dimitris_213 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Πριν χρόνια ήμουν κάτοχος Iphone του 4s και του 5s και έπειτα android. Μετά από χρόνια σκέφτομαι την επιστροφή με μπάτζετ γύρω στα 350. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Μεταχειρισμένο φυσικά γιατί τα νέα δεν πλησιάζονται. Eiμαι μεταξύ XR και του 11. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κουβέντα και το xs. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
koutsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Καλημέρα. Πριν χρόνια ήμουν κάτοχος Iphone του 4s και του 5s και έπειτα android. Μετά από χρόνια σκέφτομαι την επιστροφή με μπάτζετ γύρω στα 350. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο να πάρω. Μεταχειρισμένο φυσικά γιατί τα νέα δεν πλησιάζονται. Eiμαι μεταξύ XR και του 11. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στην κουβέντα και το xs. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το xs έχει καλύτερη οθόνη αλλά το 11 είναι πιο καινούργιο και έχει καλύτερη κάμερα νομίζω. Απο εκεί και πέρα δική σου επιλογή ανάλογα και την τιμή που θα τα βρείς. Το xr το βγάζω έξω μιας και είναι το χειρότερο απο τα τρία.
dimitris_213 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Το xs έχει καλύτερη οθόνη αλλά το 11 είναι πιο καινούργιο και έχει καλύτερη κάμερα νομίζω. Απο εκεί και πέρα δική σου επιλογή ανάλογα και την τιμή που θα τα βρεις. Το xr το βγάζω έξω μιας και είναι το χειρότερο απο τα τρία. Δεν είχα αντιληφθεί ότι το xr είναι το χειρότερο......το xs το βρισκω στα 280....το 11αρι στα 350.....ίσως κάνω υπομονή για το 11αρι..
Λύση koutsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dimitris_213 είπε Δεν είχα αντιληφθεί ότι το xr είναι το χειρότερο......το xs το βρισκω στα 280....το 11αρι στα 350.....ίσως κάνω υπομονή για το 11αρι.. Εγώ θα έκανα υπομονή για το 11 μιας και όπως είπα ειναι πιο καινούργιο με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα. Αν δεν σε χαλάει η LCD οθόνη και τα 720p πας εκει. 1
dimitris_213 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ θα έκανα υπομονή για το 11 μιας και όπως είπα ειναι πιο καινούργιο με καλύτερο επεξεργαστή και κάμερα. Αν δεν σε χαλάει η LCD οθόνη και τα 720p πας εκει. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την οθόνη και τα 720p.....μάλλον για το 11αρι.Σας ευχαριστώ όλους 1
koutsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dimitris_213 είπε Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την οθόνη και τα 720p.....μάλλον για το 11αρι.Σας ευχαριστώ όλους Κοίτα βεβαια μιας και θα είναι μεταχειρισμένο να βρείς κάποιο σε καλή κατάσταση με καλή υγεία μπαταρίας (τουλάχιστον 90%)
dimitris_213 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Ψάχνω σε διάφορα site που πουλάνε ανακατασκευασμένα, όπως buysell.gr και κάποια άλλα.
koutsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, dimitris_213 είπε Ψάχνω σε διάφορα site που πουλάνε ανακατασκευασμένα, όπως buysell.gr και κάποια άλλα. Εγώ θα προτιμούσα μεταχειρισμένο που δεν έχει ανοιχτεί και μπεί ανταλλακτικό μέσα, μια και δεν ξέρεις αν ειναι αυθεντικό ή όχι. Δες εδώ στο insomnia τις αγγελίες και στο facebook marketplace. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα