gazp Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Το κουτί του υπολογιστή μου είναι το Phanteks P500A, έχω ήδη εγκαταστήσει 2 σκληρούς 3.5" αλλά χρειάζεται να εγκαταστήσω άλλους 2 τουλάχιστον. Απ ότι βλέπω, για extra 3.5 hdd πρέπει να αγοράσω αυτό αλλά όπως βλέπω, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά και το έχω βρει μόνο στο caseking (δεν ξέρω αν έχει διαφορές γιατί είναι λέει για το evolv x). Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ στην Ελλάδα που να μπορεί να φέρει κατόπιν παραγγελίας; Υπάρχει κάποιο μέλος που να το έχει και να μην το χρειάζεται ώστε να το αγοράσω; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από gazp
tarantules Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Αν υπάρχει δυνατότητα για αγορά από το Amazon το Γερμανικό , υπάρχει κοντά στα 30 με τα μεταφορικά.
gazp Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Το είδα ναι, το θέμα είναι ότι θεωρώ μεγάλη κοροϊδία κάτι που η phanteks το δίνει 9€ να το πληρώσω τριπλό απλά και μόνο επειδη εδώ δεν το βρίσκω. Θα το ψάξω κι άλλο ελπίζοντας να βρω τιποτε
gamanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στο Αμερικάνικο το δίνει 9 δολάρια. Δες με κάτι άλλο που χρειάζεσαι ή και σκέτο πόσο φτάνει με τα μεταφορικά, μήπως συμφέρει καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα