JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Αν το θέτω δηλαδή καλά γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο, ομολογουμένως. Έχω ένα καλό φίλο, ο οποίος μου έδειξε ΚΑΜΠΟΣΑ ETH, τα οποία δεν βρίσκονται εντός ανταλλακτηρίου. Μου λέει δεν ξέρει τρόπο να τα αξιοποιήσει. Είναι δυνατόν;!
Silverage Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, ποιό είναι το πρόβλημα του; Δεν είναι εκτός blockchain (δεν γίνεται αυτό), απλά εκτός ανταλλακτηρίου σε δικό του πορτοφόλι. Φτιάχνει λογαριασμό σε ένα ανταλλακτήριο, τα μεταφέρει και τα πουλάει αν θέλει. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από Silverage
dbrillis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν το θέτω δηλαδή καλά γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο, ομολογουμένως. Έχω ένα καλό φίλο, ο οποίος μου έδειξε ΚΑΜΠΟΣΑ ETH, τα οποία δεν βρίσκονται εντός ανταλλακτηρίου. Μου λέει δεν ξέρει τρόπο να τα αξιοποιήσει. Είναι δυνατόν;! Αν δεν ξερει πως να τα αξιοποιησει, δινω 100 ευρω να τα παρω εγω. Να τον βοηθησουμε τον ανθρωπο.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μπορεις να μου παραθεσεις κατι, να δω πως γινεται; μπορω να το κανω εγω που δεν ασχολουμε;
Extacy156 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Πρέπει πρώτα απ' όλα να αναφέρεις που τα έχει? Σε κάποιο cold wallet? Σε hot wallet? Πρέπει να φτιάξει ένα λογαριασμό σε κάποιο ανταλλακτηριο. Πχ binance. Θα τα μεταφέρει εκεί και θα τα πουλήσει. Τα χρήματα τα μεταφέρει στην τράπεζα του η όπου αλλού θέλει. 14 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αν το θέτω δηλαδή καλά γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο, ομολογουμένως. Έχω ένα καλό φίλο, ο οποίος μου έδειξε ΚΑΜΠΟΣΑ ETH, τα οποία δεν βρίσκονται εντός ανταλλακτηρίου. Μου λέει δεν ξέρει τρόπο να τα αξιοποιήσει. Είναι δυνατόν;!
thomasG4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μπορεις να μου παραθεσεις κατι, να δω πως γινεται; μπορω να το κανω εγω που δεν ασχολουμε;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μάλιστα. Δε λέει πουθενά όμως για μεταφορά από COLD WALLET στο COINBASE. Και Googlάροντας τώρα που με κατατόπισε το βίντεο σου για το τι είναι τι, μαθαίνω το παρακάτω γρήγορα - γρήγορα..
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Για αρχη να φτιάξει έναν λογαριασμό στην Binance και να περάσει το kyc αλλιως υπάρχουν και αλλοι τροποι 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω ακουστά το Coinbase για αξιόπιστο, το Binance είναι κάτι αντίστοιχο; Προτείνετε αυτό; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από JiovanniGeorgeo
SabotazNic Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εχω ακουστά το Coinbase για αξιόπιστο, το Binance είναι κάτι αντίστοιχο; Προτείνετε αυτό; Ναι, coin base, binance, kraken, cex είναι οκ Δεν ξέρω ποια από τα παραπάνω έχουν μεταφορά από cold wallet. Επίσης, υπόψιν δεν θέλει να έχεις μόνο την διεύθυνση, αλλά γενικά την πλήρη πρόσβαση στο wallet (keys κτλ). Τα έχει αυτά?
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εχω ακουστά το Coinbase για αξιόπιστο, το Binance είναι κάτι αντίστοιχο; Προτείνετε αυτό; Είχα coinbase δεν μου άρεσε ποτε προτείνω binance είναι καλύτερο επίσης σου παρέχει την δυνατότητα να ξοδεύεις χρήματα με δικιά τους κάρτα που συνδέεται με τα χρήματα σου στον λογαριασμό 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τα έχει αυτά? Φυσικά, τα πάντα είναι δικά του και πάνω απ 'ολα έχει βάλει δικά του πραγματικά χρήματα εκεί μέσα. Έχει μάθει μάλλον δύσκολα και δε σκαλώνει όπως εγώ, αν και εγώ έχω παρατήσει 1200€ πριν 12 έτη επειδή "βαριόμουν να ασχοληθώ" σε γελοίο βαθμό. Τώρα δε ξέρω καν πόσα είναι τα 10 ETH ακριβώς αλλά πάω στοίχημα πως θα είναι αρκετά για να ασχοληθούμε. Είδα στο κινητό του λοιπόν πως είναι όλα σε ένα COLD WALLET (;;) που λέγεται Delta Investment Tracker. Τι ειν τούτο; Τι λέτε;
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τώρα δε ξέρω καν πόσα είναι τα 10 ETH ακριβώς αλλά πάω στοίχημα πως θα είναι αρκετά για να ασχοληθούμε. Τα 10 eth ειναι κανα 19-20.000 σε ευρω τωρα. 4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Είδα στο κινητό του λοιπόν πως είναι όλα σε ένα COLD WALLET (;;) που λέγεται Delta Investment Tracker. Απλα κατεβαστε την εφαρμογη (λογικα την εχει ηδη), και δειτε αν δινει επιλογη για withdraw. Αν οχι, ισως ηταν κανα "scam" wallet. Απο οτι βλεπω σε ενα screenshot σε αυτην την σελιδα, υποστηριζουν τα γνωστα που εγραψα και πιο πανω. Το πιο safe και με μικροτερες προμηθειες ειναι το binance. Πριν κανει καμια μεταφορα, καλο ειναι να ταυτοποιησει πληρως τον λογαριασμο του και εκει.
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Cold wallet είναι ξεχωριστές συσκευές. Ότι είναι σε εφαρμογές στα pc/κινητά λέγονται hot wallet γιατί συνδέονται στο internet. Το delta δεν ξέρω τί είναι.
SteliosTh Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Είδα στο κινητό του λοιπόν πως είναι όλα σε ένα COLD WALLET (;;) που λέγεται Delta Investment Tracker. Τι ειν τούτο; Τι λέτε; Το Delta είναι εφαρμογη για κινητά που καταγράφεις τις συναλλαγές ώστε να ξέρεις τί έχεις και πόσο το πήρες. Δεν είναι πορτοφόλι. Είτε τα κρατάει σε ένα πορτοφόλι μέχρι να τα πουλήσει πχ. Trust wallet,metamask,exodus κλπ, είτε τα στέλνει σε ένα ανταλακτήριο και τα πουλάει-μετατρέπει άμεσα,π.χ binance,kraken,coinbase κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα