Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Αυτό το υποστηρίζουν ναυαρχίδες με power delivery και να γράφει στα χαρακτηριστικά usb type-c 3.1.

Νομίζω μόνο όσα έχουν την τεχνολογία MHL...αναφέρονται ένα ένα στο τέλος από εκεί που το αγοράσαμε (εάν δεν κάνω λάθος)....https://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Επεξ/σία από ak156
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, link67 είπε

Για τον ιδιο λογο το πηρα κι εγω. Απ' διαβασα δεν υποστηριζει τετοια εξοδο το κινητο.

Το κακο ειναι οτι δεν το βλεπει και το ταμπλετ, οποτε μαλλον θα καταληξει σε κανενα συρταρι για μελλοντικη χρηση.

Στα περισσότερα docks (γιατί δεν μιλάμε για usb hub ούτε για απλό hdmi extender/splitter)   το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό power delivery, αν το κινητό σου μπορεί μέσω usb να κάνει share screen σε οθόνη λογικά θα σου δουλέψει αν βάλεις κάποιον φορτιστή κουμπωμένο στο dock.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Billator είπε

Στα περισσότερα docks (γιατί δεν μιλάμε για usb hub ούτε για απλό hdmi extender/splitter)   το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό power delivery, αν το κινητό σου μπορεί μέσω usb να κάνει share screen σε οθόνη λογικά θα σου δουλέψει αν βάλεις κάποιον φορτιστή κουμπωμένο στο dock.

Θα το δοκιμάσω δεν έχω να χάσω τίποτα, αν και δεν νομίζω να δουλέψει. Πάντως πολύ ποιοτικό hub.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν τυχόν κάποιος έχει ταυτόχρονα και το Mi box s και έχει κάποιο κατάλληλο αντάπτορα, μπορεί να το συνδέσει και να δει εάν δουλεύει και το ethernet εκεί. Εγώ πάντως που το δοκίμασα με ένα φθηνιάρικο HUB που έχει και τον κατάλληλο αντάπτορα (από εκεί χρησιμοποίησα μόνο τον αντάπτορα για το σκοπό αυτό), ενώ δούλεψαν σωστά σε 2 TVbox (άλλα, εφόσον δεν έχω Mi box s) όλες οι θύρες USB δεν δούλεψε η θύρα ethernet (παρόλο που αναβόσβηνε). Βέβαια εκεί εγώ ήδη έχω έξοδο ethernet οπότε στα Settings ο διακόπτης μπορεί να είναι μόνο για το ενσωματωμένο λαν.

2Hubs.jpg

Επεξ/σία από ak156
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...