HristosZeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Ας ανοίξουμε μια συζήτηση για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ το 14800, στην δική μου περίπτωση έχουμε εγκριθεί, ανακοινώθηκε ότι βγήκαν οι πίνακες όμως δεν έχουν βγει, έχω βρει κατάστημα για την ενοικίαση και προχωράω σε έναρξη ατομικής επιχείρησης.
Hra7d Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Έχω εγκριθεί, η έναρξη έγινε στις 7 Δεκεμβρίου του 22 και ακόμα τίποτα, ούτε επιτόπιος έλεγχος ούτε καταβολή πρώτης δόσης! Όποτε επικοινωνώ μου λεν πως καθυστερεί για γραφειοκρατικούς λόγους. Ότι χειρότερο δεν θα το πρότεινα. Δανείζομαι χρηματα για να πληρώνω κάθε μήνα πάγια 400€. Και το καλύτερο πρέπει να είσαι άνεργος για να εγκριθείς και απαγορεύεται να εργαστείς. Κωλο κράτος
HristosZeus Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Έχεις κάνει τη διαδικασία που αναφέρει στην πρόσκληση με την τροποποίηση και τα έξτρα στοιχεία, τη συμπλήρωση απογραφικού δελτίου και την αίτηση μέσω του ependyseis.gr για την αίτηση προς πληρωμή της πρώτης δόσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα