andreaspA Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, jmmys είπε Να ψάξει να βρει τα σχέδια μιας άσχετης ξένης οικοδομής που χτίζεται κάπου. Για δεκαδες λογους. Οι συνηθισμενοι ειναι γιατι ψαχνει να αγορασει, ενοικιασει ή ψάχνει παρανομίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Για δεκαδες λογους. Οι συνηθισμενοι ειναι γιατι ψαχνει να αγορασει, ενοικιασει ή ψάχνει παρανομίες. Δεκαδες λόγοι δεν είναι να ρωτάει κάτι τέτοιο στο insomnia.Εσυ αν ψάχνεις να αγοράσεις ή να νοικιάσεις αυτό κάνεις; Αν ψάχνει να αγοράσει ή να νοικιάσει πάει στον ιδιοκτήτη ή στο μεσίτη και του τα δίνουν.Αν ψάχνει παρανομίες,πάει στη πολεοδομία. Αν δεν έχει με τι να γεμίσει η μέρα του,ψάχνει τρόπους.Ο nabuko ωραία το είπε. Και φυσικά δεν απάντησε ποτέ ο TS,αν όντως είχε λόγο να το ψάξει.Παρασκευη. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από jmmys
andreaspA Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, jmmys είπε Δεκαδες λόγοι δεν είναι να ρωτάει κάτι τέτοιο στο insomnia.Εσυ αν ψάχνεις να αγοράσεις ή να νοικιάσεις αυτό κάνεις; Αν ψάχνει να αγοράσει ή να νοικιάσει πάει στον ιδιοκτήτη ή στο μεσίτη και του τα δίνουν.Αν ψάχνει παρανομίες,πάει στη πολεοδομία. Αν δεν έχει με τι να γεμίσει η μέρα του,ψάχνει τρόπους.Ο nabuko ωραία το είπε. Και φυσικά δεν απάντησε ποτέ ο TS,αν όντως είχε λόγο να το ψάξει.Παρασκευη. Σου απαντησα καποιους λογους που μπορει να ψαξει καποιος τα σχεδια μιας οικοδομης. Το τι κανω εγω ειναι ασχετο με το θεμα, αλλα ναι! αυτο κανω. Κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα , ποσοι ειναι αυτοι που εχουν αντιγραφα απο τον φακελο αδειας του σπιτιου τους. Η ζωη μου ολη! ουτε ποσα τμ ειναι τα σπιτια τους δεν ξερουν. Ποσα δηλωνουν στο Ε9 ξερουν μονο.
ipnotistis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Βασίλη, Ανδρέα, Nabuko. Τη προηγούμενη φορά που χρειάστηκε να δω σχέδια μιας άλλης πολυκατοικίας (1η φορά που έκανα κάτι τέτοιο), τα βρήκα άνετα στο ίντερνετ και μου έκανε εντύπωση που τώρα δεν έβρισκα της συγκεκριμένης και απορούσα αν υπήρχε λόγος που δε φαίνονται πουθενά. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια μετάβαση σε ψηφιακή εποχή (Ελλάδα 2.0 δεν λένε;). Το να αφήνω την ταυτότητα μου για να πάω να βγάλω αντίγραφα είναι το ίδιο με το να κάνω είσοδο με τα στοιχεία του taxisnet, όχι; Δεν μπορώ πάντως να μη σχολιάσω ότι μου προκαλεί παντως εντύπωση πως ένα θέμα σαν κι αυτό ενοχλεί κάποιους και απαντούν ειρωνικά και απαξιωτικά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα βέβαια. Ναι, μπορεί να μην έχω τι να κάνω και να αναρτώ για την πλάκα μου ερωτήσεις στο insomnia, αν αυτό πιστεύεις Jimmny, (δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοείς με την μέρα Παρασκευή). Μπορεί να ψάχνω για παρανομίες ή για να αγοράσω/νοικιάσω διαμέρισμα. Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν είναι παραγωγική απάντηση η πρώτη που έδωσες. Γνώμη μου βέβαια, δε σε εμποδίζει κανείς να γράφεις ότι θέλεις, βάσει ψυχοσύνθεσής σου. Μπορεί βέβαια κάποιος να πιστέψει ότι έχεις κάνει ή σκοπεύεις να κάνεις παρανομίες και γι αυτό σε ενοχλούν αυτά που ρωτούνται. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από ipnotistis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ipnotistis είπε Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Βασίλη, Ανδρέα, Nabuko. Τη προηγούμενη φορά που χρειάστηκε να δω σχέδια μιας άλλης πολυκατοικίας (1η φορά που έκανα κάτι τέτοιο), τα βρήκα άνετα στο ίντερνετ και μου έκανε εντύπωση που τώρα δεν έβρισκα της συγκεκριμένης και απορούσα αν υπήρχε λόγος που δε φαίνονται πουθενά. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια μετάβαση σε ψηφιακή εποχή (Ελλάδα 2.0 δεν λένε;). Το να αφήνω την ταυτότητα μου για να πάω να βγάλω αντίγραφα είναι το ίδιο με το να κάνω είσοδο με τα στοιχεία του taxisnet, όχι; Δεν μπορώ πάντως να μη σχολιάσω ότι μου προκαλεί παντως εντύπωση πως ένα θέμα σαν κι αυτό ενοχλεί κάποιους και απαντούν ειρωνικά και απαξιωτικά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα βέβαια. Ναι, μπορεί να μην έχω τι να κάνω και να αναρτώ για την πλάκα μου ερωτήσεις στο insomnia, αν αυτό πιστεύεις Jimmny, (δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοείς με την μέρα Παρασκευή). Μπορεί να ψάχνω για παρανομίες ή για να αγοράσω/νοικιάσω διαμέρισμα. Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν είναι παραγωγική απάντηση η πρώτη που έδωσες. Γνώμη μου βέβαια, δε σε εμποδίζει κανείς να γράφεις ότι θέλεις, βάσει ψυχοσύνθεσής σου. Μπορεί βέβαια κάποιος να πιστέψει ότι έχεις κάνει ή σκοπεύεις να κάνεις παρανομίες και γι αυτό σε ενοχλούν αυτά που ρωτούνται. Δηλαδή εσένα σου έκανε εντύπωση που έκανα την ερώτηση «για ποιο λόγο θέλεις τα σχέδια από μια ξένη άσχετη οικοδομη»;Κρατικό μυστικό είναι και δεν το λες; Απο καθαρή περιέργεια.Ούτε ειρωνικη ήταν ούτε απαξιωτική.Ούτε με ενόχλησε.Μια απλή ερώτηση έκανα. Αν έλεγες το λόγο θα λαμβανες πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις,δηλαδή γνώμες αν είναι για αγορά/ενοικίαση,πας στον ιδιοκτήτη,γνώμες αν εχεις υποψία για παρανομίες,εκεί δεν σε βοηθανε πουθενά τα σχέδια κλπ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από jmmys
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ipnotistis είπε Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Βασίλη, Ανδρέα, Nabuko. Τη προηγούμενη φορά που χρειάστηκε να δω σχέδια μιας άλλης πολυκατοικίας (1η φορά που έκανα κάτι τέτοιο), τα βρήκα άνετα στο ίντερνετ και μου έκανε εντύπωση που τώρα δεν έβρισκα της συγκεκριμένης και απορούσα αν υπήρχε λόγος που δε φαίνονται πουθενά. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια μετάβαση σε ψηφιακή εποχή (Ελλάδα 2.0 δεν λένε;). Το να αφήνω την ταυτότητα μου για να πάω να βγάλω αντίγραφα είναι το ίδιο με το να κάνω είσοδο με τα στοιχεία του taxisnet, όχι; Δεν μπορώ πάντως να μη σχολιάσω ότι μου προκαλεί παντως εντύπωση πως ένα θέμα σαν κι αυτό ενοχλεί κάποιους και απαντούν ειρωνικά και απαξιωτικά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα βέβαια. Ναι, μπορεί να μην έχω τι να κάνω και να αναρτώ για την πλάκα μου ερωτήσεις στο insomnia, αν αυτό πιστεύεις Jimmny, (δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοείς με την μέρα Παρασκευή). Μπορεί να ψάχνω για παρανομίες ή για να αγοράσω/νοικιάσω διαμέρισμα. Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν είναι παραγωγική απάντηση η πρώτη που έδωσες. Γνώμη μου βέβαια, δε σε εμποδίζει κανείς να γράφεις ότι θέλεις, βάσει ψυχοσύνθεσής σου. Μπορεί βέβαια κάποιος να πιστέψει ότι έχεις κάνει ή σκοπεύεις να κάνεις παρανομίες και γι αυτό σε ενοχλούν αυτά που ρωτούνται. Έπρεπε να το γράψεις πως σε άλλη άδεια που είχες ψάξει στο σύστημα είδες τα σχέδια. Εγώ δεν έχω δει πουθενά 2 φορές που κοίταξα. Θα δοκιμάσω ξανά να κάνω το ίδιο πράγμα με μια άδεια από κτίριο που χτίζεται εδώ για να δω τι ισχύει. Αν ψάχνεις για παρανομίες δεν μπορείς να το κοιτάξεις εσυ αυτό, κάνεις καταγγελία στα γραφεία της πολεοδομίας και το ψάχνουν αυτοί. Η όλη είναι νομοθεσία είναι συνθέτη και πρέπει να είσαι καλός γνώστης. Edit: Δοκίμασα να δω μια οικοδομική άδεια τώρα αλλά δεν βρήκε τίποτα όσες δοκιμές στοιχείων κι αν έβαλα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από Basilhs23___ 1
csontheline Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, ipnotistis είπε (Ελλάδα 0.2 open beta δεν λένε;). There, fixed.
ipnotistis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, csontheline είπε There, fixed. Alpha θα έλεγα, ουτε καν beta. 5 ώρες πριν, jmmys είπε Δηλαδή εσένα σου έκανε εντύπωση που έκανα την ερώτηση «για ποιο λόγο θέλεις τα σχέδια από μια ξένη άσχετη οικοδομη»; Κρατικό μυστικό είναι και δεν το λες; Απο καθαρή περιέργεια. Ούτε ειρωνικη ήταν ούτε απαξιωτική. Ούτε με ενόχλησε. Μια απλή ερώτηση έκανα. Αν έλεγες το λόγο θα λαμβανες πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, δηλαδή γνώμες αν είναι για αγορά/ενοικίαση, πας στον ιδιοκτήτη, γνώμες αν εχεις υποψία για παρανομίες, εκεί δεν σε βοηθανε πουθενά τα σχέδια κλπ. Δεν ξέρω αν παρεξήγησα ή όχι. Όπως και να χει δεν έχει και πολλή σημασία εν τέλει. Για να απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα, ο λόγος είναι επενδυτικός. Επειδή ήταν μια σκέψη στην πολύ αρχή της ακόμα και επιπλέον δεν έχει ακόμα ωριμάσει, δεν είχε νόημα να το αναλύσω περαιτέρω. Κρατικό μυστικό δεν είναι, όμως δεν παύει να είναι μια επενδυτική ιδέα. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως με ενδιαφέρει, μεταξύ άλλων, οι χώροι που προσφέρονται και φυσικά να μην έχουν παρανομίες. Αν ωριμάσει η ιδέα, μπορεί και να επανέλθω για τις γνώμες που αναφέρεις ή και να τρέχω να ψάχνω τους εργολάβους/ιδιοκτήτες/μεσίτες. 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Έπρεπε να το γράψεις πως σε άλλη άδεια που είχες ψάξει στο σύστημα είδες τα σχέδια. Εγώ δεν έχω δει πουθενά 2 φορές που κοίταξα. Θα δοκιμάσω ξανά να κάνω το ίδιο πράγμα με μια άδεια από κτίριο που χτίζεται εδώ για να δω τι ισχύει. Αν ψάχνεις για παρανομίες δεν μπορείς να το κοιτάξεις εσυ αυτό, κάνεις καταγγελία στα γραφεία της πολεοδομίας και το ψάχνουν αυτοί. Η όλη είναι νομοθεσία είναι συνθέτη και πρέπει να είσαι καλός γνώστης. Edit: Δοκίμασα να δω μια οικοδομική άδεια τώρα αλλά δεν βρήκε τίποτα όσες δοκιμές στοιχείων κι αν έβαλα. Ναι, έχεις δίκιο έπρεπε να το γράψω τελικά. Αναφέρω και πριν ότι με την πρώτη μου προσπάθεια βρήκα σχέδια (και έβγαλα και συμπέρασμα, χωρίς να είμαι γνώστης του αντικειμένου), οπότε φαντάστηκα ότι κάτι περίεργο έτρεχε και δεν δίνονται τα σχέδια αυτά ελεύθερα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα (προς το παρόν). Πάντως σήμερα που ξαναπέρασα απο εκεί είδα ότι τελικά την έχουν κάνει κάτι σαν ξενοδοχείο ή μπορεί και AirBnB αν κατάλαβα καλά, δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό για να βγει συμπέρασμα. Η άδεια έχει, μάλλον, πλέον αφαιρεθεί γιατί μου φάνηκε τελειωμένη η κατασκευή και δεν την έχω συγκρατήσει κάπου. Όπως και να έχει, το αρχικό ερώτημα απαντήθηκε: Δεν δίνονται ελεύθερα τα σχέδια σε e-adeies ή άλλη παρόμοια κρατική πλατφόρμα. Αυτό είναι το ζουμί στο αρχικό μου ερώτημα. Τώρα πιθανόν να έχει κι άλλος την ίδια απορία και να βρει την απάντηση έτοιμη.
Georgebek2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αδεια του 2011 που εχει παρει παραταση, επρεπε να ειχε ξεκινησει η οικοδομη η δε παιζει ρολο;
meletis_m Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Σε αδεια του 2011 που εχει παρει παραταση, επρεπε να ειχε ξεκινησει η οικοδομη η δε παιζει ρολο; Εάν θυμάμαι σωστα η αρχική είναι 4 χρόνια , παράταση πόσο είχε πάρει . Εαν δε αλλάξει κάτι , ίσως χρειαστεί αναθεωρήση , ρώτησε το μηχ/κο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα