Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannakp είπε

Σήμερα παρέλαβα, το δοκίμασα σε laptop, Huawei matebook d14, δοκίμασα ένα USB 3.0 εξωτερικό δίσκο, max ταχύτητα μεταφοράς 33-35mb/s. H ίδια ταχύτητα και στην USB 2.0 θύρα.

Ο ίδιος δίσκος τώρα απευθείας στην usb3 θύρα του laptop πιάνει 130 mb/s. Το ίδιο και σε ένα USB 3.0 hub της logilink 130mb/s.

Παίζει αυτό το baseus να θέλει κάποιο driver; Παρατήρησε κάποιος κάτι παρόμοιο;

Προφανώς η usb-c θύρα σου είναι 2.0 ..

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Προφανώς η usb-c θύρα σου είναι 2.0 ..

Έχεις δίκιο, η type-c (από την οποία φορτίζει κιόλας 65W) του laptop είναι 2.0. Δεν το γνώριζα, πίστευα ότι όλες οι type-c θύρες είναι standard usb 3.0+ 

Το δοκίμασα στην type-c του desktop και πράγματι δουλεύει στην full ταχύτητα του δίσκου.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ.

Εξαιρετικά ποιοτικό ματζαφλάρι.

Στα λεφτά αυτά, αισθάνομαι άσχημα ότι τους κορόιδεψα τους κινέζους..

Δημοσ.
16 minutes ago, Billator said:

Αύριο παραλαμβάνω και εγώ , ξέρουμε τι import port version έχει ώστε να δούμε τι max bandwidth μπορεί να αντέξει; 

max bandwidth 10Gbit/s

βάση στατιστικών υποψιάζομαι Rev 2.1

5Α 20V

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

max bandwidth 10Gbit/s

βάση στατιστικών υποψιάζομαι Rev 2.1

5Α 20V

Οπότε πρόβλημα... Hθελα να το κουμπώσω για all-in-one solution για DS port, Dock station, charge, ethernet,NAS σε οθόνη 1440p 10-bit (υπολόγιζα κάπου στα 120hz), για να κρυφτεί πίσω από το γραφείο και να έχω 1 cable solution στο γραφείο πάνω.

Οκ βέβαια, ένα δεκάρικο μόνο δώσαμε οπότε λογικό. 

Δημοσ.
8 minutes ago, Billator said:

Οπότε πρόβλημα... Hθελα να το κουμπώσω για all-in-one solution για DS port, Dock station, charge, ethernet,NAS σε οθόνη 1440p 10-bit (υπολόγιζα κάπου στα 120hz), για να κρυφτεί πίσω από το γραφείο και να έχω 1 cable solution στο γραφείο πάνω.

Οκ βέβαια, ένα δεκάρικο μόνο δώσαμε οπότε λογικό. 

για το δεκάρικο και υπερβολικά ΠΟΛΛΑ πήραμε  :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω type-c hub του 40-50ρικου. Το συγκεκριμένο το βάζει κάτω με κλειστά τα μάτια. Απίστευτη αγορά για 10 ευρώ. Props στον TS ❤️ 

Επεξ/σία από tonyz21
Δημοσ.

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε macbook air;

Μου κάνει το εξής, όταν φορτίσει το mac στο 100% και κλείσω το καπάκι για να μπει σε sleep, κάνει συνέχεια κάποιον ήχο ότι μπήκε ρεύμα και ότι βγήκε πάλι και το κάνει ανά μερικά δευτερόλεπτα συνέχεια μέχρι που πάω και το βγάζω το dockάκι και έτσι σταματάει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spocky είπε

Το κουμπακι που εχει απο πανω ξερει κανεις τι κανει?

panic button για ακατάλληλες ταινίες.

Δημοσ.

Ήρθε κι εμένα χθες. Πολύ όμορφο.Το σύνδεσα με το κινητό μου, mi 10 lite, με type-c και στην όχι smart tv μου με HDMI. Αλλά δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει καμία λύση? Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, zero13cool είπε

Ήρθε κι εμένα χθες. Πολύ όμορφο.Το σύνδεσα με το κινητό μου, mi 10 lite, με type-c και στην όχι smart tv μου με HDMI. Αλλά δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει καμία λύση? Ευχαριστώ! 

Για τον ιδιο λογο το πηρα κι εγω. Απ' διαβασα δεν υποστηριζει τετοια εξοδο το κινητο.

Το κακο ειναι οτι δεν το βλεπει και το ταμπλετ, οποτε μαλλον θα καταληξει σε κανενα συρταρι για μελλοντικη χρηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zero13cool είπε

37 λεπτά πριν, link67 είπε

Για τον ιδιο λογο το πηρα κι εγω. Απ' διαβασα δεν υποστηριζει τετοια εξοδο το κινητο.

Το κακο ειναι οτι δεν το βλεπει και το ταμπλετ, οποτε μαλλον θα καταληξει σε κανενα συρταρι για μελλοντικη χρηση.

Αυτό το υποστηρίζουν ναυαρχίδες με power delivery και να γράφει στα χαρακτηριστικά usb type-c 3.1.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...