Προς το περιεχόμενο

[NVMe SSD] Samsung 980 1TB με 51,37€ @ amazon.fr [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Ουπς, τώρα το είδα αυτό. Λες να την πατήσουμε;

To μοντέλο αυτό δεν υπάρχει σε SATA από ότι έψαξα. Βγαίνει μόνο με NVME/PCIE και έχει κούμπωμα MKEY φαίνεται και από την φωτογραφία. Οι SATA έχουν διαφορετικό κούμπωμα και σίγουρα δεν είναι NVME ,είναι NGFF. Εντομεταξυ το ESATA που γραφει είναι για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που δεν χρησιμοποιηειται πλέον. Γενικά από κάτω γράφουν ότι ναναι πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με το προϊόν με κωδικό Samsung 980 MZ-V8V1T0BW. 

https://www.skroutz.gr/s/27703182/Samsung-980-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V8V1T0BW.html

Δημοσ.
7 ώρες πριν, niar71 είπε

Μόλις τσίμπησα κι εγώ έναν. 37 ευρώ με τιμολόγιο 42 συνολικά με τα μεταφορικά.

Ευχαριστώ τον φίλο που άνοιξε το θέμα !!

Έκανα το ίδιο. Στα 42 είναι εξαιρετική αγορά.

Δημοσ.

Καλημέρα.Για Ace magician mini pc που είχε παίξει σε προσφορά κάνει για να αντικαταστήσουμε την κινεζιά που έχει μέσα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, vagmouk είπε

Καλημέρα.Για Ace magician mini pc που είχε παίξει σε προσφορά κάνει για να αντικαταστήσουμε την κινεζιά που έχει μέσα?

Κάνει ναι.

Spoiler

Δεν θα παρατηρήσεις διαφορές σε καθημερινή χρήση, παρά μόνο αν τρέχεις benchmrks.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Κάνει ναι.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν θα παρατηρήσεις διαφορές σε καθημερινή χρήση, παρά μόνο αν τρέχεις benchmrks.

Ευχαριστώ πολύ .Οπότε λογικά κάνει και για το παλίότερο που έχω και σιγά σιγά τα τρώει τσ ψωμιά του ο δίσκος.

Επεξ/σία από vagmouk
Δημοσ.
6 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Εχει σημασια αν εχει dram η οχι , στην περιπτωση που τον θελω για να χωσω ολα τα παιχνιδια/αρχεια ? 

Είναι ιδανικός για αποθήκευση παιχνιδιών, cache drive για εφαρμογές, swap disk/file. Εκεί πετάει.

Για OS drive είναι απλά ΟΚ, δεν είναι η 'βέλτιστη' επιλογή. Δίνεις λίγο παραπάνω για κάτι που δεν είναι dram-less. Θα έχει μια οριακά αισθητή διαφορά στη γενική απόκριση του συστήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον εχω τουλαχιστον 1.5 χρονο ειναι για παιχνιδια κ απλα πεταει ,προσωπικα περιμενω να πεσουν λιγο ακομα οι τιμες για να παρω αυτον https://www.skroutz.gr/s/31954277/Kingston-KC3000-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SKC3000S-1024G.html

πολυ καλυτερος απο 980 pro

Επεξ/σία από predator77
Δημοσ.
8 ώρες πριν, niar71 είπε

To μοντέλο αυτό δεν υπάρχει σε SATA από ότι έψαξα. Βγαίνει μόνο με NVME/PCIE και έχει κούμπωμα MKEY φαίνεται και από την φωτογραφία. Οι SATA έχουν διαφορετικό κούμπωμα και σίγουρα δεν είναι NVME ,είναι NGFF. Εντομεταξυ το ESATA που γραφει είναι για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που δεν χρησιμοποιηειται πλέον. Γενικά από κάτω γράφουν ότι ναναι πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με το προϊόν με κωδικό Samsung 980 MZ-V8V1T0BW. 

https://www.skroutz.gr/s/27703182/Samsung-980-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V8V1T0BW.html

Πρέπει να έχεις δίκιο, είναι ίδιος σε προδιαγραφές με τον intel που θα αντικαταστήσει, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Ότι να' ναι όντως.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Έκανα το ίδιο. Στα 42 είναι εξαιρετική αγορά.

Μια λιγο  εκτός θέματος ερωτηση μιας κα ιτο κανετε καποιοι, για ελευθερο επαγγελματία μπορεί να αγοράσει χωρις το ΦΠΑ η πρέπει να κανει καποια διαδικασία πρώτα στο αμαζον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Μια λιγο  εκτός θέματος ερωτηση μιας κα ιτο κανετε καποιοι, για ελευθερο επαγγελματία μπορεί να αγοράσει χωρις το ΦΠΑ η πρέπει να κανει καποια διαδικασία πρώτα στο αμαζον?

Ναι. Αυτό έχουμε κάνει. Αγοράσαμε χωρίς ΦΠΑ.

Κανε τον λογαριασμό σου Buisiness. Θα βρεις την σχετική διαδικασία στο Amazon. Εύκολο είναι. Εάν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και χρόνια το ΑΦΜ σου ζητάνε να ανεβάσεις και το ελέγχουν. Νομίζω έκανε περίπου μια ημέρα να μου το εγκρίνουν.

Μέτα κάποιοι προμηθευτές και το Amazon μου δινουν την επιλογή να αγοράσω χωρίς ΦΠΑ. Όχι όμως όλοι.

Δεν χάνεις τίποτε. Μόνο κέρδος έχεις. Ξεκινα το

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα με ένα enclosure για δεύτερο αποθηκευτικό μέσο. Δυστυχώς το laptop δεν έχει υποδοχή για δεύτερο nvme.

Επεξ/σία από FiKiFiKi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης να πω ότι τρέχει προσφορά με έκπτωση ακόμη 6 ευρώ για αυτούς που δεν έχουν φορτώσει τους λογαριασμούς τους με κάποιο ποσο στο αμαζον Γαλλίας τους τελευταίους 36 Αρκεί να βάλει κάποιος που τηρεί τις προϋποθέσεις 70 ευρώ στον λογαριασμό. Ακριβως κάτω από τον 980 το λέει. Οπότε μου βγήκε στα 45,37. Ευχαριστώ τον ts. 

https://www.amazon.fr/b?e=UTF8&node=66319585031&ref=FR_Inc_ASV_MAPLE_Mobile_Priceblock_70_6&RU=%2Fgp%2Fproduct%2FB08TJ2649W

Επεξ/σία από sokelas
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sokelas είπε

Επίσης να πω ότι τρέχει προσφορά με έκπτωση ακόμη 6 ευρώ για αυτούς που δεν έχουν φορτώσει τους λογαριασμούς τους με κάποιο ποσο στο αμαζον Γαλλίας τους τελευταίους 36 Αρκεί να βάλει κάποιος που τηρεί τις προϋποθέσεις 70 ευρώ στον λογαριασμό. Ακριβως κάτω από τον 980 το λέει. Οπότε μου βγήκε στα 45,37. Ευχαριστώ τον ts. 

https://www.amazon.fr/b?e=UTF8&node=66319585031&ref=FR_Inc_ASV_MAPLE_Mobile_Priceblock_70_6&RU=%2Fgp%2Fproduct%2FB08TJ2649W

Δηλαδη αν τον ακυρωσω μπορω να τον βαλω παλι με την εξτρα εκπτωαη? Δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις  μπορεις να μας εξηγησεις λιγο καλυτερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...