alexiosantypas Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Καλησπέρα Χρόνια πολλά! Πως μπορώ να βγάλω λεφτά από το youtube;
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=youtube+how+you+earn+money
gorge18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Το να βγαλεις ειναι ευκολο. Η σωστη ερώτηση ειναι πως θα τα δικαιολογήσεις οταν τα βγαλεις... Εγω ακομα σαφή απαντηση δεν εχω παρει.
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, gorge18 είπε Το να βγαλεις ειναι ευκολο. Η σωστη ερώτηση ειναι πως θα τα δικαιολογήσεις οταν τα βγαλεις... Εγω ακομα σαφή απαντηση δεν εχω παρει. Κάνεις έναρξη δραστηριότητας για ψηφιακές υπηρεσίες και τα δικαιολογείς κανονικά.
gorge18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Κάνεις έναρξη δραστηριότητας για ψηφιακές υπηρεσίες και τα δικαιολογείς κανονικά. Έχω (εκτός από τους άλλους καδ) ανοίξει έναν για παροχή χωρου στο διαδίκτυο για διαφήμιση. Ο λογιστής μου λέει ότι θέλει να στείλω τιμολόγιο στην google (που δε νομίζω να στεκει) ένας άλλος μου είπε να ανοίξω ενδοκοινοτικες. Μόνο αυτό. Φαντάζομαι ότι με κάτι σαν αυτό που λες αν δεν κάνει αυτό που έχω τώρα και τις ενδοκοινοτικες θα μπορούσε να γίνει δουλειά.. απλά και μόνο επειδή είναι κάμποσα χρήματα μη γίνει καμία πατάτα και μπλέξω από το πουθενά. Ίσως να ρωτήσω εφορία κατευθείαν... μόνο αυτό δεν έχω κάνει ακόμα.
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, gorge18 είπε Έχω (εκτός από τους άλλους καδ) ανοίξει έναν για παροχή χωρου στο διαδίκτυο για διαφήμιση. Ο λογιστής μου λέει ότι θέλει να στείλω τιμολόγιο στην google (που δε νομίζω να στεκει) ένας άλλος μου είπε να ανοίξω ενδοκοινοτικες. Μόνο αυτό. Φαντάζομαι ότι με κάτι σαν αυτό που λες αν δεν κάνει αυτό που έχω τώρα και τις ενδοκοινοτικες θα μπορούσε να γίνει δουλειά.. απλά και μόνο επειδή είναι κάμποσα χρήματα μη γίνει καμία πατάτα και μπλέξω από το πουθενά. Ίσως να ρωτήσω εφορία κατευθείαν... μόνο αυτό δεν έχω κάνει ακόμα. Καλά κάνεις και το ψάχνεις. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι ίσως θα έπρεπε να βρεις γενικά άλλο λογιστή. Ίσως δεν έχει αρκετή εμπειρία ή να ακολουθεί τις εξελίξεις. Οπότε πιστεύω θα βρεις κι άλλες δυσκολίες. Εκτός αν όντως το γνωρίζει σίγουρα όλο αυτό το κομμάτι καλά, οπότε κάνεις ότι σε συμβουλεύει. Μφχ
gorge18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δεν έχει ιδέα.. εδώ που είμαι 2 ρώτησα ο πρώτος που έχω γενικά δεν καταλάβαινε το εστι διαφημίσεις στην google. Πόσο μάλλον έσοδα από εκεί. Ο δεύτερος μου είπε για τις ενδοκοινοτικες αλλά μέχρι εκεί + ότι δεν θέλει να μπει στην δουλειά του πρώτου. Σα να λέει δεν παίρνω ευθύνη. Γενικά εδώ που είμαι δεν θα κάνω δουλειά... μόνο από Αθήνα να βρω κάποιον που να ασχολείται με αυτό το θέμα.
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, gorge18 είπε Δεν έχει ιδέα.. εδώ που είμαι 2 ρώτησα ο πρώτος που έχω γενικά δεν καταλάβαινε το εστι διαφημίσεις στην google. Πόσο μάλλον έσοδα από εκεί. Ο δεύτερος μου είπε για τις ενδοκοινοτικες αλλά μέχρι εκεί + ότι δεν θέλει να μπει στην δουλειά του πρώτου. Σα να λέει δεν παίρνω ευθύνη. Γενικά εδώ που είμαι δεν θα κάνω δουλειά... μόνο από Αθήνα να βρω κάποιον που να ασχολείται με αυτό το θέμα. Ε ναι, όπως τα αναφέρεις είναι θέμα γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα