ppaio Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Moυ χακαραν τον λογαριασμό στο facebook και μάλιστα απαιτούσε πιστοποίηση με έξτρα κωδικό απο τον authenticator. Στην φωτο ειναι το όνομα του λεβέντη που πήρε τον λογαριασμό. Δείτε πόσους λογαριασμούς έχει στην 2η φωτο....Αετοί εκεί στο facebook... Οτι λινκ και να χρησιμοποιήσω με γυρνάει πάλι στο χακαρισμενο προφίλ...και έτσι είναι αδύνατο να κάνω ανάκτηση...λογαριασμού. Τι προτείνετε...?
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, ppaio είπε Moυ χακαραν τον λογαριασμό στο facebook και μάλιστα απαιτούσε πιστοποίηση με έξτρα κωδικό απο τον authenticator. Στην φωτο ειναι το όνομα του λεβέντη που πήρε τον λογαριασμό. Δείτε πόσους λογαριασμούς έχει στην 2η φωτο....Αετοί εκεί στο facebook... Οτι λινκ και να χρησιμοποιήσω με γυρνάει πάλι στο χακαρισμενο προφίλ...και έτσι είναι αδύνατο να κάνω ανάκτηση...λογαριασμού. Τι προτείνετε...? Να ανοίξεις νέο λογαριασμό Για να πέρασε την ενέργεια του GAuth που είχες ενεργό όπως λες ίσως θα πρέπει να δεις καλύτερα μην και την "έχεις ψωνίσει" από το GAccount σου
verylife78 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Το να ανοίξεις νέο δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πολύ απλά μπορεί να είχε μια σελίδα, μπορεί ένα group. Και χίλια δυο αλλά... Το θέμα είναι αν έχουμε κάποια πρόταση ή πληροφορία για να βοηθήσουμε... 1
kormos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, verylife78 είπε Το να ανοίξεις νέο δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πολύ απλά μπορεί να είχε μια σελίδα, μπορεί ένα group. Και χίλια δυο αλλά... Το θέμα είναι αν έχουμε κάποια πρόταση ή πληροφορία για να βοηθήσουμε... Αν θα έχουμε παραπάνω πληροφορίες ίσως και να γίνει αυτό Πχ, απο πού υπάρχει πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό, αν είχε ορίσει να μην ξαναρωτηθώ για αυτή τη συσκευή κλπ κλπ Τα βασικά στοιχεία δηλαδή...
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, verylife78 είπε Το να ανοίξεις νέο δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πολύ απλά μπορεί να είχε μια σελίδα, μπορεί ένα group. Και χίλια δυο αλλά... Το θέμα είναι αν έχουμε κάποια πρόταση ή πληροφορία για να βοηθήσουμε... Δεν υπαρχει ελπιδα με το facebook. Καλο ειναι οσοι εχετε παλια accounts με email που εχει χρησιμοποιηθει σε πολλα πραγματα, να φτιαξετε νεο email με δυσκολο κωδικο, ενεργοποιηση του 2fa στο email. Τουλαχιστον σε Gmail μπορειτε να βαλετε και ως ανακτηση το main account. Στο main account δεν φαινεται που εχει χρησιμοποιηθει το email ως email ανακτησης. Και τα ιδια και στο fb (2fa). Προσοχη αν βαλετε 2fa μεσω sms, μετα δεν μπορειτε μεσω του ιδιου τηλ να κανετε reset Εν τω μεταξυ ειχα την εντυπωση οτι ειχα ανεβασει ταυτοτητα, αλλα μαλλον οχι. Και δεν βλεπω καποια επιλογη, παρα μονο και καλα αν θες να τρεξεις διαφημισεις κτλ. @ppaio μιας και εισαι σε αυτο το σταδιο, ζηταει ταυτοτητα για ταυτοποιηση του λογαριασμου? Αν ναι, να προχωρησω και να ανεβασω και την ταυτοτητα. Αν οχι, δεν εχει νοημα Στις 20/4/2023 στις 8:01 ΜΜ, ppaio είπε με έξτρα κωδικό απο τον authenticator google auth ή καποιο αλλο απο περιεργεια? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από SabotazNic
dkmaster Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Αν παρακαμφθηκε το 2fa ίσως έχεις μολυνθεί με malware που τραβάει session cookies 1
verylife78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 επειδη με το google auth το ειχα και εγω.... μετα απο καποια υποψια αποσυνδεθηκα απο τα παντα και προσπαθω να μπω με τους κωδικους που δινει το auth... Επι ματαιο... προσπαθουσα δυο ωρες να μπω με τους κωδικους που εδινε η εφαρμογη.....μπα !!!! τελικα καποια στιγμη μπηκε στο υπολογιστη οταν μου εδωσε επιλογη να στειλει sms και καταφερα και μπηκα απο τον υπολογιστη και εδωσα προσβαση και στο κινητο μετα. Τελικα απο τις ρυθμισεις λεει οτι αυτος ο τροπος δεν υποστηριζεται πλεον !!!! και να βρω καποιον αλλον. Για δειτε το λιγο, μονο σε εμενα εγινε αυτο? 1
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 48 λεπτά πριν, verylife78 είπε επειδη με το google auth το ειχα και εγω.... μετα απο καποια υποψια αποσυνδεθηκα απο τα παντα και προσπαθω να μπω με τους κωδικους που δινει το auth... Επι ματαιο... προσπαθουσα δυο ωρες να μπω με τους κωδικους που εδινε η εφαρμογη.....μπα !!!! τελικα καποια στιγμη μπηκε στο υπολογιστη οταν μου εδωσε επιλογη να στειλει sms και καταφερα και μπηκα απο τον υπολογιστη και εδωσα προσβαση και στο κινητο μετα. Τελικα απο τις ρυθμισεις λεει οτι αυτος ο τροπος δεν υποστηριζεται πλεον !!!! και να βρω καποιον αλλον. Για δειτε το λιγο, μονο σε εμενα εγινε αυτο? Με το GAuth που έχω εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει χρόνια τώρα κάποιο θέμα
verylife78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Με το GAuth που έχω εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει χρόνια τώρα κάποιο θέμα ουτε εγω μεχρι σημερα... που μετα που καταφερα και μπηκα ελεγε οτι δεν υποστηριζεται αυτος ο τροπος...
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, verylife78 είπε ουτε εγω μεχρι σημερα... που μετα που καταφερα και μπηκα ελεγε οτι δεν υποστηριζεται αυτος ο τροπος... Μήπως δεν ήταν συγχρονισμένο ή είχε βγάλει κάποια ενημέρωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα