Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση TCL 43P635 249€ στο e-shop [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

CaptainChris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
16 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Βλέπω διάφορα σχόλια για το πόσο χάλι είναι αυτή η τηλεόραση. Δεν έχει το ενα δεν έχει το άλλο δεν υποστηρίζει αυτό κι εκείνο. Αν υπάρχει κατι καλύτερο στα €249 και 43" ας το αναφέρετε, να ξέρουμε να παμε να την αγοράσουμε.  

Εκατσα και ξαναδιαβασα ολο το θεμα απο την αρχη με αφορμη αυτο το σχολιο σου και δεν ειδα αυτα που λες. Δεν εντοπισα "διαφορα σχολια για το ποσο χαλι ειναι", αλλα μονο ενα.  Και αυτο το μοναδικο εβγαζε ως νοημα μαλιστα στο περιπου κατι τετοιο, οχι αυτο ακριβως.

Επισης κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να βρει σε καποιον αλλον, καλη προφορα για να αγορασει τηλεοραση. Οποτε αυτο το να ζητουν μερικοι "κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα" που διαβαζω 10-20 φορες τον χρονο σε θεματα, ειναι εκτος απο ειρωνικο και ακρως εγωιστικο. Εχει διττη χροια και ειναι σιγουρα ασχημο οσα likes και αν μαζευει καθε φορα. Ζουμε στην εποχη της επιθετικοτητας βλεπετε και τα ασχημα σχολια μαζευουν πραμα μπολικο.

Επι του θεματος: Η δικη μου εικονα για την TCL ειναι καλη παντως, δεν ειναι ασχημη. Οπως ειπα και προχθες εχω μια που την φτιαχνει αυτη και την εχω 2-3 χρονια, 50αρα UHD android στα 260€ αγορασμενη. Για να την αγορασω τοτε, ηταν η καλυτερη επιλογη στα λεφτα και ετσι μου βγηκε τελικα και στην πραξη.

• Like 6
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αγοράσει κανείς αυτή την οθόνη;

Μπορεί να δει στις ρυθμίσεις τι επιλογές υπάρχουν στο output color depth και output dynamic range με το output color format = YCbCr444 ή RGB;

C8- What should my color settings be on the PC Nvidia control panel for  movies and games? I have a 1080ti : r/OLED

Επεξ/σία από StavrosD

• Moderators
Στις 25/4/2023 στις 12:39 ΠΜ, miltostammy είπε

Δεν έχω δωμάτιο παλάτι το προσκέφαλα είναι 4 μέτρα από τον τοίχο που θα πάει η τηλεόραση και φυσικά δεν θα τη βάλω να βλέπω από το πλάι υπό γωνία. Φάτσα θα την έχω.

Για να βλεπεις 4Κ δεν κανει 43αρα για 3.5-4 μετρα. Μην την παρεις.

77-85αρα θες "ιδανικα", αλλιως 65 κανοντας παραχωρηση μεγαλη.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Mpatz είπε

Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; Έχει κάνεις εμπειρία από την τηλεόραση που προτείνουν; 

IMG_20230426_131951.jpg

Βάλε λινκ του προϊόντος για να μην ψάχνουμε.

Μάλιστα..

Δεν είναι προσωποποιημένη προσφορά, αντικατέστησαν στο crazy sundays ένα μη διαθέσιμο μοντέλο με ένα διαθέσιμο.

Αν έχεις πληρώσει ίσως μπορείς να τους κυνηγήσεις (δεν το προτείνω).

Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω άποψη, αλλά η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη. Εγώ θα "τσιμπούσα" πάντως.

6 ώρες πριν, Mpatz είπε

Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; Έχει κάνεις εμπειρία από την τηλεόραση που προτείνουν; 

IMG_20230426_131951.jpg

Πότε έκανες παραγγελία φίλε μου? Εμένα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν απόψε περιμένουν από κεντρική αποθήκη και αύριο θα τη στείλουν. Προφανώς δεν τους πιστεύω αλλά λέμε τώρα.

• Moderators
25 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Η P615 είναι μοντέλο του 2020, η P625 μοντέλο του 2021 και η P635 μοντέλο του 2022.

Με αυτο κατα νου, οχι, θα ελεγα μην πατε στην 615. 2 χρονια παλιοτερη αν ειναι, θα την απεφευγα στα λεφτα αυτα.

Το θεμα μενει παρακαλω μονο για εξελιξη παραλαβων της 635 την οποια αφορα το τοπικ.

Ευχαριστουμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έχει παραλάβει κάποιος ?

Τελικά είχα νέα ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας μου.

Έγινε αποστολή. Εγώ για όσους ενδιαφέρονται είχα παραγγείλει Κυριακή κατά τις 7 το απόγευμα.

Επεξ/σία από miltostammy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα χρήματά της είναι τέλεια. Στο game mode την δοκίμασα στον υπολογιστή, όμως τελικά δεν με βολεύει στο γραφείο λόγω μεγέθους και λογικά θα τη διώξω 😕

Για ταινίες και streaming είναι πολύ καλή και τα μενού γρήγορα. 

Στο pc παίζει έτσι. 444 δεν υπάρχει. παίζει 422 με 10 bpc και υπάρχει διαφορά από το rgb limited. Με ένα bettercleartype ρυθμίζεις και το pixel type σε BGR και είσαι κομπλε.

image.png.1af74677d519b41dac96b3bc1f1f63d4.pngδε

Επεξ/σία από MetallicGR

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...