vangelis_k Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, elpenor είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είναι απλά μια VA τηλεόραση με καλό contrast και μόνο 330 nits..... / 75% DCI P3. Δεν υπάρχει κάτι "φανταστικό" στα 330nits, αν τη βάλεις δίπλα δίπλα με ένα πιο φωτεινό μοντέλο θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα. Καλή για τα χρήματα της αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις άσχετα με το τι λένε οι ιδιοκτήτες. Αυτο ειναι μια γενικη τοποθετηση για τιϛ τηλεορασειϛ αυτηϛ τηϛ κατηγοριαϛ. Απο οτι καταλαβαινω δεν εχειϛ δει ποτε τη συγκεκιμενη παρολα αυτα εκφερειϛ αποψη και αμφισβητειϛ τουϛ ιδιοκτητεϛ τηϛ, διεκδικωνταϛ το αλαθητο...
Ntinaras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, StavrosD είπε Την έχει συνδέσει κανείς σε υπολογιστή; Έχει HDMI 2.0 ή 2.1; Υποστηρίζει chroma 4:4:4; Υποστηρίζει 4Κ/60Hz/4:4:4/HDR ταυτόχρονα; Είναι καθαρό το κείμενο; (scale 100%) υποστηριζουν οι τηλεορασεις 4:4:4? sony oled που εχω με συνδεση σε sony bluray 4:2:2 παει max
StavrosD Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν το υποστηρίζουν όλες αλλά και αυτές που το υποστηρίζουν δεν το υποστηρίζουν πάντα. Π.χ. έχω δει τηλεόραση που υποστηρίζει 4K/60Hz/8bit/4:4:4 αλλά αν ενεργοποιήσεις το HDR πηγαίνει σε 4K/60Hz/10bit/4:2:2. Σε άλλες περιπτώσεις δεν φτάνει το bandwidth του HDMI, σε άλλες δεν φτάνει το εσωτερικό bandwidth (π.χ. του πάνελ). 4k/60hz/10bit/4:4:4 είναι το ιδανικό αλλά χρειάζεται HDMI 2.1. Τα PC Monitor έχουν displayport το οποίο έχει αρκετό bandwidth αλλά δυστυχώς οι τηλεοράσεις δεν έχουν displayport. Κάτι τελευταίο, έχει RGB πάνελ; Μόνο τα RGB panel κάνουν για καθαρό κείμενο. To ClearType είναι βελτιστοποιημένο για RGB και δεν έχει καλά αποτελέσματα σε BGR , RGBW, WBGR, κλπ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από StavrosD
Akisvicky Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Η συγκεκριμένη είναι ακριβή η λογική μου είναι απλή πριν 3-4 χρόνια που δεν είχαν ακριβεινει τόσο πολύ τα πάντα κ είχες περισσότερα χρήματα να διαθέσεις... έπαιρνες σε προσφορά αξιοπρεπείς τηλεοράσεις 55' 4k με 250-300€ hisense ,tomson(είχα πάρει μια στους γονείς μου 230-250ε κάπου εκεί,άψογη για τα λεφτά της κ ικανοποιητική εικόνα επίσης ) ακόμα κ tcl ,hisense 55 b700 αν δεν κάνω λάθος τότε πάλι στα ίδια λεφτά περίπου επίσης εξαιρετική τηλεόραση τότε για τα λεφτά της . Τώρα πως που λιγοστεύει στην πραγματικότητα ο μισθός λόγο των αυξήσεων παντού η προσφορές αυτές προσωπικά μου φαίνονται αστείες... Ειδικά εδώ στην Ελλάδα είναι για γέλια (καλά black friday κτλ σε σύγκριση με το εξωτερικό ένα μηδενικό ήμαστε εκεί περνούν διπλάσια τριπλάσια χρήματα κ πληρώνουν τα μισά σε προσφορές από ότι εδώ είναι κωμικοτραγικο ) και όμως εδω βλέπεις τσιμπάνε...δυστυχώς όσο ο κόσμος ανταποκρίνεται στην κοροϊδία ...τόσο θα συνεχίζουν ...
StavrosD Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635 Τα θετικά: Έχει HDMI 2.1και υποστηρίζει 4K /60Hz/12 bit. Το αρνητικό (για εμένα τουλάχιστον): Υποστηρίζει chroma 4:2:2 . Αν την αγοράσει κάποιος, μπορεί να δει μήπως αν απενεργοποιήσει το HDR λειτουργεί σε 4:4:4;
farcry33 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μετά από ψάξιμο μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο σκουπίδι έπρεπε να έχει το πολύ μέχρι 200 ευρώ τιμή. Αλλά για την Ελλάδα την χώρα των αμνών καλά είναι και τα 250 🐑🐑🐑 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 35 minutes ago, StavrosD said: Τα θετικά: Έχει HDMI 2.1 Αν είχε πράγματι HDMI 2.1, δλδ τουλάχιστον 40gbps bandwidth, θα υποστήριζε 4Κ 60hz 12bit HDR με 4:4:4. Καταλαβαίνω ότι γράφει στο site 2.1, αλλά When HDMI 2.1 Isn't HDMI 2.1 - The Confusing World of the Standard, "Fake HDMI 2.1" and Likely Future Abuse - TFTCentral 2
@topos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, StavrosD είπε https://www.tcl.com/gr/el/tvs/p635 Τα θετικά: Έχει HDMI 2.1και υποστηρίζει 4K /60Hz/12 bit. Το αρνητικό (για εμένα τουλάχιστον): Υποστηρίζει chroma 4:2:2 . Αν την αγοράσει κάποιος, μπορεί να δει μήπως αν απενεργοποιήσει το HDR λειτουργεί σε 4:4:4; Πως το βλέπουμε ότι δουλεύει όντως σε 4:2:2 /4:4:4? Υ.γ Μιας και πιάσαμε την κουβεντα της έβαλα ένα spyder και είδα ότι καλύπτει το srgb 100%
CaptainChris Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Βλέπω διάφορα σχόλια για το πόσο χάλι είναι αυτή η τηλεόραση. Δεν έχει το ενα δεν έχει το άλλο δεν υποστηρίζει αυτό κι εκείνο. Αν υπάρχει κατι καλύτερο στα €249 και 43" ας το αναφέρετε, να ξέρουμε να παμε να την αγοράσουμε. 5
miltostammy Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Θεωρώ ότι έχουμε όλοι μας μπερδέψει τη βούρτσα με την άλλη βούρτσα. Κάποτε δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε τηλεόραση φλατ...έτσι τις λέγαμε. Ήταν πανάκριβες. Δυστυχώς φτάσαμε στο άλλο άκρο. Όπως ακριβώς με τα κινητά ας πούμε. Ξεκινάει η κουβέντα για ένα απλό κινητό μέχρι 200 με 300 ευρώ και έχοντας κατά νου τις ναυαρχίδες κάνουμε λάθος σε συλλογισμους καθη γιατί έχουμε στο μυαλό μας πάντα σύγκριση με κάτι προφανώς καλύτερο αλλά και με τριπλάσια και βάλε τιμή. Χανόμαστε σε συγκρίσεις των specs και ξεχνάμε τις διαφορές στις τιμές. Όπως ακριβώς που λέμε θέλω κάτι κάνει 200 ευρώ, κοιτάμε κάτι άλλο με κάποια παραπάνω δυνατότητα και λέμε έλα ρε 30 ευρώ παραπάνω έχει. Συνεχίζουμε έτσι και φτάνουμε να συγκρίνουμε το αρχικό των 200 ευρώ αντικείμενο και κάποιο προφανώς καλύτερο αλλά έχουμε φτάσει στα 600 και 700 ευρώ. Και κολλάμε και λέμε τι χάλια είναι αυτό των 200. Έτσι και εδώ. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής απλό. Θέλω απλά μια smart τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο να βλέπω 1 ώρα τηλεόραση πριν κοιμηθώ. Τι κακό έχει αυτή. Θέλω να βάζω netflix, cosmote tv, stremio, αντε και σύνδεση με μια απλή ηχομπαρα των 100 ευρώ μεbluetooth. Εάν δεν ικανοποιεί τα παραπάνω αυτή στα 250 θα ήθελα να με βοηθήσετε με μια καλύτερη στα ίδια πάντα χρήματα. Δεν έχω δωμάτιο παλάτι το προσκέφαλα είναι 4 μέτρα από τον τοίχο που θα πάει η τηλεόραση και φυσικά δεν θα τη βάλω να βλέπω από το πλάι υπό γωνία. Φάτσα θα την έχω. Εάν έχετε καλύτερη ιδέα παρακαλώ βοηθήστε με γιατί την έχω παραγγείλει απλά να μην την παραλάβω. 2 1
Mesqal Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, miltostammy είπε το προσκέφαλα είναι 4 μέτρα από τον τοίχο που θα πάει η τηλεόραση Δεν έχει νόημα σε τέτοια απόσταση να πάρεις 43αρα, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την ίδια σε 65.
miltostammy Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Έχω ήδη μια Philips παλιά φίλε μου. Η αγορά γίνεται απλά για πιο σύγχρονη και smart. Δεν θέλω να ανέβω σεbudget. Σε ευχαριστώ πολυ. Ήδη αυτη που έχω ανάβει 3 με 4 φορές τη βδομάδα για καμιά ώρα αντε 2 ωρο αργίες χαχα. Είναι για τη 2η κρεβατοκαμαρα. .
LouCi4er Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, miltostammy είπε Θεωρώ ότι έχουμε όλοι μας μπερδέψει τη βούρτσα με την άλλη βούρτσα. Κάποτε δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε τηλεόραση φλατ...έτσι τις λέγαμε. Ήταν πανάκριβες. Δυστυχώς φτάσαμε στο άλλο άκρο. Όπως ακριβώς με τα κινητά ας πούμε. Ξεκινάει η κουβέντα για ένα απλό κινητό μέχρι 200 με 300 ευρώ και έχοντας κατά νου τις ναυαρχίδες κάνουμε λάθος σε συλλογισμους καθη γιατί έχουμε στο μυαλό μας πάντα σύγκριση με κάτι προφανώς καλύτερο αλλά και με τριπλάσια και βάλε τιμή. Χανόμαστε σε συγκρίσεις των specs και ξεχνάμε τις διαφορές στις τιμές. Όπως ακριβώς που λέμε θέλω κάτι κάνει 200 ευρώ, κοιτάμε κάτι άλλο με κάποια παραπάνω δυνατότητα και λέμε έλα ρε 30 ευρώ παραπάνω έχει. Συνεχίζουμε έτσι και φτάνουμε να συγκρίνουμε το αρχικό των 200 ευρώ αντικείμενο και κάποιο προφανώς καλύτερο αλλά έχουμε φτάσει στα 600 και 700 ευρώ. Και κολλάμε και λέμε τι χάλια είναι αυτό των 200. Έτσι και εδώ. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής απλό. Θέλω απλά μια smart τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο να βλέπω 1 ώρα τηλεόραση πριν κοιμηθώ. Τι κακό έχει αυτή. Θέλω να βάζω netflix, cosmote tv, stremio, αντε και σύνδεση με μια απλή ηχομπαρα των 100 ευρώ μεbluetooth. Εάν δεν ικανοποιεί τα παραπάνω αυτή στα 250 θα ήθελα να με βοηθήσετε με μια καλύτερη στα ίδια πάντα χρήματα. Δεν έχω δωμάτιο παλάτι το προσκέφαλα είναι 4 μέτρα από τον τοίχο που θα πάει η τηλεόραση και φυσικά δεν θα τη βάλω να βλέπω από το πλάι υπό γωνία. Φάτσα θα την έχω. Εάν έχετε καλύτερη ιδέα παρακαλώ βοηθήστε με γιατί την έχω παραγγείλει απλά να μην την παραλάβω. Πάρτη φίλε μου,είναι παραπάνω από καλή,πάντα για τα χρήματα της.Ο άλλος νομιζει ότι η TCL θα του χαρισει oled με 250€,λες και οι Samsung ή οι Lg με ~300€ είναι διαμάντια,λες και δεν έχω σπίτι lg smart και δεν βλέπω τι καραγκιοζιλικι είναι,που βάζει διαφημίσεις ακόμα και στην tv. 2
Bourdoulas Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, miltostammy είπε Έχω ήδη μια Philips παλιά φίλε μου. Η αγορά γίνεται απλά για πιο σύγχρονη και smart. Δεν θέλω να ανέβω σεbudget. Σε ευχαριστώ πολυ. Ήδη αυτη που έχω ανάβει 3 με 4 φορές τη βδομάδα για καμιά ώρα αντε 2 ωρο αργίες χαχα. Είναι για τη 2η κρεβατοκαμαρα. . Αν σε ενδιαφέρει μόνο το smart κομμάτι τότε πάρε ένα Chromecast 4k με 60 ευρώ και είσαι έτοιμος. Αν δεν σε απασχολούν οι 43 ιντσες στα 4 μέτρα τοτε είναι μια χαρά επιλογή στην παρούσα φάση.
methismenokotsani Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, LouCi4er είπε Πάρτη φίλε μου,είναι παραπάνω από καλή,πάντα για τα χρήματα της.Ο άλλος νομιζει ότι η TCL θα του χαρισει oled με 250€,λες και οι Samsung ή οι Lg με ~300€ είναι διαμάντια,λες και δεν έχω σπίτι lg smart και δεν βλέπω τι καραγκιοζιλικι είναι,που βάζει διαφημίσεις ακόμα και στην tv. Οι φτηνες Samsung ή οι LG κτλ ειναι συνηθως για πεταμα (ενω παιζει και τα σκουπιδοπανελ που φορανε να τα εχουν ζητησει ως ακομα φθηνοτερη παραγωγη απο την TCL) Η TCL τους προμηθευει τοσο καιρο αρκετα απο τα πανελ τους..αμα δεν γνωριζει καποιος Αυτη εδω για να ειναι φτηνη εχει πανελ με σχετικα χαμηλη φωτεινοτητα (που θυμιζει το φτηνο πλην τιμιο ταμπλετ tcl tab 10s) αλλα λογικα δεν ειναι σκουπιδι εφοσον τα πανελ της τα φτιαχνει η ιδια και που ετσι της δινεις ενα ποιντ συγκριτικα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από methismenokotsani 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις