Προς το περιεχόμενο

Laptop HP OMEN 16-b1012ns i7-12700H / nVidia GeForce RTX 3060 1.049 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηγε η τιμη του στα 1500 ευρω !!!

νομιζω οτι οσοι το πηραμε στα 999 η ακομα καλυτερα οσοι ειχαμε ενδοκοινωτικές μεσω εταιρίας ( οπως εγω) που το πηραμε στα 850 ευρω ηταν μεγάλη κλοπή !!! 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έχετε κάποιο θέμα με την μπαταρία; Ή σε μένα έκατσε πρόβλημα ή ξέρωγω πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις. 1μιση ώρα μαξ.. πρώτη βδομάδα χρήσης, καθόλου gaming ακόμη.. μόνο internet και ψάξιμο το omen hun για ρυθμίσεις κτλ. Μήπως έχει προεπιλεγμενες εφαρμογές που τρέχουν παράλληλα στο παρασκήνιο κ τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία; Έχει να προτείνει κάποιος κάτοχος κάτι; Αν πχ αφαίρεσαι κάποια εφαρμογή ή πρόσθεσε κάποια που βοήθησε το σύστημα. Μου φαίνεται ελάχιστη η 1μιση ώρα με ούτε καν μέση χρήση, ούτε λεπτό gaming

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fakas είπε

Παιδιά έχετε κάποιο θέμα με την μπαταρία; Ή σε μένα έκατσε πρόβλημα ή ξέρωγω πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις. 1μιση ώρα μαξ.. πρώτη βδομάδα χρήσης, καθόλου gaming ακόμη.. μόνο internet και ψάξιμο το omen hun για ρυθμίσεις κτλ. Μήπως έχει προεπιλεγμενες εφαρμογές που τρέχουν παράλληλα στο παρασκήνιο κ τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία; Έχει να προτείνει κάποιος κάτοχος κάτι; Αν πχ αφαίρεσαι κάποια εφαρμογή ή πρόσθεσε κάποια που βοήθησε το σύστημα. Μου φαίνεται ελάχιστη η 1μιση ώρα με ούτε καν μέση χρήση, ούτε λεπτό gaming

δεν το εχω προσεξει να πω την αληθεια μου . 

Μια μερα το ειχα παρει με μπαταρια πληρως φορτισμενη σε εναν φιλο μου να το δει , και καναμε λιγο video edit το πολυ κανα 20 λεπτο και ειδα την μπαταρια να ειχε παει στο 66% .. δεν εδωσα πολυ σημασια . 

Θα κανω 2-3 κυκλους φορτισης να δω τι γινεται 

Screenshot 2023-05-14 121524.jpg

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 1

39 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

δεν το εχω προσεξει να πω την αληθεια μου . 

Μια μερα το ειχα παρει με μπαταρια πληρως φορτισμενη σε εναν φιλο μου να το δει , και καναμε λιγο video edit το πολυ κανα 20 λεπτο και ειδα την μπαταρια να ειχε παει στο 66% .. δεν εδωσα πολυ σημασια . 

Θα κανω 2-3 κυκλους φορτισης να δω τι γινεται 

Screenshot 2023-05-14 121524.jpg

Μπορεί να κάνω λάθος γιατί περίμενα περισσότερη διάρκεια από gaming laptop αλλά δεν ζόρισα ούτε επεξεργαστή ούτε κάρτα γραφικών ούτε στο 10%. Τώρα αν παίζουν εφαρμογές στην εκκίνηση που καταναλώνουν επίσης ενεργεια, δεν το γνωρίζω γιαυτό κ ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος κάτοχός του γενικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fakas είπε

Μπορεί να κάνω λάθος γιατί περίμενα περισσότερη διάρκεια από gaming laptop αλλά δεν ζόρισα ούτε επεξεργαστή ούτε κάρτα γραφικών ούτε στο 10%. Τώρα αν παίζουν εφαρμογές στην εκκίνηση που καταναλώνουν επίσης ενεργεια, δεν το γνωρίζω γιαυτό κ ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος κάτοχός του γενικά.

Θα το αφησω να αδειασει πληρως 2-3 φορες ,να δω συμπεριφορά. 

Με παραξενευει η χωριτικοτητα που βγάζει το aida64 στο προηγούμενο screenshot. 

83wh έναντι 74wh

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 1

1 ώρα πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Θα το αφησω να αδειασει πληρως 2-3 φορες ,να δω συμπεριφορά. 

Με παραξενευει η χωριτικοτητα που βγάζει το aida64 στο προηγούμενο screenshot. 

83wh έναντι 74wh

Αν βρεις κάτι, ή καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα, δώσε μας τα φώτα σου. Είχα διαβάσει πάντως οτι μέσω του bios της hp γίνονται γενικά πραγματάκια. Μήπως το 83w έναντι 74w όπως γράφεις, είναι κάποια προεπιλογη ξερωγω 

40 λεπτά πριν, dopermann είπε

Ειμαι με το χερι στην σκανδαλη να το παρω και εγω ξερει κανεις αν υποστηριζει wifi 6?

βεβαιως εχει wifi 6 . αλίμονο αν δεν ειχε . 

2 hours ago, dopermann said:

Ειμαι με το χερι στην σκανδαλη να το παρω και εγω ξερει κανεις αν υποστηριζει wifi 6?

Εννοείται. Τσιπάκι της Mediatek. Μια χαρά πάει. 

Μιας και είναι mediatek, μήπως το δοκίμασε κανείς να δει αν παίζει καλά σε linux;

Το πληκτρολόγιο είναι dimmable? Με τι χρώμα σας ήρθε;

Το έριξαν βλέπω και άλλα 20 στα 979. τελική στα 1.028,47 €.

Στις 10/5/2023 στις 6:51 ΜΜ, NeCrOmAnCeR19 είπε

Πηρα και εναν δευτερο samsung nvme 2tb απο αμαζον Γαλλίας που ειχε αναφερθεί σε αλλο ποστ , τον έβαλα μεσα και αυτον για αποθηκη και παιχνίδια. 

Όταν το άνοιξες ειδες τα σλοτς των nvme τι ακριβώς παίρνανε(Gen3 or Gen4) γιατί αυτο που είχε προσφορά το amazon.fr ειναι GEN3.

Ψαχνω να δώ ακριβώς τι παιρνει το δευτερο slot γιατί το πρώτο ειναι σίγουρα GEN4 το δευτερο δεν εχω βρει πουθενά στο ιντερνετ να αναφέρει τι ακριβως ειναι. Παλιοτερο μοντελο του ΟΜΕΝ εγραφε με μεγαλα γραμματα στο ενα slot Gen4 και στο αλλο Gen3

9 ώρες πριν, geo9419 είπε

Όταν το άνοιξες ειδες τα σλοτς των nvme τι ακριβώς παίρνανε(Gen3 or Gen4) γιατί αυτο που είχε προσφορά το amazon.fr ειναι GEN3.

Ψαχνω να δώ ακριβώς τι παιρνει το δευτερο slot γιατί το πρώτο ειναι σίγουρα GEN4 το δευτερο δεν εχω βρει πουθενά στο ιντερνετ να αναφέρει τι ακριβως ειναι. Παλιοτερο μοντελο του ΟΜΕΝ εγραφε με μεγαλα γραμματα στο ενα slot Gen4 και στο αλλο Gen3

Ο 512gb που εχει ηδη επανω ειναι gen4 , υποθέτω πως και το δευτερο slot θα ειναι gen4 . του amazon που και πηρα αλλωστε ειναι gen3 . δουλευει μια χαρα .  για αποθήκη και παιχνιδια θα ειναι αλλωστε οποτε δεν με απασχολεί .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Ο 512gb που εχει ηδη επανω ειναι gen4 , υποθέτω πως και το δευτερο slot θα ειναι gen4 . του amazon που και πηρα αλλωστε ειναι gen3 . δουλευει μια χαρα .  για αποθήκη και παιχνιδια θα ειναι αλλωστε οποτε δεν με απασχολεί .

(Just note: συνηθως ειναι ενα το gen 4 και το 2ο ειναι gen 3, χλωμο να ειναι και τα 2 gen 4, ισως σε πανακριβα μηχανακια, αλλα οπως ειπες, μια χαρα συνδυασμος και ετσι).

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...