Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Καλημέρα . 
Οξειδωση μπορεί να υπάρχει γιατί στην δουλειά πολλές φορές πιάνω αλάτι.

θα το στείλω Δευτέρα στο σέρβις.

τωρα δεν ξέρω πως μπορώ να πάρω τα αρχεία από το κινητό, ενώ δεν δουλεύει η θύρα. Γίνεται κάπως αλλιώς. Λαπτοπ υπάρχει. 
Καλημερα.

Να στείλεις τα αρχεία μέσω Bluetooth στο pc

Δημοσ.

το bluetooth εχει ταχυτητα μεταφορας απο 100 φορες εως μερικες εκατονταδες μικροτερη απο την wifi

47 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Το pc έχει Bluetooth αλλά δεν τον βρίσκει. 

εχεις modem/router με υποδοxη usb ?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Όχι το απλό της Cosmote. 

βρηκα αλλη λυση αγορασε ενα στικακι bluetooth ...βαλτο στο laptop και μετα περασε τα αρχεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το bluetooth είναι πολύ χρονοβόρο εαν τα αρχεία του είναι πολλά και μεγάλα.

Το πιο απλό: κοινή χρήση αρχείων. Ξερεις να κάνεις share ενα φάκελο στα Windows? Τον κανεις share με full rights για τους άλλους χρηστες. Μετά πας στο κινητό σου (που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο) και ανοίγεις το My files (εφαρμογή της Samsung). Πατάς network drive και βρίσκει τον υπολογιστή σου, εχοντας πρόσβαση στο φακελο που έχεις κάνει share. Τωρα απλά επιλεγεις όλα σου τα αρχεία από το file explorer, αντιγραφή και επικόλληση στο shared φακελο.

Και αυτά με ταχυτητες wifi ταξεως 100 mbps (ανάλογα το router που εχεις μπορεί και παραπάνω).

Επεξ/σία από Engimek
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή ενημέρωση.  

Το κινητό φτιάχτηκε, δωρεάν μέσω εγγύησης. Αλλάχτηκε η υποδοχή που μπαίνει ο φορτιστης, μαζί με καινούργιο καλώδιο, φορτιστή. Όλα μέσω της εγγύησης που λήγει 5/5/23 αν θυμάμαι καλά.

Το κινητό τώρα είναι κομπλέ.

Προς έκπληξη μου όλα έγιναν πολύ γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά.

Δευτέρα έστειλα το κινητο, Τρίτη έφτασε στην smartech, με πήρανε τηλέφωνο για μερικές ερωτήσεις. 

Πέμπτη το είχα στα χέρια μου.

Άψογοι.

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα.

Μετα απο 5 μηνες μου εβγαλε ξανα την σταγονα. Χτες το βραδυ εφυγε, αλλα σταματησε να φορτιζει ενσύρματα. 

Τι μπορει να φταιει; 

Οταν το πηρα απο το σερβις, το βυσμα απο το καλωδιο δεν εμπαινε ομαλα και μερικά βραδια ενω το εβαζα να φορτισει και εδειχνε γρηγορη φορτιση, το πρωί ηταν ξεφορτιστο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Με το καλωδιο συνδεμενο στον υπολογιστη φορτιζει. 

Με μπριζα usb ειτε samsung ειτε αλλον καθολου. 

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που είπα και στο αρχικό μου ποστ (σύνδεση με usb σε υπολογιστή ενώ είναι κλειστό το τηλέφωνο, ενεργοποίηση, αποσύνδεση usb) και μετά άλλαξε σε κανονική φόρτιση με wall charger.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Καλημερα. Με το καλωδιο συνδεμενο στον υπολογιστη φορτιζει. 

Με μπριζα usb ειτε samsung ειτε αλλον καθολου. 

Φιλε παρε εναν δυνατο φακο LED κεφαλής, μια καρφίτσα και ενα μεσαίο νούμερο μεσοδοντιο (0,6 mm χρησιμοποιώ εγω). Φεξε καλα την θυρα μεσα με το LED, και με την καρφιτσα βγαλε τα πολλα χνουδια προσεκτικα. Αν εισαι κάποιας ηλικίας και εχεις γυαλιά για κοντά να τα φορέσεις, πρέπει να βλέπεις καλα μεσα και να κανεις προσεκτικές κινήσεις. αφου καθαρίσεις τα παρα πολλα με την καρφίτσα βουτα το μεσοδοντιο σε ισοπροπυλικη αλκοολη και τρίψε καλα μεσα το τσουτσουνι του type-c πανω κατω τις μεταλλικές του επαφές. Εναλλακτικά μπορείς να ρίξεις και WD Fast Contact Cleaner (Χωρις Λαδι). Αν κανεις σωστη και προσεκτική δουλειά θα γινει καινούριο!!!

Δοκιμασμένο σε απειρα Samsung και οχι μονο.

Επεξ/σία από flogerakos
Δημοσ.

Κοιταξτε το περιεργο. 

Με το δικο μου καλωδιο φορτιζε μονο μεσω υπολογιστη, με τοιχου οχι. Ολα samsung. 

Με της γυναικας μου, φορτιζε κανονικα με τοιχου. 

Χτες παλι εβγαλε την σταγονα και παπαλα η φορτιση με καλωδιο.

Και δεν φευγει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...