Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι του προτεινετε να βαλει κατσαβιδι,πριν του προτεινετε να κοιταξει αν γυριζει το ρολοι..

Φιλε μου, ασε  να τρεκει το νερο  στο καυτο μερικα λεπτα,ωστε να αδειασει λιγο ο θερμοσιφωνας.

Εκεινη τη στιγμη εχεις βγαλει απο την πριζα ψυγειο και λοιπες ηλεκτρικες συσκευες που ειναι σε stand by ( TV / PC κτλ )  και πας να δεις αν γυριζει το ρολοι.

Μετα,φωναζεις ηλεκτρολογο,μη δοκιμασεις μονος σου,γιατι για να ρωτας εδω τετοια πραματα,μαλλον δεν ξερεις ουτε τα βασικα.Πολυ φιλικα,μην παρεξηγηθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγξα με κατσαβίδι και με κατεβασμένη ασφάλεια δεν βγάζει. Παρόλα αυτά μίλησα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και θα στείλει αύριο αυτόν που τον είχε εγκαταστήσει τότε μήπως και είχε κάνει καμία άλλη πατέντα. Ο πατέρας της που είχε χτίσει αυτό το σπίτι είχε κάνει γενικά αμέτρητες μαλακ...πατέντες και 3 χρόνια τώρα που νοικιάζω εδώ έχω τρελαθεί να διορθώνω πράγματα. Τέλος πάντων, αύριο θα ξέρω ελπίζω το αν παίζει κάτι. 

Δημοσ.

Μια μέρα κατανάλωσε το ζεστό νερό όλο. Ταυτόχρονα κλείσε όλες τις συσκευές και βγάλε και το ψυγείο από την πρίζα και δες αν γυρίζει το ρολόι κάτω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε

Έλεγξα με κατσαβίδι και με κατεβασμένη ασφάλεια δεν βγάζει. Παρόλα αυτά μίλησα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και θα στείλει αύριο αυτόν που τον είχε εγκαταστήσει τότε μήπως και είχε κάνει καμία άλλη πατέντα. Ο πατέρας της που είχε χτίσει αυτό το σπίτι είχε κάνει γενικά αμέτρητες μαλακ...πατέντες και 3 χρόνια τώρα που νοικιάζω εδώ έχω τρελαθεί να διορθώνω πράγματα. Τέλος πάντων, αύριο θα ξέρω ελπίζω το αν παίζει κάτι. 

υπαρχει και αλλη απλη και ακινδυνη μεθοδος. Την χρησιμοποιουν σε αλλες περιπτωσεις, ειδικα το καλοκαιρι.

Σκεπαζεις τους συλλεκτες με ενα πανι. Στην περιπτωση σου 100% και βλεπεις σε 1-2 μερες φυσιολογικης χρησης τι γινεται. Ειναι αντιθετος με τις συμβουλες σπαταλης που διαβασα, να αδειασεις ολο τον ηλιακο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...