tzagaritos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ενδιαφερομαι για αγορα headset μεχρι 100 ευρω. Τα ακουστικα θα χρησιμοποιηθουν κυριως για δουλεια γραφειου και πιο συγκεκριμενα κυριως meetings και μουσικη. Ιδανικα θα ηθελα να ειναι και ενσυρματα και ασυρματα, οπου στην περιπτωση των meetings θα χρησιμοουνται κυριως ενσυρματα για μειωση latency και καλυτερη ποιοτητα. Ωστόσο αν μια επιλογη ειναι αρκετα καλυτερη και οχι wireless δεν υπαρχει προβλημα. Επειδη εχω θεμα με τη φασαρια θα ηθελα να εχει καλο noise cancellation (οσο ειναι αυτο εφικτο στο συγκεκριμενο budget). Στα plus θα ειναι να αλλαζουν και τα μαξιλαρακια στα αυτια (κατοχος Edifier-W800BT τα οποια ενω λειτουργουν μια χαρα εχουν ξεφλουδισει και δεν υπαρχουν πουθενα ανταλλακτικα) Τελος απο τη στιγμη που θα τα εχω στο γραφειο θα προτιμουσα κατι μινιμαλ και οχι αυτα τα περιεργα με rgb κλπ. Με μια μικρη ερευνα μου κεντρισαν το ενδιαφερον τα Logitech G Pro τα οποια μαλιστα ειναι σε προσφορα στις μεγαλες αλυσιδες στα 70 ευρω. Ωστοσο με προβληματιζει λιγο οτι κυκλοφορησαν 3 χρονια πριν. Οποιαδιποτε πρόταση ευπροσδεκτη. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από tzagaritos
Kag1ante Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Κοντά σε εκείνη τη τιμή https://www.skroutz.gr/s/25869994/Soundcore-by-Anker-Life-Q30-Hybrid-Ασύρματα-Ενσύρματα-Over-Ear-Ακουστικά-με-40-ώρες-Λειτουργίας-Μαύρα.html Δεν είμαι σίγουρος μόνο αν είναι ανταλλάξιμα τα μαξιλαράκια
tzagaritos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πέρα από ότι είναι wireless υπερτερούν σε κάτι άλλο από τα Logitech g pro?
tzagaritos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Just in case για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, εν τέλει πήρα τα soundcore q35
strictthem Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Just in case για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, εν τέλει πήρα τα soundcore q35 αλήθεια dumb ways to die
ChristosFis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/akoustika-headset-mikrofona/logitech-gaming-headset-mouse-asirmato-combo-g435-g305_4153316 Καλησπέρα παιδια γνωμη για αυτο το se εχετε αξίζει τα λεφτα του?
modaki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 2:29 ΜΜ, tzagaritos είπε Just in case για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, εν τέλει πήρα τα soundcore q35 Είστε ευχαριστημένος?
tzagaritos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 12:18 ΠΜ, modaki είπε Είστε ευχαριστημένος? Αρκετά. Και το noise cancelling πολύ καλό. Και για το θόρυβο του γραφείου και στο σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα