ChristosFis Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Kαλησπέρα αντιμετώπιζετε και εσεις θεματα με την μπαταρια των iphone σας μετα την αναβαθμιση του 16.4.1?
koutsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, ChristosFis είπε Kαλησπέρα αντιμετώπιζετε και εσεις θεματα με την μπαταρια των iphone σας μετα την αναβαθμιση του 16.4.1? Αν την έβαλες τώρα θέλει κάποιες μέρες να στρώσει
divnt Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 και καλό είναι να βάζεις τις ενημερώσεις του iOS με restore & backup, όχι OTA.
koutsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, divnt είπε και καλό είναι να βάζεις τις ενημερώσεις του iOS με restore & backup, όχι OTA. Ε όχι ρε συ σε κάθε update να κάνεις αυτή τη δουλειά. Πολύ ταλαιπωρία! Μια χαρά είναι το Ota.
divnt Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, koutsis είπε Ε όχι ρε συ σε κάθε update να κάνεις αυτή τη δουλειά. Πολύ ταλαιπωρία! Μια χαρά είναι το Ota. Κοίταξε το ότι είναι μια διαδικασία παραπάνω και λίγο χρονοβόρα, ισχύει. Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει πως με OTA πολλές φορές είχα διάφορα προβλήματα. Πλέον μόνο με restore.
koutsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, divnt είπε Κοίταξε το ότι είναι μια διαδικασία παραπάνω και λίγο χρονοβόρα, ισχύει. Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει πως με OTA πολλές φορές είχα διάφορα προβλήματα. Πλέον μόνο με restore. Χαρά στο κουράγιο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα