rohas Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Kαλησπέρα, "πέθανε" η μπαταρία από το dash cam, η οποία είναι η παρακάτω βρήκα ένα μαγαζί στην Αθήνα και μόλις του την έδειξα μου είπε πως είναι λιθίου και αυτός πουλάει li-po και εάν αγόραζα li-po θα έκανε μερικές φορτίσεις και μετά τέλος. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η απλή λιθίου σε σχέση με li-po στους κύκλους φόρτισης και θα κράταγε τόσο λίγο ? Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τέτοια μπαταρία λιθίου ? γιατί όσο και αν έψαξα μόνο li-po έβρισκα 😕 Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε βοήθεια
achilles_g_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Ποια dash cam είναι? Δεν γράφει τι τύπος είναι η μπαταρία? το 303040 li-pο μου βγάζει
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν είναι κάποια ιδιαίτερη dash cam, noname κινεζιά είναι 😕 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από rohas
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 12:59 ΜΜ, rohas είπε Kαλησπέρα, "πέθανε" η μπαταρία από το dash cam, η οποία είναι η παρακάτω βρήκα ένα μαγαζί στην Αθήνα και μόλις του την έδειξα μου είπε πως είναι λιθίου και αυτός πουλάει li-po και εάν αγόραζα li-po θα έκανε μερικές φορτίσεις και μετά τέλος. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά η απλή λιθίου σε σχέση με li-po στους κύκλους φόρτισης και θα κράταγε τόσο λίγο ? Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τέτοια μπαταρία λιθίου ? γιατί όσο και αν έψαξα μόνο li-po έβρισκα 😕 Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε βοήθεια δειξε μου λιγο το βυσμα
rohas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2023 στις 7:52 ΜΜ, smoke0man είπε δειξε μου λιγο το βυσμα Ελπίζω να κατάλαβα καλά και να σε βοηθήσουν οι παρακάτω φωτογραφίες Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από rohas
achilles_g_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στο manual θα γράφει τι τύπος είναι. Στο amazon πάντως σε μια της ιδιας εταιρίας λέει li -po 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα