Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε μήπως έχετε κάποια ιδέα να δοκιμάσουμε ως λύση..

Έχω ένα Macbook Air M1 , το οποίο εδώ και 2 χρόνια που το έχω στην κατοχή μου, το συνδέω με μία απλή οθόνη Dell .
Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο HDMI-to-HDMI (μέσω dongle φυσικά)

Ξαφνικά όμως , παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα όταν το συνδέω:

• είτε η εικόνα (στην εξωτερική οθόνη) αναβοσβήνει συνέχεια 
  • είτε δεν ανάβει καθόλου (παρότι στο Macbook φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει την οθόνη και στέλνει "σήμα" εικόνας)

Δοκιμάζοντας να συνδέσω το Macbook με την TV μου, όλα λειτουργούν άψογα (άρα το Macbook είναι ΟΚ).

Όμως και όταν συνδέω την οθόνη με Windows PC/laptop, φαίνεται να μην εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα (παρότι εμφανίζει πλέον κάποιο είδος "θορύβου". Πχ στα σκοτεινά σημεία, βλέπω κάτι σαν μωβ "χιόνια")

Υποθέτω ότι η εξωτερική οθόνη αρχίζει να παραδίδει πνεύμα, αλλά θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια που υπάρχουν για χρήση της.

Κάποια ιδέα για την διαφορετική συμπεριφορά της οθόνης μεταξύ Macbook και Windows PC/Laptop, και τι θα μπορούσα να δοκιμάσω ως λύση;

Δημοσ.
Στις 23/4/2023 στις 5:51 ΜΜ, slaughter είπε

δοκίμασε νέο καλώδιο HDMI για αρχή που είναι μια φθηνή λύση. Μου έχουν βγει καλώδια off κατακαιρούς.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς....δεν!

Το είχα ήδη δοκιμάσει (3 ή 4 διαφορετικά καλώδια, μάλιστα πήγα και ξαναγόρασα ένα καινούργιο μήπως όλα όσα είχα ήδη ήταν προβληματικά) αλλά η κατάσταση παραμένει ίδια:

• Windows PC/Laptop : η εξωτερική οθόνη δουλεύει , έστω και με κάποια "παράσιτα"
  • Macbook : καθόλου εικόνα στην εξωτερική οθόνη (αν και στα settings του macOS φαίνεται ότι τρην έχει αναγνωρίσει κανονικά) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...