Προς το περιεχόμενο

spam email ;;;;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Γιάννης Platano,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, argimeg είπε

Εμένα σε προσπάθεια μου να μπω στο paypal από τον σταθερό, μου έβγαλε αυτό το άκυρο e-mail address. Φυσικά στο καπάκι μπήκα από laptop και άλλαξα όλους τους κωδικούς email-paypal-ebanking. Έκανα full scan με το Trend Micro στον σταθερό και δεν βρήκε τίποτα. Πολύ περίεργη φάση.

image.png.ee6371b3bcb1e080e016f019a3886df3.png

ελπίζω να μην προσπάθησες να μπεις με λινκ απο το email , αυτά τα διαγράφουμε (το έκανα προώθηση και στο phising της paypal μπας και)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ελπίζω να μην προσπάθησες να μπεις με λινκ απο το email , αυτά τα διαγράφουμε (το έκανα προώθηση και στο phising της paypal μπας και)

Όχι καμία σχέση. Ήθελα να μπω να δω κάτι στο paypal, να πάρω την διεύθυνση κατοικίας που είναι στα Αγγλικά σε screenshot για να την δώσω στην Binance. Οπότε μπήκα στον Brave που χρησιμοποιώ εβαλά paypal και μου έβγαλε την αρχική που είπε ο φίλος χωρίς το paypal μόνο με το σηματάκι. Δοκίμασα να βάλω δύο διαφορετικά passwords γιατί τα έχω complex με πολλούς χαρακτήρες και τα ξεχνάω αν έχω να τα χρησιμοποιήσω πολύ καιρό. Μετά είπα ε μάλλον τα ξέχασα και είπα οκ να το κάνω reset και μου πέταξε αυτό το άσχετο email. Το paypal το έχω και με authenticator όπως και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώ και υποστηρίζει 2FA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηραν τωρα τηλεφωνο απο το 2109326117 για επιβεβαιωση  στοιχειων και οτι αυριο θα μου στειλουν το ρολοι 

Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω μεχρι στιγμης.

Απο οτι ειδα το τηλ ανηκει στην   https://www.xo.gr/profile/profile-910081347/el/ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ηρθε το ρολοι . Δεν το ανοιξα το κουτι γιατι θα μπει  αγγελια σφραγισμενο 

10.jpg

20.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...