Προς το περιεχόμενο

Η νέα έξυπνη ζυγαριά της Withings διαθέτει λειτουργία «κλειστών ματιών»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, lvasilis22 είπε

Επίσης παίξει να ζυγιστείς το πρωί και το βράδυ και να σου βγάλει αλλά αντί άλλων. «Χοντρές» αλλαγές τις πιάνει, αν πέσεις 5 κιλά θα τις δεις, αλλά αν θες να έχεις καθημερινή ενημέρωση από τις λιπομετρήσεις χαμένος χρόνος. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο βάρος και είσαι κομπλέ. Το 100ρικο δεν το ξανά έδινα με τίποτα. Εδώ το feature για να μπορούν πολλοί να χρησιμοποιούν την ίδια ζυγαριά και να έχουν το δικό τους λογαριασμό το βάλανε καμία 3ετια αφού την έβγαλαν! Χαλαρά!

Μετά από αυτό "σταμάτησα" να διαβάζω..

Περιμένεις να έχεις σωστές μετρήσεις όταν παίρνεις δεδομένα πρωί/βράδυ την ίδια μέρα; Ακόμα και το daily είναι λάθος, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεκτή η άποψη σου. Από περιέργεια ποιο app χρησιμοποιείς; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 21/4/2023 στις 12:35 ΜΜ, M A T R I X είπε

Αν θες απλά να βλέπεις τα κιλά σου συμφωνώ, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τέτοια ζυγαριά. Αν θέλεις όμως όλες τις υπόλοιπες μετρήσεις και αυτά που προσφέρει το app, τότε πας σε withings. Οι μετρήσεις από xiaomi και άλλες αντίστοιχες είναι για γέλια.

Οι επιλογές δε περιορίζονται μόνο σε ζυγαριές του εικοσάρικου, ή σε πανάκριβες συσκευές, που στόχο έχουν όχι να κάνουν τη δουλειά που λένε, αλλά να μη στεναχωρήσουν τα special snowflakes ακολουθώντας τη woke ατζέντα. Υπάρχουν δεκάδες επιλογές που κάνουν αυτό που πρέπει. 

:)

Εγώ έχω κατασταλάξει στην Tanita BC-401. Πάμπολες μετρήσεις (και πρακτικά χωρίς απόκλιση από τη ζυγαριά του διατροφολόγου μου, αξίας μία τάξη μεγέθους πιο πάνω), εύχρηστη λειτουργία με το κινητό, export σε PDF και όλα καλά!

Στις 23/4/2023 στις 12:45 ΠΜ, M A T R I X είπε

Μετά από αυτό "σταμάτησα" να διαβάζω..

Περιμένεις να έχεις σωστές μετρήσεις όταν παίρνεις δεδομένα πρωί/βράδυ την ίδια μέρα; Ακόμα και το daily είναι λάθος, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεκτή η άποψη σου. Από περιέργεια ποιο app χρησιμοποιείς; 

Χρησιμοποιώ το  app που δίνει η ίδια η Withings. 

Επίσης και οι μετρήσεις της ίδιας ώρας οι πρωινές πριν φας το οτιδήποτε έχουν μεγάλη απόκλιση.

Αν δεις και το βιντεάκι εδώ ο τυπάς λέει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ότι σε διαδοχικές μετρήσεις η Withings παρουσιάζει καλές αποκλίσεις σε σχέση με την Xiaomi που οι διαδιχικές μετρήσεις την ίδια χρονική στιγμή είναι πολύ κοντά.

1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε

Χρησιμοποιώ το  app που δίνει η ίδια η Withings. 

Επίσης και οι μετρήσεις της ίδιας ώρας οι πρωινές πριν φας το οτιδήποτε έχουν μεγάλη απόκλιση.

Αν δεις και το βιντεάκι εδώ ο τυπάς λέει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ότι σε διαδοχικές μετρήσεις η Withings παρουσιάζει καλές αποκλίσεις σε σχέση με την Xiaomi που οι διαδιχικές μετρήσεις την ίδια χρονική στιγμή είναι πολύ κοντά.

Χρησιμοποίησα την Xiaomi για κάποιους μήνες (1-2 μήνες σοβαρά και τους υπόλοιπους μόνο για να συγκρίνω με την withings) και είχα τρελή απόκλιση από την xiaomi. Σχετικά με το βίντεο που έχεις βάλει, δεν ξέρω τι κοιτάω ή τι να σχολιάσω. Τι συγκρίνει ακριβώς; Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν ξέρει ποια από τις 3 δίνει πραγματικά δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφερα σε άλλο comment ότι οι μετρήσεις μου στην withings με τις μετρήσεις μου σε επαγγελματικό μηχάνημα είναι πολύ κοντά, κάτι το οποίο με καλύπτει. Αν εσένα σου ταιριάζει περισσότερο η xiaomi σαν μετρήσεις αλλά και ως app, πας με xiaomi. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...