sstratos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τον μισθό του τίτλου ? Εχω φίλο που δίνει για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της εσδυ και δεν μπορεί να βρεί το μισθολόγιο τους. Εχει διαβάσει ολο τον κώδικα δικαστικών λειτουργών και δεν αναφέρεται τίποτα. Θέλουμε να ξέρουμε με σιγουριά εαν θα ειναι το γνωστό μισθολόγιο του δημοσίου , γιατί κάποιος μας είπε οτι οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν δικό τους μισθολόγιο (εννοείται μεγαλύτερες αποδοχές απο τους δημοσίους υπαλλήλους). Κάποιος που να ασχολείται και να ξέρει στα σίγουρα ας μας βοηθήσει.
rodosf1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δεν είναι δικαστικοί λειτουργοί οι γραμματείς, είναι υπάλληλοι ΠΕ άρα υπάγονται στο ενιαίο μισθολόγιο με 12 μισθούς ανά έτος. Ειδικό μισθολόγιο έχουν δικαστές κ εισαγγελείς. Αυτοί είναι οι δικαστικοί λειτουργοί. Μάλλον ο φίλος χρειάζεται να ρίξει κ άλλο διάβασμα. 2
sstratos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Στο μισθολογιο δημοσιου , ο νεοεισερχομενος πε μπαίνει στο μκ1 με μισθο 1092 ευρώ. Αυτά ειναι μικτά ή καθαρά ? πως μπορούμε να βρούμε τις κρατήσεις ??
Glikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, sstratos είπε Στο μισθολογιο δημοσιου , ο νεοεισερχομενος πε μπαίνει στο μκ1 με μισθο 1092 ευρώ. Αυτά ειναι μικτά ή καθαρά ? πως μπορούμε να βρούμε τις κρατήσεις ?? https://www.proson.gr/ergasia/asep/644_asep-pos-ameibontai-oi-dimosioi-ypalliloi-me-ena-ptyhio-pinakas Με 30'' googlarisma εν τω μεταξύ. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από Glikos 1
colombiano747 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, sstratos είπε Στο μισθολογιο δημοσιου , ο νεοεισερχομενος πε μπαίνει στο μκ1 με μισθο 1092 ευρώ. Αυτά ειναι μικτά ή καθαρά ? πως μπορούμε να βρούμε τις κρατήσεις ?? και εαν δεν κανω λαθος πλεον ολοι οι νεοεισερχομενοι στο δημοσιο θεωρουνται δοκιμοι για δυο χρονια και πληρωνονται γυρω στα 750 ευρω. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από colombiano747 2
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, sstratos είπε Στο μισθολογιο δημοσιου , ο νεοεισερχομενος πε μπαίνει στο μκ1 με μισθο 1092 ευρώ. Αυτά ειναι μικτά ή καθαρά ? πως μπορούμε να βρούμε τις κρατήσεις ?? Μικτά. Κάπου 900 καθαρά έβγαινε όταν είχα μπει εγώ αλλά με μεταπτυχιακό αρα βγάλε 40€ και θα δεις τι θα παίρνει… μαζεύοντας τριετίες παίρνεις αλλά 40€ τη φορά… και όλα αυτά επι 12, παπαρια κοινώς… 1 2
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Από τη θεία μου γνωρίζω ότι έχουν ενιαίο μισθολόγιο στα δικαστήρια. Αλλά γενικά δεν είναι καλά ως υπηρεσία. Έχει φόρτο εργασίας. Υπάρχουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες
PedroG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Η χειρότερη υπηρεσία του δημοσίου μακράν. Αμοιβή όσο ένας υπάλληλος του Δήμου. Μπορεί και ο Δημοτικός υπάλληλος να παίρνει περισσότερα. Πες του φίλου σου να κοιτάξει αλλού έχει πολύ άσχημο εργασιακό περιβάλλον και μεγάλο στήρες φθορά η δουλειά. Ξέρω τρία άτομα που φύγανε στη δεκαετία
elgol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 On 21/04/2023 at 19:01, sstratos said: Στο μισθολογιο δημοσιου , ο νεοεισερχομενος πε μπαίνει στο μκ1 με μισθο 1092 ευρώ. Αυτά ειναι μικτά ή καθαρά ? πως μπορούμε να βρούμε τις κρατήσεις ??
airtrelomike13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 16 ώρες πριν, PedroG είπε Η χειρότερη υπηρεσία του δημοσίου μακράν. Αμοιβή όσο ένας υπάλληλος του Δήμου. Μπορεί και ο Δημοτικός υπάλληλος να παίρνει περισσότερα. Πες του φίλου σου να κοιτάξει αλλού έχει πολύ άσχημο εργασιακό περιβάλλον και μεγάλο στήρες φθορά η δουλειά. Ξέρω τρία άτομα που φύγανε στη δεκαετία Θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από τα Δημόσια νοσοκομεία από τους διοικητικούς μεχρι νοσηλευτές-ιατρούς και να δεις το ποια είναι η χειρότερη δημόσια υπηρεσία. Επίσης στους Δήμους δεν είναι καθόλου καλα, ξέρω κόσμο που κατεβαίνει τα Σάββατα να εργαστεί λόγω του υψηλού φόρτου εργασίας. Οι Δήμοι δεν εχουν ενιαίο μισθολόγιο. Κάποτε κάποιος κάπου μου είπε: " Η χειρότερη δημόσια υπηρεσία, είναι πολύ καλύτερη από μια τέλεια θέση στον ιδιωτικό τομέα". 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 7 hours ago, airtrelomike13 said: Κάποτε κάποιος κάπου μου είπε: " Η χειρότερη δημόσια υπηρεσία, είναι πολύ καλύτερη από μια τέλεια θέση στον ιδιωτικό τομέα". Μυρίζει υγεία το εργασιακό mindset του 3 1
airtrelomike13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Όταν δεν υπάρχει Ιδιωτικός τομέας σήμερα στην Ελλάδα, μη σου προκαλεί εντύπωση. Εδώ σκέψου βγαίνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ και λέει ότι δεν βρίσκουν κόσμο για το δημόσιο , γιατί αρκετοί αρνούνται τη θέση
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, airtrelomike13 said: Όταν δεν υπάρχει Ιδιωτικός τομέας σήμερα στην Ελλάδα, μη σου προκαλεί εντύπωση. Εδώ σκέψου βγαίνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ και λέει ότι δεν βρίσκουν κόσμο για το δημόσιο , γιατί αρκετοί αρνούνται τη θέση Τι πάει να πει δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας; Εγώ λέω ότι το δημόσιο δεν υπάρχει, είναι μια καταδίκη σε έναν συνήθως φτωχικό μισθό (και δη με 12 και όχι 14 μισθούς), σε κάποιον υποστελεχωμένο φορέα (με ότι αυτό συνεπάγεται) επειδή πάμε να πληρώσουν τα σπασμένα του παρελθόντος (και κυρίως να τα πληρώσουν όσοι δεν είχαν λόγο στα σπασμένα). 1
airtrelomike13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 49 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Τι πάει να πει δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας; Εγώ λέω ότι το δημόσιο δεν υπάρχει, είναι μια καταδίκη σε έναν συνήθως φτωχικό μισθό (και δη με 12 και όχι 14 μισθούς), σε κάποιον υποστελεχωμένο φορέα (με ότι αυτό συνεπάγεται) επειδή πάμε να πληρώσουν τα σπασμένα του παρελθόντος (και κυρίως να τα πληρώσουν όσοι δεν είχαν λόγο στα σπασμένα). Ελληνικός Ιδιωτικός τομέας 2023: - Ωράρια στο θεό ( 12 ώρα) - Αυθαίρετη επιστροφή δώρων επειδή το ζητάει η πλειοψηφία των εργοδοτών - Μηδέν εξέλιξη - Άσχημο εργασιακό περιβάλλον - Σκληροί εργοδότες με ψυχολογικά 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα