Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, VasKag είπε

Ξερουμε αν εχει ενσωματομενο chromecast?

@LouCi4er

Εχουν βαλει την ιδια τιμη και σαν μεταχειρισμενο. Καποιο απο τα 2 δεν θα επρεπε να ειναι σωστο.

Δεν το έχω κοιτάξει.Οταν πάω σπίτι το βράδυ θα το δω και θα γράψω.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, VasKag είπε

Ξερουμε αν εχει ενσωματομενο chromecast?

@LouCi4er

Εχουν βαλει την ιδια τιμη και σαν μεταχειρισμενο. Καποιο απο τα 2 δεν θα επρεπε να ειναι σωστο.

Την έχει κάι μτχ; Δε τη βλέπω. Αλλά συμβαίνει συχνά να έχουν παρόμοια τιμή και τα μεταχειρισμένα του e- shop. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ipal είπε

Την έχει κάι μτχ; Δε τη βλέπω. Αλλά συμβαίνει συχνά να έχουν παρόμοια τιμή και τα μεταχειρισμένα του e- shop. 

Για την 65αρα. Και οχι, δεν εχει νοημα να εχουν παρομοια ιδια τιμη. Συνηθως τα του stock house ειναι πιο φτηνα.

Δημοσ.

Καλή τιμή εγώ θα την πρότεινα σε κάποιον που έχει τέτοιο budget.

Η γνώμη μου είναι ότι η εικόνα είναι αντίστοιχη της τιμής (έχω δει πολύ παρόμοια μοντέλα), δεν ισχύουν κάποια σχόλια που την εκθειάζουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasKag είπε

Για την 65αρα. Και οχι, δεν εχει νοημα να εχουν παρομοια ιδια τιμη. Συνηθως τα του stock house ειναι πιο φτηνα.

Ρίχνουν  ένα 18- 20% περίπου από τη αρχική τιμή, χωρίς να υπολογίζουν την εκάστοτε προσφορά. Επομένως ναι τυχαίνει κάποιες φορες προϊόντα stock τους να είναι σχεδόν στην ίδια τιμή με τα εκπτωτικά crazy Sundays. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Η γνώμη μου είναι ότι η εικόνα είναι αντίστοιχη της τιμής (έχω δει πολύ παρόμοια μοντέλα), δεν ισχύουν κάποια σχόλια που την εκθειάζουν.

Εγω που την εχω σου λεω οτι ειναι πολυ τιμια.Στο σμαρτ κοματι δε  ειναι αψογη κάνεις οτι γουσταρεις.Ακομα και σπασμενα ΑPK περνας

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

Εχειϛ δει τη συγκεκριμενη για να διατυπωνειϛ γνωμη? Και αμφισβητειϛ τα σχολια οσων την εχουν και την εκθειαζουν. Κατι δεν παει καλα. Δεν εχω τη συγκεκριμενη TCL αλλα αλλο μοντελο οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη. Αϛ αφησουμε να μαϛ τα πουν οσοι την εχουν. Φιλικα.

Δημοσ.

Έχω την p635 σε 65inch αγορασμενη black Friday στα 435.

Eαν είναι ίδια η 43αρα(δεν είναι πάντα απαραίτητο αυτό, μπορεί να έχει άλλο panel/άλλο επεξεργαστη κτλ)->

Είναι καλη για την τιμή.Εχει το Android tv -την ταχύτητα θα χαρακτήριζα workable.

Δηλαδή σε scroll τίτλων σε Netflix δεν κολλάει αλλά δεν δεν είναι κ παντελώς smooth.

Συνδέοντε πάνω χειριστήρια Xbox/ασύρματα πληκτρολόγια μια χαρά.

Μπαίνει και ότι εφαρμογή θέλεις μέσω Aptoide.Αλλα παιχνίδια ψιλοκολανε.

Σε εικόνα, δεν είναι OLED αλλά είναι μια χαρά+εάν απενεργοποιήσεις όλα τα "συμπραγκαλικα" του τύπου motion enhance κτλ και η κίνηση είναι καλή.

Μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι πολύ φωτεινή, δηλαδή για σαλόνι με πολλά παράθυρα/μπαλκονοπορτες δεν κάνει.Για τον ίδιο λόγο -υποθετω- έχει και την χαμηλότερη κατανάλωση από τις 65αρες.

Σε αυτά τα χρήματα δεν είναι καθόλου κακή αγορα-ειδικα σε σχέση με φτηνές f&u.

8 ώρες πριν, methismenokotsani είπε

Μαλλον ειναι καλυτερη απο βεστελ γιατι δεν ειναι και καμια τυχαια η TCL 

.. Κοιταξα για TCL σε ολες τις ιντσες ετσι απο περιεργεια και δεν ειδα πουθενα υποστηριξη PVR Μονο σε εμενα ειναι καταλυτικο στοιχειο το PVR για αγορα;

Όντως δεν πρέπει να έχει και είναι παράξενο.Ισως να υπάρχει εφαρμογή.

1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Την προτείνεται για Airbnb ? Είναι σμαρτ αποτι βλέπω κιόλας.

Εάν ψάχνεις smart tv(για κάποιους είναι ζητούμενο) γιατί όχι?

Νομίζω πως αναφέρθηκαν σχόλια για την C635 (που είναι όντως καλύτερο μοντέλα)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vangelis_k είπε

Εχειϛ δει τη συγκεκριμενη για να διατυπωνειϛ γνωμη? Και αμφισβητειϛ τα σχολια οσων την εχουν και την εκθειαζουν. Κατι δεν παει καλα. Δεν εχω τη συγκεκριμενη TCL αλλα αλλο μοντελο οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη. Αϛ αφησουμε να μαϛ τα πουν οσοι την εχουν. Φιλικα.

Spoiler

Είναι απλά μια VA τηλεόραση με καλό contrast και μόνο 330 nits..... / 75% DCI P3. Δεν υπάρχει κάτι "φανταστικό" στα 330nits, αν τη βάλεις δίπλα δίπλα με ένα πιο φωτεινό μοντέλο θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα. Καλή για τα χρήματα της αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις άσχετα με το τι λένε οι ιδιοκτήτες.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, JohnMik είπε

H Σειρά C635 από τις 55 ίντσες και πάνω έχει λειτουργία για 120hz, απλά ρίχνει την ανάλυση σε 2Κ από 4Κ. 

Το λέω με σιγουριά γιατί έχω την 55c635 απο την προσφορά του Γερμανού με την payzy και το δοκίμασα με xbox series S.

Αν ειναι να παω σε 1080p αστο. :P

Δημοσ.

Την έχει  συνδέσει κανείς σε υπολογιστή;

Έχει HDMI 2.0 ή 2.1;

Υποστηρίζει chroma 4:4:4;

Υποστηρίζει 4Κ/60Hz/4:4:4/HDR ταυτόχρονα;

Είναι καθαρό το κείμενο;  (scale 100%)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...