Προς το περιεχόμενο

Laptop HP OMEN 16-b1012ns i7-12700H / nVidia GeForce RTX 3060 1.049 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Το χτύπησα το τουμπανάκι αν και με προβληματίζει ελαφρώς το ισπανικό πληκτρολόγιο. Ελπίζω να μην είναι πολύ μπελαλίδικο. 

Και εγω το περιμενω την Τετάρτη ... Θα δουμε για το πληκτρολόγιο ... Το πολυ πολυ παιρνουμε ενα σετ αυτοκόλλητα για τα γράμματα ... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Και εγω το περιμενω την Τετάρτη ... Θα δουμε για το πληκτρολόγιο ... Το πολυ πολυ παιρνουμε ενα σετ αυτοκόλλητα για τα γράμματα ... 

Ωραίος. Γράψε μια άποψη όταν το παραλάβεις. Τα αυτοκόλλητα είναι  μια λύση όντως. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
5 ώρες πριν, hotcarver1 είπε

Τελικά παραλάβατε;

Με το ισπανικό πληκτρολόγιο πως τα πατε;

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έτσι και αυτό είναι θέμα συνήθειας. Αν γράφεις ήδη καιρό σε πληκτρολόγια χωρίς να τα κοιτάς, μέσα σε ένα δύο μήνες θα έχεις εξοικειωθεί και μετά αυτό. Απλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα μια χαρα . Κλεινει μια εβδομάδα στην κατοχη μου .

Με το ισπανικο layout κανενα θεμα . Μονο οπτικο ειναι το "προβλημα" . 

Δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα και σκεφτείτε οτι εκανα clone τον δικο απο το παλιο μου λαπτοπ οπως ηταν ... 

Πηρα και εναν δευτερο samsung nvme 2tb απο αμαζον Γαλλίας που ειχε αναφερθεί σε αλλο ποστ , τον έβαλα μεσα και αυτον για αποθηκη και παιχνίδια. 

Ελπιζω να αντεξει την 15ετια !!! 

από θερμοκρασίες σε παιχνιδι εχω δει περιπου 80 στον cpu και 70 στην vga . 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 1

2 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Ολα μια χαρα . Κλεινει μια εβδομάδα στην κατοχη μου .

Με το ισπανικο layout κανενα θεμα . Μονο οπτικο ειναι το "προβλημα" . 

Δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα και σκεφτείτε οτι εκανα clone τον δικο απο το παλιο μου λαπτοπ οπως ηταν ... 

Πηρα και εναν δευτερο samsung nvme 2tb απο αμαζον Γαλλίας που ειχε αναφερθεί σε αλλο ποστ , τον έβαλα μεσα και αυτον για αποθηκη και παιχνίδια. 

Ελπιζω να αντεξει την 15ετια !!! 

από θερμοκρασίες σε παιχνιδι εχω δει περιπου 80 στον cpu και 70 στην vga . 

Ωραίος, εγώ αύριο το περιμένω. Πάντως σε σχέση με QUERTZ AZERTY και τα συναφή, δείχνει το πιο βατό. Κοντός ψαλμός.

Το καπάκι ανοίγει εύκολα με τα ρημαδοκλιψάκια?

11 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Ωραίος, εγώ αύριο το περιμένω. Πάντως σε σχέση με QUERTZ AZERTY και τα συναφή, δείχνει το πιο βατό. Κοντός ψαλμός.

Το καπάκι ανοίγει εύκολα με τα ρημαδοκλιψάκια?

Τα quertz kai azerty είναι για φωτιά κατευθείαν. 

Αυτο ειναι κανονικο querty τουλάχιστον, με 2-3 παραλαγες και ισπανικές λεξεις στα caps lock , page down , delete κλπ . 

Τουλάχιστον δεν σε εκνευρίζει στην οπτική. 

Το καπακι απο κατω θέλει υπομονή και ψυχραιμία. 

Εχει 8 βιδες ( 4 κοντες , 4 λιγο ποιο μακριές) , εχει κλιψ περιμετρικά αλλα και δυο κλιψ στο κέντρο . 

Θελει κατι αιχμηρό αλλα οχι μεταλλικό ωστε να σηκωθεί λιγο απο τα πλάγια. 

35 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Τα quertz kai azerty είναι για φωτιά κατευθείαν. 

Αυτο ειναι κανονικο querty τουλάχιστον, με 2-3 παραλαγες και ισπανικές λεξεις στα caps lock , page down , delete κλπ . 

Τουλάχιστον δεν σε εκνευρίζει στην οπτική. 

Το καπακι απο κατω θέλει υπομονή και ψυχραιμία. 

Εχει 8 βιδες ( 4 κοντες , 4 λιγο ποιο μακριές) , εχει κλιψ περιμετρικά αλλα και δυο κλιψ στο κέντρο . 

Θελει κατι αιχμηρό αλλα οχι μεταλλικό ωστε να σηκωθεί λιγο απο τα πλάγια. 

Ναι τα είδα όλα τα βίντεο και συμφωνώ για τις γλώσσες. Ε τώρα το Bloq Mayús στο cap lock δε βαριέσαι, ας μάθουμε και καμιά ισπανική λέξη πέραν του πεντέχο.

Για το καπάκι έχω κάποια πλαστικά εργαλεία απλά ρώτησα γιατί είδα σε βίντεο ότι ανοίγει σχετικά πιο εύκολα απο άλλα της κατηγορίας.

Αυτό με τη 2GB που έβαλες ωραίος, μια που λογικά έχει τσιπάκια και απο τι δύο πλευρές, την πέρνει κανονικά. Σε κάποιο μοντέλο είχα δει ότι ζορίζεται.

1 ώρα πριν, teo_3 είπε

Ναι τα είδα όλα τα βίντεο και συμφωνώ για τις γλώσσες. Ε τώρα το Bloq Mayús στο cap lock δε βαριέσαι, ας μάθουμε και καμιά ισπανική λέξη πέραν του πεντέχο.

Για το καπάκι έχω κάποια πλαστικά εργαλεία απλά ρώτησα γιατί είδα σε βίντεο ότι ανοίγει σχετικά πιο εύκολα απο άλλα της κατηγορίας.

Αυτό με τη 2GB που έβαλες ωραίος, μια που λογικά έχει τσιπάκια και απο τι δύο πλευρές, την πέρνει κανονικά. Σε κάποιο μοντέλο είχα δει ότι ζορίζεται.

μπηκε κανονικα ο 2tb χωρις κανενα προβλημα . μονο που το βιδακι που εχει εκει ειναι τοσο μαλακο που δεν προλαβα καν να το σφήξω και εκοψε 2 σπηρώματα απο το βιδακι και κλώτσισε  . ευτυχως κραταει καλα τον m2 μεχρι να βρω καποιο αλλο βιδακι που θα εχω πεταμενο καπου . 

11 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Τώρα που το άνοιξες και έβαλες τον SSD δεν χάθηκε η εγγυηση?

Βγαζω τον m.2 αν χρειαστεί και το στέλνω.

Δεν υπαρχει τροπος να το καταλάβει κάποιος. 

Το πήρα και εγώ, πολύ δυνατό το μηχάνημα. Το ισπανικό πληκτρολόγιο δεν αποτελεί πρόβλημα, λίγη συνήθεια.

Το ότι δείχνει ότι έχει λήξει η εγγύησή του, υποθέτω έρχεσαι σε επικοινωνία με Amazon να το διορθώσουν, γιατί online μέσω ΗΡ δεν γίνεται?

3 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Το πήρα και εγώ, πολύ δυνατό το μηχάνημα. Το ισπανικό πληκτρολόγιο δεν αποτελεί πρόβλημα, λίγη συνήθεια.

Το ότι δείχνει ότι έχει λήξει η εγγύησή του, υποθέτω έρχεσαι σε επικοινωνία με Amazon να το διορθώσουν, γιατί online μέσω ΗΡ δεν γίνεται?

σε εμενα γραφει για 10 μηνες ακομα εγγυηση . αλλα καπου λεει να ανεβασεις την αποδειξη απο το region αγορας για να το αλλαξουν . αλλα δεν βρηκα πουθενα την διαδικασία του upload documents που θελουν . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

σε εμενα γραφει για 10 μηνες ακομα εγγυηση . αλλα καπου λεει να ανεβασεις την αποδειξη απο το region αγορας για να το αλλαξουν . αλλα δεν βρηκα πουθενα την διαδικασία του upload documents που θελουν . 

Ναι την βρήκα αλλά δεν δίνει δυνατότητα online να γίνει το dispute για κάποιο λόγο. Θα τσατάρω με amazon.

ΥΓ: Και μετά απο επικοινωνία με Amazon, εκπρόσωπος με ενημέρωσε για την 3ετή εγγύηση της Amazon για το προιόν. Δε μου είπε κάτι να κάνω για το Expiration της ΗΡ. Όσο για τη εγγύηση και το άνοιγμα του καπακιού αναμένω κάποιο emal απο αρμόδιο τμήμα. Θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από teo_3
απντέιτ
  • Like 1

Καλησπέρα,

αγορασα και εγω το laptop για editing περισσότερο και λιγο που το δούλεψα φαίνεται δυνατό και αρκετά ποιοτικο. Ρώτησα την amazon για το θεμα αναβάθμισης μνημών και δεύτερου m2 μου ανέφεραν ότι δεν παραβιάζει τους όρους της εγγύησης. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...