Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους. Έχω κάνει μια παραγγελία για την αναβάθμιση ενός  παλιού λάπτοπ. Το πήγα στα 8GB DDR3 από 4GB που είχε. Δυστυχώς η μνήμη που πήρα από σκρουτζομάγαζο (αποστολή από καλάθι skroutz) δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή που κάνει reboot και μου βγάζει συνεχώς μπλε οθόνες χωρίς να μπαίνει ποτέ στο λειτουργικό. Φαίνεται πως η ταχύτητα της μνήμης είναι μακριά από τις προδιαγραφές της μητρικής (chipset Intel HM55 Express, μνήμη G.Skill 1600MHz)

Θέλω να τις στείλω πίσω, όμως αν ξεκινήσω το αίτημα επιστροφής του skroutz μου γράφει πως πρέπει να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Αν λάβουμε υπόψη πως

α) είναι αμφίβολο αν θα δούλευε και ένα δεύτερο σετ μνήμες που θα μου στέλνανε

β) έχω κρατήσει ακέραια την συσκευασία.

Τι μπορώ να κάνω για να μη μου μείνει κάτι άχρηστο στα χέρια;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nkarakos είπε

Καλησπέρα, σε όλους. Έχω κάνει μια παραγγελία για την αναβάθμιση ενός  παλιού λάπτοπ. Το πήγα στα 8GB DDR3 από 4GB που είχε. Δυστυχώς η μνήμη που πήρα από σκρουτζομάγαζο (αποστολή από καλάθι skroutz) δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή που κάνει reboot και μου βγάζει συνεχώς μπλε οθόνες χωρίς να μπαίνει ποτέ στο λειτουργικό. Φαίνεται πως η ταχύτητα της μνήμης είναι μακριά από τις προδιαγραφές της μητρικής (chipset Intel HM55 Express, μνήμη G.Skill 1600MHz)

Θέλω να τις στείλω πίσω, όμως αν ξεκινήσω το αίτημα επιστροφής του skroutz μου γράφει πως πρέπει να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Αν λάβουμε υπόψη πως

α) είναι αμφίβολο αν θα δούλευε και ένα δεύτερο σετ μνήμες που θα μου στέλνανε

β) έχω κρατήσει ακέραια την συσκευασία.

Τι μπορώ να κάνω για να μη μου μείνει κάτι άχρηστο στα χέρια;

Τις τοποθετείς προσεκτικά στην συσκευασία τους και ανοίγεις αίτημα επιστροφής.

Δημοσ.

Πάντως εδω https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm λέει

"Πρέπει να επιστρέψετε τα αχρησιμοποίητα προϊόντα εντός 14 ημερών αφότου ενημερώσετε σχετικά τον έμπορο." Οπότε μάλλον θα εξαρτηθεί από αυτον εαν θα τα πάρει πίσω καθώς ούτε είναι ελαττωματική ούτε δεν πληρεί τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...