Προς το περιεχόμενο

spam email ;;;;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Γιάννης Platano,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποστολεας BBDO  [email protected] 

Θεμα Διαγωνισμος ΑΙΜ

Παντα ειμαι προσεκτικος σε αυτα αλλα πηρα το παρακατω αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι το πιο πιθανο αλλωστε spam

Συγχαρητήρια!

Είσαι ένας από τους νικητές του διαγωνισμού!

Έχεις κερδίσει ένα (1) Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlgiht Sport Band Regual SmartWatch.  

Για να κατοχυρώσεις το δώρο σου και να προχωρήσουμε στην αποστολή του, θα πρέπει να μας στείλεις τα παρακάτω στοιχεία σε διάστημα 3 ημερών.
Όνομα Νικητή:
Επώνυμο Νικητή:
Κινητό Τηλέφωνο Νικητή:
Διεύθυνση Κατοικίας Νικητή:
Πόλη Κατοικίας Νικητή:
Νομός Κατοικίας Νικητή:
Τ.Κ. Κατοικίας Νικητή:
Τονίζουμε ότι για την κατοχύρωση του δώρου πρέπει να γίνει η αποστολή των παραπάνω στοιχείων σε διάστημα 3 ημερών από την ημέρα ενημέρωσης. Εάν δεν λάβουμε απάντηση ή τα παραπάνω στοιχεία μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα τότε, δυστυχώς, χάνεις κάθε δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου.

Ευχαριστούμε
Η ομάδα Aim

Ουτε τιποτα  να πατησω ουτε τιποτα αλλο και απαντησα και μου απαντησαν

Καλημέρα και χρόνια πολλά, 

σας ευχαριστούμε για την αποστολή των στοιχείων σας. 

Σύντομα θα παραλάβετε το δώρο σας. 

Ευχαριστούμε,
Η ομάδα AIM

Αυτα εγιναν προχθες 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Προφανέστατα scam, φαίνεται απο τον αποστολέα. 

Άλλωστε γιατί, επαιξες σε καποιον διαγωνισμό της εταιρείας για να κερδίσεις? 

Δημοσ.

Μόνο και μόνο από το domain του email, αν δεν ξέρεις ποιος στο έστειλε είναι ύποπτο. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω που στείλαμε κάτι και από ποιους περιμένουμε απάντηση η newsletter. 

Η απάντηση που σου έστειλαν είναι τυποποιημένο μήνυμα και όχι γραπτό εκείνης της στιγμής. Μην στείλεις τίποτε, είτε ψάχνουν τα προσωπικά σου στοιχεία για κάποια ύποπτη ενέργεια είτε μετά από αυτό που θα καταλάβουν ότι τους εμπιστεύεσαι θα ζητήσουν στοιχεία καρτών, θα σε πάρουν τηλέφωνο, η "άνοιξε θείο από την ομάδα της aim είμαστε". 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stormrain είπε

Προφανέστατα scam, φαίνεται απο τον αποστολέα. 

Άλλωστε γιατί, επαιξες σε καποιον διαγωνισμό της εταιρείας για να κερδίσεις? 

Η BDDO ειναι υπαρκτη και το email γιατι να μην ειναι ?

Ναι κατι μου θυμιζει ο διαγωνισμος 

7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μόνο και μόνο από το domain του email, αν δεν ξέρεις ποιος στο έστειλε είναι ύποπτο. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω που στείλαμε κάτι και από ποιους περιμένουμε απάντηση η newsletter. 

Η απάντηση που σου έστειλαν είναι τυποποιημένο μήνυμα και όχι γραπτό εκείνης της στιγμής. Μην στείλεις τίποτε, είτε ψάχνουν τα προσωπικά σου στοιχεία για κάποια ύποπτη ενέργεια είτε μετά από αυτό που θα καταλάβουν ότι τους εμπιστεύεσαι θα ζητήσουν στοιχεία καρτών, θα σε πάρουν τηλέφωνο, η "άνοιξε θείο από την ομάδα της aim είμαστε". 

Δεν εδωσα και καποιο υποπτο προσωπικο στοιχειο .Ενα ονομα και κινητο μονο . Το email μου το ειχαν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η BDDO ειναι υπαρκτη και το email γιατι να μην ειναι ?

Ναι κατι μου θυμιζει ο διαγωνισμος 

Δεν εδωσα και καποιο υποπτο προσωπικο στοιχειο .Ενα ονομα και κινητο μονο . Το email μου το ειχαν

Άλλο πράγμα θέλω να πω. Είχες ποτέ σου συνεργασία η αλληλογραφία με την BDDO? 

Καταλαβαίνεις κατευθείαν ότι μάλλον δεν είναι κάτι σημαντικό που σε αφορά από το email. Μπορεί η εταιρεία να είναι πραγματική. 

Γενικά εγώ με το που δω το domain ξέρω ότι μάλλον δεν είναι κάτι σημαντικό που με αφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Να μπω σφήνα , να ενημερώσω για scam απο "[email protected]"

"Your account has been accessed from ΧΧΧΧ country for Purchase of ΧΧΧΧΧ, Call us immediately ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  to cancel and get instant refund.

δυστυχώς το email ισχύει , φυσικά δεν υπάρχει κάποια κίνηση σε λεφτά , ούτε κάποια περίεργη συσκευή συνδεδεμένη , αλλά εύκολα την πατά κάποιος αν στηριχτεί στην αυθεντικότητα του  email 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όπως και να έχει με ένα όνομα, διεύθυνση και κινητό τι μπορούν να μου κάνουν; 

Αυτά εύκολα τα βρίσκει κάποιος

θα σε ταράξουν σε σπαμ απο ΕΛΤΑ ,κούριερ ,  κάρτες κτλ

προς το παρών θα σου ζητήσουν κάποια μεταφορικά για το προϊόν που "κέρδισες"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

θα σε ταράξουν σε σπαμ απο ΕΛΤΑ ,κούριερ ,  κάρτες κτλ

προς το παρών θα σου ζητήσουν κάποια μεταφορικά για το προϊόν που "κέρδισες"

Ενοειται οτι εκει σταματαει η ...συνεγασια μας .

Δημοσ.

@Γιάννης Platano εαν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι απάτη, στείλε ένα email, ή πάρε ένα τηλέφωνο στην ίδια την εταιρεία (μην απαντήσεις σε αυτό που σου έστειλαν).

46 λεπτά πριν, korakios είπε

Να μπω σφήνα , να ενημερώσω για scam απο "[email protected]"

"Your account has been accessed from ΧΧΧΧ country for Purchase of ΧΧΧΧΧ, Call us immediately ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  to cancel and get instant refund.

δυστυχώς το email ισχύει , φυσικά δεν υπάρχει κάποια κίνηση σε λεφτά , ούτε κάποια περίεργη συσκευή συνδεδεμένη , αλλά εύκολα την πατά κάποιος αν στηριχτεί στην αυθεντικότητα του  email 

Και σε εμένα ήρθε. Μεγάλο σκάλωμα που το email ισχύει. Φυσικά μπήκα στο paypal δεν φαινόταν τίποτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Και σε εμένα ήρθε. Μεγάλο σκάλωμα που το email ισχύει. Φυσικά μπήκα στο paypal δεν φαινόταν τίποτα.

Γιατί ρε παιδιά σε εσάς έρχονται τα καλά τα mail και σε εμένα μόνο τα "πρόχειρα"?

win.PNG.c2aecb6ca8c462e1ab25846c0b9c8717.PNG

Αμαν με δεχτήκανε!!! Καλώς τα δεχτήκαμε.

Δημοσ.

Πιθανότατα να πήρες μέρος σε κάποιο διαγωνισμό και η εταιρεία αυτή ανέλαβε το promoting του διαγωνισμού και για αυτό σου έστειλαν mail, παρόλα αυτά ενημέρωσέ μας για το τι θα γίνει

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Πιθανότατα να πήρες μέρος σε κάποιο διαγωνισμό και η εταιρεία αυτή ανέλαβε το promoting του διαγωνισμού και για αυτό σου έστειλαν mail, παρόλα αυτά ενημέρωσέ μας για το τι θα γίνει

Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι αληθινό θα ενημερώσω 

Πιστεύω πάντως ότι με τα προσωπικά στοιχεία που έδωσα αν δεν υπάρξει συνέχεια δεν κινδυνεύω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...