Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G LDU Demo Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας αγορασα ενα κινητο τηλεφωνο το οποιο μου ελειψε παρα πολυ το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G απο την Ελλαδα οπου ειναι ευρωπαικο μοντελο ομως ειναι demo αυτα που εστεινε η samsung στις βιτρινες του Public. Το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε πως υπαρχει ενα προγραμμα το οποιο το κατεβαζεις το συνδεεις με τον υπολογιστη σου και μπορει να δεχθει καρτα sim κανονικα. Πως γινεται αυτο ; Το WIFI παιξει κανονικα μια χαρα δουλευει κατεβαινουν οι ενημερωσεις και ολα τα account μου δουλευουν κανονικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας αγορασα ενα κινητο τηλεφωνο το οποιο μου ελειψε παρα πολυ το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G απο την Ελλαδα οπου ειναι ευρωπαικο μοντελο ομως ειναι demo αυτα που εστεινε η samsung στις βιτρινες του Public. Το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε πως υπαρχει ενα προγραμμα το οποιο το κατεβαζεις το συνδεεις με τον υπολογιστη σου και μπορει να δεχθει καρτα sim κανονικα. Πως γινεται αυτο ; Το WIFI παιξει κανονικα μια χαρα δουλευει κατεβαινουν οι ενημερωσεις και ολα τα account μου δουλευουν κανονικα.

Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που σου το πούλησε να στο βρει εάν όντως ισχύει?

Δεν ξέρω πόσο το πήρες αλλά demo δεν θα αγόραζα ποτέ ακόμη κι αν ήταν πλήρως λειτουργικό εκτός κι αν το έδιναν στο 1/3 της τιμής.

Καλή τύχη ευχομαι

Δημοσ.
11 ώρες πριν, thelos257 είπε

Εις γνώση σου το αγόρασες το live demo? Η στο πούλησαν για κανονικό; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

Εις γνώση σου το αγόρασες το live demo? Η στο πούλησαν για κανονικό; 

Καλημερα το αγορασα και το ηξερα οτι ηταν live demo ομως ο ανθρωπος που μου το πουλησε μου ειπε οτι υπαρχει τροπος με προγραμμα να δουλευει και η καρτα sim παγκοσμιος Ελλαδα και Κυπρο.

Δημοσ.

Τότε πάσο ήξερες τι αγόραζες. Έλεγα μη τυχόν στο πούλησε για κανονικό gsm τηλέφωνο. Προσωπικά κατά καιρούς που έχω διαβάσει πάντως είναι πολύ δύσκολο να περάσεις imei σε τέτοια συσκευή ή κάτι λείπει από hardware. Τεσπα αυτό θα το βρεις. Απλά ποτέ μην έχεις εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους πολλές φορές δεν ξέρουν. Και εγώ είχα τρεξίματα με το συγκεκριμένο λόγω παρόμοιου λάθους ενός υπαλληλου, αλλά η εξυπηρέτηση είναι άψογη μετά το λάθος 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλημερα το αγορασα και το ηξερα οτι ηταν live demo ομως ο ανθρωπος που μου το πουλησε μου ειπε οτι υπαρχει τροπος με προγραμμα να δουλευει και η καρτα sim παγκοσμιος Ελλαδα και Κυπρο.

Το πας πίσω και του λες να στο φτιάξει ή το επιστρέφεις.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Tα demo, εκτος αν εχει αλλαξει κατι, αλλα δεν το νομίζω, δεν εχουν radio, οποτε δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα, οποτε μιλαμε για επίπεδο hardware.

Το να αλλαξει το ΙΜΕΙ και να λειτουργήσει δεν υπάρχει περίπτωση λοιπον. Επίσης το ΙΜΕΙ δεν μπανει έτσι απλα.

Οπότε κανεις αυτο:

9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το πας πίσω και του λες να στο φτιάξει ή το επιστρέφεις.

Δημοσ.

Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα Demo κομμάτια επιτρέπεται να πωληθούν προς χρήση σε ιδιώτες και κατ επέκταση εάν καλύπτονται από εγγυήσεις κλπ.

Πιθανολογώ ότι όλη αυτή ειναι συναλλαγή κάτω από το τραπέζι.

Μπορεί να κάνω και λάθος

Δημοσ.
17 ώρες πριν, thelos257 είπε

Και γιατι το παιδι που στο πουλησε δεν εκανε αυτο με το προγραμματακι να το πουλησει ποιο σιγουρα και σε καλυτερα λεφτα;

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

καλύπτονται από εγγυήσεις κ

Οχι σίγουρα δεν καλύπτεται απο εγγύηση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Και γιατι το παιδι που στο πουλησε δεν εκανε αυτο με το προγραμματακι να το πουλησει ποιο σιγουρα και σε καλυτερα λεφτα;

Καλησπερα επειδη το εκανε εργοστιακη επαναφορα ρυθμισεων και χαθηκε αυτο το προγραμματακι απο μεσα του γι αυτο.

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Οχι σίγουρα δεν καλύπτεται απο εγγύηση. 

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν καλυπτεται απο εγγκυηση γιατι ειναι παλιο.

2 ώρες πριν, greekbusters είπε

Τότε πάσο ήξερες τι αγόραζες. Έλεγα μη τυχόν στο πούλησε για κανονικό gsm τηλέφωνο. Προσωπικά κατά καιρούς που έχω διαβάσει πάντως είναι πολύ δύσκολο να περάσεις imei σε τέτοια συσκευή ή κάτι λείπει από hardware. Τεσπα αυτό θα το βρεις. Απλά ποτέ μην έχεις εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους πολλές φορές δεν ξέρουν. Και εγώ είχα τρεξίματα με το συγκεκριμένο λόγω παρόμοιου λάθους ενός υπαλληλου, αλλά η εξυπηρέτηση είναι άψογη μετά το λάθος 

Ποιο συγκρεκριμενο ειχες προβληματα και θεματα φιλε μου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα επειδη το εκανε εργοστιακη επαναφορα ρυθμισεων και χαθηκε αυτο το προγραμματακι απο μεσα του γι αυτο.

Δηλ ειχε το προγραμμα στο κινητο , αλλα δεν το χρησιμοποιησε για να το κανει πληρως λειτουργικο και να στο πουλησει σε καλυτερη τιμη και χωρις προβληματα ? Και η βολικη δικαιολογια ειναι οτι του εκανε εργοστασιακη επαναφορα και χαθηκε το προγραμμα ? Ακομα πιστευεις οτι σου ελεγε την αληθεια ? Ακομα πιστευεις οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα που θα κανει το κινητο λειτουργικο ? Ευχομαι να υπαρχει αλλα... τα red flags ειναι παρα πολλα που λενε και στο χωριο μου.

Και γω αυτο που ειχα ακουσει μια φορα και εναν καιρο ειναι οτι εχουν "ελλειψεις" σε επιπεδο hardware ... Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...