modaki Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Καλημέρα σε ολους Ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το παρακάτω θέμα.. Έχω ένα laptop. 15αρι κ θέλω να συνδέσω οθόνη εξωτερικη Πρεπει να προσέξω κάτι ως προς την κάρτα γραφικών κ την ανάλυση που έχει το laptop?
nickol-us Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Πρέπει να προσέξεις τον τρόπο διασύνδεσης που προσφέρει το λάπτοπ. Εφόσον είναι σύγχρονο, το πιθανότερο είναι ότι θα υποστηρίζει μεγάλες αναλύσεις (και τις υποδεέστερες) χωρίς πρόβλημα. Περισσότερες πληροφορίες στις προδιαγραφές του λάπτοπ, αν δεν κατέχεις, δώσε μοντέλο να βοηθήσουμε.
Petros Electron Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Αρχικα θα πρεπει να δεις τι θυρα εξοδου εικονας εχει το λαπτοπ. Τα νεα εχουν HDMI, τα ποιο παλια VGA και καποια εχουν και display port. Edit: @nickol-us μαζι γράφαμε!. 😁 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από Petros Electron 1
modaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.. Ένα Asus x512da εχω Βλέπω ότι έχει hdmi άρα νομίζω δε θα έχω θέμα.. Μία ακόμα ερωτηση Καλό monitor 27 ίντσες κ πάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα