kernel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Pios ektypotis einai oikonomikos k paralila kalos se poiotita??? Enoeitai na antexei ston xrono k na mhn einai migiagkixtos! Me endiaferei na mporo na valo k moufika melania ka8os k mia sto toso na einai ikanos poiotika oste na mporo na typono k kamia photo. Marka montelo/seira timi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Εγω θα σου προτεινα τον Canon i560. Φθηνα μελανια, ξεχωριστα χρωματα, καλη εκτυπωση, καλο service. Αυτον θα αγορασω κι εγω, για τους λογους που κι εσυ βαζεις σε προτεραιοτητα. Τιμη, δεν ξερω ποσο εχει Ελλαδα. Ιταλια που ειμαι εγω, 125. Βεβαια αν σε ενδιαφερει να δουλευει και με Linux, τοτε οι Canon δε νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη, αφου λιγοι δουλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoykas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 exw canon S520. pamf9hna melania, grhgoros, oute ena problhma me clogging mexri twra kai ton exw 1 xrono kai. fobero mhxanaki. susthnetai anepifulakta h canon. Mporw na sou dwsw kai kapoio site me akoma fthnotera melania (oxi refills) an ta 9 Eurw gia ka9e egxrwmo kai 10 gia ka9e mauro twn au9entikwn sou fainontai polla .... Filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Γενικά, όσο πιο ακριβός είναι ένας εκτυπωτής, τόσο πιο οιοκνομικά μελάνια έχει (μην ακούς μόνο τις ραδιοαρβύλες ότι το τάδε cartidge είναι πιο οικονομικό. Ψάξε να δεις και πόση ποσότητα μελανιού έχει το cartidge. Για τον δικό μου εκτυπωτή π.χ. το μικρό έγχρωμο μελάνι έκανε 14.000δρχ και είχε 21ml, ενώ το μεγάλο έκανε 20.000 δρχ και είχε 42ml. Ακούω από πολλούς ότι έχουν φτηνά μελάνια, αλλά έχει τύχει να δω μελάνι 6ml. Πάντα να υπολογίζεις πόσο κοστίζει ανά ml. Επιπλέον όσον αφορά την αξιοπιστία, αν θες να βάζεις "μαιμού" μελάνια, σκέψου πόσο κάνει η κεφαλή (αν τα μελάνια είναι ξεχωριστά) αν χαλάσει. Έχω έναν HP DeskJet 970cxi, τον οποίο τον έχω 5-6 χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν έχει τυπώσει χιλιάδες σελίδες διπλής όψης. To cartidge μελανιού έχει ενσωματωμένη και την κεφαλή εκτύπωσης, οπότε και να βουλώσει από "μαϊμού" μελάνι, απλά πέρνεις ένα καινούργιο γνήσιο μελάνι και είσαι έτοιμος. Έχω ακούσει και για τους Canon καλά λόγια, αλλά δεν έχω δουλέψει κανένανοπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω. Για τους Epson έχω ακούσει από πολλούς ότι μετά από μερικούς μήνες χωρίς χρήση, τα μελάνια ξεραίνονταν στα ακροφύσια, και χρειαζόταν αλλαγή κεφαλής (30.000 δρχ πρίν από 4 χρόνια). Βέβαια από τότε πιθανότατα να το έχουν διορθώσει το πρόβλημα. Κάτι τελευταίο, αν θα τυπώνεις πολλές σελίδες κειμένου, σκέψου σοβαρά εκτυπώτή με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης. Για σκέψου αν γλυτώσεις πάνω 10.000 σελίδες (που έχω γλυτώσει προσωπικά) πόση οικονομία κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Exo dilima vasika exo dei ektyposi apo HP photosmart k mporo na po oti eimai ikanopoihmenos poiotika alla apoti lene exei sxetika akriva melania. Den 8elo na paro 1 ektypoti opou to kostos allagis 2-3 melanion 8a einai isa3io me thn agora enos f8inou neou ektypoti!!! Exo akousei k gia cannon ala den etyxe na do pote se xrisi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Έχω τον Canon i560 από τα Χριστούγεννα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τότε τον πήρα ~165euro τελική και δεν το μετάνοιωσα καθόλου που δεν πήρα εκτυπωτή κάτω από 90euro. Το ξανανοιώθω αυτό κάθε φορά που αγοράζω αυθεντικά μελάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 ΗP 7660 = εγγυηση. Αυτη την στιγμη μπορει να τον βρεις γυρω στα 199 ευρω αλλα μιλαμε ειναι φοβερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 green_beret, ΗP 7660 = εγγυηση. Αυτη την στιγμη μπορει να τον βρεις γυρω στα 199 ευρω αλλα μιλαμε ειναι φοβερος! Poso vriskeis ta melania, pernei k moufika exeis dokimasei pote??? parsifal, Έχω τον Canon i560 από τα Χριστούγεννα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τότε τον πήρα ~165euro τελική και δεν το μετάνοιωσα καθόλου που δεν πήρα εκτυπωτή κάτω από 90euro. Το ξανανοιώθω αυτό κάθε φορά που αγοράζω αυθεντικά μελάνια Thn idia erotisi kano k se esena peri melania Kati akoma o canon exei 4 melania??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Λοιπον το μαυρο εχει 20 ευρω περιπου, το εγχρωμο 29 ευρω και το φωτογραφικο γυρω στα 30. Το θεμα ειναι οτι μπορεις να τα γεμισεις εως 3 φορες χωρις προβλημα! Εγω στην πατρα τα γεμιζω στου Αριστιδου και πραγματικα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στο αυθεντικο απο το ξαναγεμιζμενο. Ειδικα το μαυρο δεν εχει καμια διαφορα! Ασε που το γεμιζμα κανει 8 ευρω αλλα στο γεμιζει τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnipeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Ένα λάθος μην κάνεις ποτέ των ποτών. Μην πάρεις Lexmark εκτυπωτή. Μια φορά κι έναν καιρό είχε βάλει το carrefour προσφορά ένα πολυμηχάνμημα lexmark X63 και ένας χαζός πήγε και το αγόρασε. :oops: Είμαι εδώ και 3 μήνες χωρίς μελάνι, (έγχρωμο, ασπρόμαυρο) γιατί εκτός από πανάκριβο χωράει και πολύ λίγα ml :twisted: . Και δε μπορώ να πω ότι έχει και την τέλεια ποιότητα. Εμένα πάντως η επόμενη αγορά θα είναι είτε HP είτε Cannon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lithros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Θα συμφωνήσω με τις επιλογές Canon ή HP αν και πιστεύω οτι η HP είναι λίγο ακριβούτσικη και η Canon είναι λίγο πιο ποιοτική στις εκτυπώσεις της. Αν και τα τελευταία 10 χρόνια έχω αγοράσει 5 HP είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όσον αφορά την τάχύτητα και την ποιότητα κειμένου. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και με φωτο γιατί δεν πολύ ασχολήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Canon i250 γύρω στα 65 - 70 Ευρώ, πολύ καλή ανάλυση 4800 x 1200 και φθηνά μελάνια, γύρω στα 6 ευρώ το μάυρο και 15 το έγχρωμο http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Printers/Bubble_Jet/i250/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 παντως παιδια, εγω σημερα πεταξα στα σκουπιδια εναν Epson 680. Η κεφαλη καθαρισε... την εβγαλα, την καθαρισα... τον γυαλισα ολο τον εκτυπωτη... αλλα ΤΕΛΟΣ. Ετσι και εφυγε στον καδο.... και επειδη το παθημα γινεται μαθημα, θα παρω εναν HP3650 που εχει τις κεφαλες στα μελανια, αλλωστε δεν εχω αναγκη την φωτογραφικη ποιοτητα των Epson (στην οποια δεν παιζονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 gia oikonomikous logous makria apo epson kai lexmark(eidika thn teleeutaia marka). συνηθως τα hp ειναι οικονομικα και αξιοπιστα.να κοιταξεις να παρεις εναν απο αυτους που παιρνει το 56 μελανι.εχω εκτυπωσει εως τωρα 2000 σελιδες στις οικονομικες ρυθμισεις ομως, αλλα πολλυ καλη ποιοτητα για φωτοτυπιες και προχειρη χρηση.επισης εχω εκτυπωση και καμμια 10 φωτογραφιες με το ιδιο catrige.παλιοτερα τον epson που ειχα καθε 200-300 σελιδες αγοραζα νεο catrige και εκτυπωνε ξεθουριασμενα (στισ οικονομικες ρυθμισεις) κατι που μεταφραζεται σε 10 ευρω (μαημου catrige)για 200-300σελιδες. gia ton hp to mayro catrige den exei panw apo 21 eyrw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 green_beret (τι μου θυμιζει το νικ σου...) ξερεις κανεναν στην αθηνα να γεμιζει catrige απο hp?λεω μηπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.