Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Εύστοχα τα όσα λες με μικρές ενστάσεις. Η Tesla θα πρέπει να αλλάξει τα ονόματα καθότι είναι παραπλανητικά. Αυτό ωστόσο πιο πολύ ως αθέμιτος ανταγωνισμός είναι παρά οδηγική ασφάλεια. Ας με διορθώσει κάποιος που είναι κάτοχος Tesla αλλά απ' όσο θυμάμαι όταν ενεργοποιείς το Autopilot το αυτοκίνητο σου επισυμένει να έχεις το νου σου στον δρόμο κάπου κάτω αριστερά στην οθόνη. Οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσεις κάποιο Manual που φυσικά σαν κάτοχος οχήματος πρέπει να κάνεις. Αναφέρει όμως πουθενά ότι δεν είναι για πόλη; Είτε ναι είτε όχι ο μόνος λόγος και πάλι για να τα βάλεις με το autopilot ή το FSD είναι επειδή δεν παρέκαμψε κάποια εντολή του οδηγού.

Η κοροϊδία πάντα υπάρχει και υπήρχε και με τις ευχές του κράτους. Όταν όλα τα οχήματα έχουν ηλεκτρονικό κόφτη, ποιος ο λόγος στην Ελλάδα για παράδειγμα να μην μπει στα 130χμ; Όταν αναγνωρίζουν πινακίδες κυκλοφορίας, ποιος ο λόγος που το όχημα με αφήνει να παρανομήσω; 

Είναι και αθέμιτος ανταγωνισμός αλλά είναι και παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού. Δε ξέρω σήμερα αλλά τον πρώτο καιρό υπήρχαν πολλοί που αγόραζαν Tesla και πίστευαν πως έχουν πραγματικό auto pilot. Είναι λάθος χρήση της λέξης, δε μπορεί να λες auto pilot και μετά να βάζεις 100 αν και εξαιρέσεις. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να της απαγορευθεί η χρήση του "auto pilot".

Δε μπορεί να μπει κόφτης σε όλα τα οχήματα στα 130 γιατί μπορεί να πάω ταξίδι Γερμανία και εκεί δεν έχει όριο. Επίσης ίσως υπάρξει κάποια στιγμή πραγματική ανάγκη να κινηθείς με ταχύτητα μεγαλύτερη των 130 - πχ για να αποφύγεις κάποιο άλλο όχημα που έρχεται κατά πάνω σου από πίσω με αυτή την ταχύτητα ακυβέρνητο! Δεν είναι το ίδιο με το να επιβάλλει η Tesla την απενεργοποίηση του auto pilot στις πόλεις, αν αυτό όντως λέει το manual (έτσι αναφέρει το άρθρο των Reuteurs).

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ναι σίγουρα αυτό φταίει. Όχι ότι δεν ξέρεις τι link να παραθέσεις. Κοίτα τι εμφανίζει σε εμένα.

image.png.2cf08053accf53ddce33c0afcadcd40a.png

Άρα

• Εσύ δεν ξέρεις τι πάει να πει google
  • Εσύ βαριέσαι να διαβάσεις και από μια παράγραφο που σου πετάει βγάζεις συμπεράσματα
  • Έχω καταλάβει την λέξη αυτόματος πιλότος και την λάθος χρήση της. Όπως έχω καταλάβει και την διαφορά του FSD με autopilot που επιμένεις να μην θες να καταλάβεις εσύ. Σκόπιμα; Δεν ξέρω.
  • "Κυρία έχασε στο δικαστήριο" θες να πεις; Ξέρω ότι έχασε στο δικαστήριο. Σε άλλες δικαστικές διαμάχες αναφέρομε όπως αυτή
  • Μα στο επιτρέπει! Εκτός και αν εννοείς να μην. Που δεν μπορώ να καταλάβω τον συσχετισμό καθώς και τον ισχυρισμό. Υπάρχουν σημεία στην πόλη που το autopilot λειτουργεί άψογα. Στα διπλοπαρκαρίσματα και στα περίεργα χρειάζεσαι fsd. Πάντα φυσικά και τα 2 με την επίβλεψη του οδηγού!

Πριν από λίγο είπες ότι η google δεν είναι σοβαρή, πήγες και τώρα μου ποστάρεις απάντηση της Google... Επίσης πριν είπες ελπίζω η κυρία να χάσει στο δικαστήριο για το θέμα που ήταν ο τίτλος του ποστ... Επίσης το ποστ που μου πέταξες  λέει auto pilot... 

Ίσως να έμπαινες με VPN στο Google από άλλη χώρα για να δούμε τι θα σου έβγαζε.

Δεν απάντησες καν σε αυτά που σου έγραψα, αλλά οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...