kostasSTi Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να πάρω το vodafone tv χωρίς να χρησιμοποιήσω το δικό τους box, αλλά μέσω της android εφαρμογής που υπάρχει σε ήδη υπάρχον MiBox S. Έχετε σχετική εμπειρία; Λειτουργεί κανονικά; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από kostasSTi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, kostasSTi είπε Σκέφτομαι να πάρω το vodafone tv χωρίς να χρησιμοποιήσω το δικό τους box, αλλά μέσω της android εφαρμογής που υπάρχει σε ήδη υπάρχον MiBox S. Έχετε σχετική εμπειρία; Λειτουργεί κανονικά; δινει 1 μηνα δωρεαν δοκιμασε το και προχωρας αναλογα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Και εγώ ενδιαφέρομαι για Vodafone TV και ήθελα να ρωτήσω, πως λειτουργεί; Μόνο η TV που έχει το box μπορεί να βλέπει; Γιατί στο σπίτι έχω 3 smart TVs. Στις άλλες δεν θα έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα