκτός από chroma 444 σε HDR. Αν καταφέρει κάποιος να βρει συνδυασμό ρυθμίσεων ώστε να παίζει στα 4K/60Hz/444/HDR θα την πάρω επί τόπου. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από StavrosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, StavrosD είπε Οι φωτογραφίες είναι από review που συγκρίνει γενικότερα το κείμενο σε 444, 422 και 420. Προσοχη ομως, μην πεταμε μεσα σε ενα θεμα συγκεκριμενης προσφορας αποριες ή ασχετες εικονες αλλου προιοντος με αποτελεσμα να νομισουν καποιοι οτι αυτη η photo με το 4:4:4 ειναι απο του θεματος το προιον. Μην μπερδεψουμε κανεναν και παρει κατι που ΔΕΝ. Βγαλε αν θες τις φωτο, μπορεις σε θεματα εκτος ενοτητας (στην ενοτητα πχ "τηλεορασεις" ανετα) να τις παραθεσεις αφου δεν ειναι της τιβι του τοπικ και να κανεις μια θεωρητικη κουβεντα για οτιδηποτε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Σωστή παρατήρηση. Πρόσθεσα στην αντίστοιχη εικόνα ότι δεν υποστηρίζει 444 η συγκεκριμένη οθόνη. Στο site της εταιρείας αναφέρει ότι υποστηρίζει 2160P/60Hz 422 12bit. Απλά ρωτάω μήπως υποστηρίζει 444 με λιγότερα bit. Μερικές φορές οι κατασκευαστές δεν δημοσιεύουν όλες τις δυνατές αναλύσεις και επιλογές. https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635 , προδιαγραφές -> Connector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paikos3097 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά την παρέλαβα στις 29/12/2023 και σήμερα 15/12/2023 η οθόνη είναι μαύρη και έχω μόνο ήχο…Μετά από 17 μέρες μου ζητάνε να την κάνω επισκευή και Οχι να την αντικαταστήσουν με καινούργια…Τα φώτα σας Στις 23/4/2023 στις 7:07 ΠΜ, CaptainChris είπε https://www.e-shop.gr/tv-tcl-43p635-43-led-google-tv-smart-android-4k-ultra-hd-wifi-p-PER.208624 €249 είναι μια πάρα πολύ καλή προσφορά. Επίσης έχουν την TCL 65C635 μόνο €589 https://www.e-shop.gr/tv-tcl-65c635-65-qled-4k-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158818 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, Paikos3097 said: Παιδιά την παρέλαβα στις 29/12/2023 και σήμερα 15/12/2023 η οθόνη είναι μαύρη και έχω μόνο ήχο…Μετά από 17 μέρες μου ζητάνε να την κάνω επισκευή και Οχι να την αντικαταστήσουν με καινούργια…Τα φώτα σας Έχει περάσει η περίοδος doa οπότε νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι να στην αντικαταστήσουν με καινούρια δυστυχώς. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την αντιπροσωπεία TCL μήπως βρεις άκρη από εκεί ποιο εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paikos3097 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, VagTz είπε Έχει περάσει η περίοδος doa οπότε νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι να στην αντικαταστήσουν με καινούρια δυστυχώς. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την αντιπροσωπεία TCL μήπως βρεις άκρη από εκεί ποιο εύκολα. Ο νόμος περί εξαμήνου και διετίας έχει πάψει να υφίσταται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Paikos3097 said: Ο νόμος περί εξαμήνου και διετίας έχει πάψει να υφίσταται ; Αυτή είναι η εγγύηση . Ισχύει κανονικά αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν με καινούρια. Μπορούν να κάνουν service . Δεν το λέω για να σε αποθαρρύνω κηνυγησε το όσο μπορείς για αντικατάσταση. Αλλά να ξέρεις ότι έχουν το δικαίωμα να στο αρνηθούν. Μην σπας τα νεύρα σου δηλαδή αν στο τέλος το κάνουν . Και στείλε και κατευθείαν στην TCL να δεις τι θα σου πουν και από εκεί . Όχι μόνο στο κατάστημα Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από VagTz 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Paikos3097 είπε Παιδιά την παρέλαβα στις 29/12/2023 και σήμερα 15/12/2023 η οθόνη είναι μαύρη και έχω μόνο ήχο…Μετά από 17 μέρες μου ζητάνε να την κάνω επισκευή και Οχι να την αντικαταστήσουν με καινούργια…Τα φώτα σας 29-11-23 προφανως εννοεις και οχι Δεκ. Ελπιζω να μην ειχες κανει παραγγελια απο τον Απριλιο και παρελαβες πριν 17 ημερες. Αν οχι, τοτε ειναι λιγο ακυρα τα σχολια σου μεσα στο παρον τοπικ προσφορας και το εφερες ψηλα χωρις κανεναν για την ενοτητα λογο. Αν θες ανοιξε νεο θεμα στο ιντερνετ ή στις τιβι, οπου κρινεις οτι ταιριαζει καλυτερα. Ευχαριστουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paikos3097 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 16/12/2023 στις 10:46 ΠΜ, VagTz είπε Αυτή είναι η εγγύηση . Ισχύει κανονικά αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν με καινούρια. Μπορούν να κάνουν service . Δεν το λέω για να σε αποθαρρύνω κηνυγησε το όσο μπορείς για αντικατάσταση. Αλλά να ξέρεις ότι έχουν το δικαίωμα να στο αρνηθούν. Μην σπας τα νεύρα σου δηλαδή αν στο τέλος το κάνουν . Και στείλε και κατευθείαν στην TCL να δεις τι θα σου πουν και από εκεί . Όχι μόνο στο κατάστημα Σε ευχαριστω για την απάντηση για αρχη…Απλά επειδή με το PS4 όταν βγήκε και μου χάλασε απαίτησα αντικατάσταση με καινούργιο και είχαν περάσει ηδη 13 μήνες όταν μου χάλασε.Βεβαια αναφέρομαι σε αλλη εταιρία όπου πρόσφατα εξαγοράστηκε και πριν λίγες μέρες έφαγε 2 μυρια πρόστιμο και τελικα μου έδωσαν καινουργιο και το λευκό που ήταν limited edition και δώρο 2 παιχνίδια της επιλογής μου ως συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη …Προφανώς θα το κυνηγήσω μέχρι δικαστηρίου εάν δεν μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο προϊόν.Και εννοειτε αύριο θα μιλήσω και με την TCL Στις 16/12/2023 στις 12:44 ΜΜ, matrixxx είπε 29-11-23 προφανως εννοεις και οχι Δεκ. Ελπιζω να μην ειχες κανει παραγγελια απο τον Απριλιο και παρελαβες πριν 17 ημερες. Αν οχι, τοτε ειναι λιγο ακυρα τα σχολια σου μεσα στο παρον τοπικ προσφορας και το εφερες ψηλα χωρις κανεναν για την ενοτητα λογο. Αν θες ανοιξε νεο θεμα στο ιντερνετ ή στις τιβι, οπου κρινεις οτι ταιριαζει καλυτερα. Ευχαριστουμε. Φίκε matrix’sευχαριστω για την απάντηση και συγγνώμη καθώς boomer δεν ξερω καν πως δουλεύουν τα φόρουμ…Και πάλι συγγνώμη. Σωστά 29/11/23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις