Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω το εξής σημαντικό πρόβλημα. Αγόρασα την μητρική του τίτλου αλλά για να παίξει τον i3 13100f χρειάζεται update το bios. Για να γίνει αυτό εφόσον δεν έχει usb flashback θα πρέπει να περάσω έναν 12ης γενιάς να κάνω update το bios και μετά να βάλω τον δικό μου. Τι στο καλό να κάνω;;; Υπάρχει κανένας που να μπορεί να με βοηθήσει;;; Χρειάζομαι άμεσα τον υπολογιστή και δεν ξέρω τι να κάνω !!!!

Δημοσ.

Εμ.δεν γίνεται. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει η μία θύρα usb να υποστηρίζει usb flashback. Και η δικιά μου δεν υποστηρίζει!!!

Δημοσ.
1 minute ago, Pico1986 said:

Εμ.δεν γίνεται. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει η μία θύρα usb να υποστηρίζει usb flashback. Και η δικιά μου δεν υποστηρίζει!!!

Τότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Ή δανείζεσαι επεξεργαστή ή της πας στο κατάστημα που την πήρες να το κάνουν εκείνοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς έκανες λάθος επιλογή αγοράς.

Οι option που έχεις:

1. πληρώνεις σε τεχνικό να σου κάνει την αναβάθμιση
  2. αγοράζεις συμβατό επεξεργαστή και τον πουλάς μετά το update
  3. αγοράζεις και βάζεις πάνω τον 12100 (δεν έχει τεράστιες διαφορές) ενώ επιστρέφεις τον 13100
  4. αγοράζει άλλη μητρική που να μπορεί να έρθει με συμβατό bios και επιστρέφεις αυτή που έχεις

+ τις 2 option που σου είπε ο greekfragma.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει αφιλοκερδώς αλλά καταλαβαίνεις πόσο μπελαλίδικο είναι και οτι δύσκολα θα το κάνει κάποιος άγνωστος για χάρη άγνωστου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Pico1986 είπε

i3 13100f χρειάζεται update το bios. 

Δοκίμασες με κάρτα γραφικών φαντάζομαι καθώς αυτός δεν έχει γραφικά.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Δοκίμασες με κάρτα γραφικών φαντάζομαι καθώς αυτός δεν έχει γραφικά.

Ο ναιιιι!!!

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Δυστυχώς έκανες λάθος επιλογή αγοράς.

Οι option που έχεις:

1. πληρώνεις σε τεχνικό να σου κάνει την αναβάθμιση
  2. αγοράζεις συμβατό επεξεργαστή και τον πουλάς μετά το update
  3. αγοράζεις και βάζεις πάνω τον 12100 (δεν έχει τεράστιες διαφορές) ενώ επιστρέφεις τον 13100
  4. αγοράζει άλλη μητρική που να μπορεί να έρθει με συμβατό bios και επιστρέφεις αυτή που έχεις

+ τις 2 option που σου είπε ο greekfragma.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει αφιλοκερδώς αλλά καταλαβαίνεις πόσο μπελαλίδικο είναι και οτι δύσκολα θα το κάνει κάποιος άγνωστος για χάρη άγνωστου

Μάλλον θα πληρώσω τεχνικό....από όλες τις επιλογές γνωρίζεις καλά ότι είναι η μία λιγότερο μπελαλιδικη! 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Pico1986 είπε

Μάλλον θα πληρώσω τεχνικό....από όλες τις επιλογές γνωρίζεις καλά ότι είναι η μία λιγότερο μπελαλιδικη! 

Περί ορέξεως... άλλος ψάχνει το λιγότερο κοστοβόρο, άλλος το λιγότερο μπελαλίδικο.

Εφόσον το κατάστημα αγοράς δε δίνει δυνατότητα αναβάθμισης (αν δίνεται η δυνατότητα είναι και συνήθως δωρεάν)μ τότε καταφεύγεις σε όποιθα λύση θεωρείς πιο καλή για εσένα.

Προσωπικά θεωρώ καλύτερη επιλογή την αγοράς ενός 12100 και να δώσεις τον 13100 με ελάχιστη χασούρα αφού πρακτικά είναι καινούργιος και με εγγύηση

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα στείλε μου pm, έχω ένα 12100F που θα κάθεται για λίγες ημέρες ακόμη και δεν ε΄χω πρόβλημα να στον δανείσω να κάνεις την δουλειά σου.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Risky said:

Αν είσαι Αθήνα στείλε μου pm, έχω ένα 12100F που θα κάθεται για λίγες ημέρες ακόμη και δεν ε΄χω πρόβλημα να στον δανείσω να κάνεις την δουλειά σου.

Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για την κίνηση!!! Κάτι τέτοια ανεβάζουν το φόρουμ και το έχουν κάνει ισως το καλύτερο φόρουμ στην Ελλάδα 

Επεξ/σία από zacharias99
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για την κίνηση!!! Κάτι τέτοια ανεβάζουν το φόρουμ και το έχουν κάνει ισως το καλύτερο φόρουμ στην Ελλάδα 

Όντως.

Μεγάλη κίνηση του Risky.

Δεν περίμενα ότι θα βοηθήσει κάποιος χωρίς να έχει συμφέρον ή όντας άγνωστος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...