Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιο μοντέλο με nfc που να μπορώ να πληρώνω χωρίς να έχω το κινητό επιπλέον μαζί και φυσικά χωρίς να τα έχω συνδέσει και με internet.?

Ένα xiomi watch που δοκίμασα αν και είχε nfc δεν γινόταν ανεξάρτητα. 

(το ποια τράπεζα αδιάφορο έχω λογαριασμό σε όλες) 

Επίσης τα Huawei αν και έχουν επιλογή nfc δεν λειτουργούν Ελλάδα από ότι κατάλαβα? 

• Like 1
Δημοσ.

Υποθέτω ότι όλα τα smartwatches που έχουν NFC δεν θέλουν ούτε κινητό μαζί ούτε ίντερνετ. Το NFC απλά μεταδίδει τα στοιχεία της κάρτας στο POS, δε χρειάζεται ίντερνετ για τη διαδικασία. Το έκανα πολλές φορές έτσι με το Samsung Galaxy Watch 4 Classic, έβγαινα χωρίς κινητό έξω και πλήρωνα με το ρολόι μόνο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2023 στις 6:15 ΜΜ, thanasis00 είπε

Υποθέτω ότι όλα τα smartwatches που έχουν NFC δεν θέλουν ούτε κινητό μαζί ούτε ίντερνετ. Το NFC απλά μεταδίδει τα στοιχεία της κάρτας στο POS, δε χρειάζεται ίντερνετ για τη διαδικασία. Το έκανα πολλές φορές έτσι με το Samsung Galaxy Watch 4 Classic, έβγαινα χωρίς κινητό έξω και πλήρωνα με το ρολόι μόνο.

δεν λειτουργει ετσι σε καποια για καποιο λογο θελει προυποθεση ινετρεντ,να ειναι συνδεδεμενα με κινητο,ειναι λιγο μπλεξιμο με googlepay/applepay/garminpay κτλ

Δημοσ.

Με Google Wallet στο Galaxy Watch 4 Classic πάντως μόνο όταν περνάς τη κάρτα στο wallet θέλει ίντερνετ, μετά στις πληρωμές δουλεύει χωρίς τίποτα, ούτε κινητό ούτε data, το έχω δοκιμάσει προσωπικά όπως είπα. Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα wallets.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Με Google Wallet στο Galaxy Watch 4 Classic πάντως μόνο όταν περνάς τη κάρτα στο wallet θέλει ίντερνετ, μετά στις πληρωμές δουλεύει χωρίς τίποτα, ούτε κινητό ούτε data, το έχω δοκιμάσει προσωπικά όπως είπα. Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα wallets.

Same για απλό watch4

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν χρειάζεται πρόσβαση στο internet για να πληρώσεις, είτε με το κινητό, είτε με ρολόι. Ακριβώς όπως δεν έχουν πρόσβαση στο internet και οι κάρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...