Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αποστολεας BBDO [email protected] Θεμα Διαγωνισμος ΑΙΜ Παντα ειμαι προσεκτικος σε αυτα αλλα πηρα το παρακατω αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι το πιο πιθανο αλλωστε spam Συγχαρητήρια! Είσαι ένας από τους νικητές του διαγωνισμού! Έχεις κερδίσει ένα (1) Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlgiht Sport Band Regual SmartWatch. Για να κατοχυρώσεις το δώρο σου και να προχωρήσουμε στην αποστολή του, θα πρέπει να μας στείλεις τα παρακάτω στοιχεία σε διάστημα 3 ημερών. Όνομα Νικητή: Επώνυμο Νικητή: Κινητό Τηλέφωνο Νικητή: Διεύθυνση Κατοικίας Νικητή: Πόλη Κατοικίας Νικητή: Νομός Κατοικίας Νικητή: Τ.Κ. Κατοικίας Νικητή: Τονίζουμε ότι για την κατοχύρωση του δώρου πρέπει να γίνει η αποστολή των παραπάνω στοιχείων σε διάστημα 3 ημερών από την ημέρα ενημέρωσης. Εάν δεν λάβουμε απάντηση ή τα παραπάνω στοιχεία μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα τότε, δυστυχώς, χάνεις κάθε δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου. Ευχαριστούμε Η ομάδα Aim Ουτε τιποτα να πατησω ουτε τιποτα αλλο και απαντησα και μου απαντησαν Καλημέρα και χρόνια πολλά, σας ευχαριστούμε για την αποστολή των στοιχείων σας. Σύντομα θα παραλάβετε το δώρο σας. Ευχαριστούμε, Η ομάδα AIM Αυτα εγιναν προχθες Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Προφανέστατα scam, φαίνεται απο τον αποστολέα. Άλλωστε γιατί, επαιξες σε καποιον διαγωνισμό της εταιρείας για να κερδίσεις?
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μόνο και μόνο από το domain του email, αν δεν ξέρεις ποιος στο έστειλε είναι ύποπτο. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω που στείλαμε κάτι και από ποιους περιμένουμε απάντηση η newsletter. Η απάντηση που σου έστειλαν είναι τυποποιημένο μήνυμα και όχι γραπτό εκείνης της στιγμής. Μην στείλεις τίποτε, είτε ψάχνουν τα προσωπικά σου στοιχεία για κάποια ύποπτη ενέργεια είτε μετά από αυτό που θα καταλάβουν ότι τους εμπιστεύεσαι θα ζητήσουν στοιχεία καρτών, θα σε πάρουν τηλέφωνο, η "άνοιξε θείο από την ομάδα της aim είμαστε".
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, stormrain είπε Προφανέστατα scam, φαίνεται απο τον αποστολέα. Άλλωστε γιατί, επαιξες σε καποιον διαγωνισμό της εταιρείας για να κερδίσεις? Η BDDO ειναι υπαρκτη και το email γιατι να μην ειναι ? Ναι κατι μου θυμιζει ο διαγωνισμος 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μόνο και μόνο από το domain του email, αν δεν ξέρεις ποιος στο έστειλε είναι ύποπτο. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω που στείλαμε κάτι και από ποιους περιμένουμε απάντηση η newsletter. Η απάντηση που σου έστειλαν είναι τυποποιημένο μήνυμα και όχι γραπτό εκείνης της στιγμής. Μην στείλεις τίποτε, είτε ψάχνουν τα προσωπικά σου στοιχεία για κάποια ύποπτη ενέργεια είτε μετά από αυτό που θα καταλάβουν ότι τους εμπιστεύεσαι θα ζητήσουν στοιχεία καρτών, θα σε πάρουν τηλέφωνο, η "άνοιξε θείο από την ομάδα της aim είμαστε". Δεν εδωσα και καποιο υποπτο προσωπικο στοιχειο .Ενα ονομα και κινητο μονο . Το email μου το ειχαν
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η BDDO ειναι υπαρκτη και το email γιατι να μην ειναι ? Ναι κατι μου θυμιζει ο διαγωνισμος Δεν εδωσα και καποιο υποπτο προσωπικο στοιχειο .Ενα ονομα και κινητο μονο . Το email μου το ειχαν Άλλο πράγμα θέλω να πω. Είχες ποτέ σου συνεργασία η αλληλογραφία με την BDDO? Καταλαβαίνεις κατευθείαν ότι μάλλον δεν είναι κάτι σημαντικό που σε αφορά από το email. Μπορεί η εταιρεία να είναι πραγματική. Γενικά εγώ με το που δω το domain ξέρω ότι μάλλον δεν είναι κάτι σημαντικό που με αφορά. 1
korakios Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Να μπω σφήνα , να ενημερώσω για scam απο "[email protected]" "Your account has been accessed from ΧΧΧΧ country for Purchase of ΧΧΧΧΧ, Call us immediately ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ to cancel and get instant refund. δυστυχώς το email ισχύει , φυσικά δεν υπάρχει κάποια κίνηση σε λεφτά , ούτε κάποια περίεργη συσκευή συνδεδεμένη , αλλά εύκολα την πατά κάποιος αν στηριχτεί στην αυθεντικότητα του email
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Όπως και να έχει με ένα όνομα, διεύθυνση και κινητό τι μπορούν να μου κάνουν; Αυτά εύκολα τα βρίσκει κάποιος
korakios Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όπως και να έχει με ένα όνομα, διεύθυνση και κινητό τι μπορούν να μου κάνουν; Αυτά εύκολα τα βρίσκει κάποιος θα σε ταράξουν σε σπαμ απο ΕΛΤΑ ,κούριερ , κάρτες κτλ προς το παρών θα σου ζητήσουν κάποια μεταφορικά για το προϊόν που "κέρδισες"
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε θα σε ταράξουν σε σπαμ απο ΕΛΤΑ ,κούριερ , κάρτες κτλ προς το παρών θα σου ζητήσουν κάποια μεταφορικά για το προϊόν που "κέρδισες" Ενοειται οτι εκει σταματαει η ...συνεγασια μας .
JakeKaufman Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καταφανέστατη απάτη, στην οποία μέχρι στιγμής έχεις τσιμπήσει. μην ασχοληθείς καθολου περαιτέρω. 1
filip123go Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 @Γιάννης Platano εαν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι απάτη, στείλε ένα email, ή πάρε ένα τηλέφωνο στην ίδια την εταιρεία (μην απαντήσεις σε αυτό που σου έστειλαν). 46 λεπτά πριν, korakios είπε Να μπω σφήνα , να ενημερώσω για scam απο "[email protected]" "Your account has been accessed from ΧΧΧΧ country for Purchase of ΧΧΧΧΧ, Call us immediately ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ to cancel and get instant refund. δυστυχώς το email ισχύει , φυσικά δεν υπάρχει κάποια κίνηση σε λεφτά , ούτε κάποια περίεργη συσκευή συνδεδεμένη , αλλά εύκολα την πατά κάποιος αν στηριχτεί στην αυθεντικότητα του email Και σε εμένα ήρθε. Μεγάλο σκάλωμα που το email ισχύει. Φυσικά μπήκα στο paypal δεν φαινόταν τίποτα.
Engimek Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, filip123go είπε Και σε εμένα ήρθε. Μεγάλο σκάλωμα που το email ισχύει. Φυσικά μπήκα στο paypal δεν φαινόταν τίποτα. Γιατί ρε παιδιά σε εσάς έρχονται τα καλά τα mail και σε εμένα μόνο τα "πρόχειρα"? Αμαν με δεχτήκανε!!! Καλώς τα δεχτήκαμε.
Phoenix7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Πιθανότατα να πήρες μέρος σε κάποιο διαγωνισμό και η εταιρεία αυτή ανέλαβε το promoting του διαγωνισμού και για αυτό σου έστειλαν mail, παρόλα αυτά ενημέρωσέ μας για το τι θα γίνει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Πιθανότατα να πήρες μέρος σε κάποιο διαγωνισμό και η εταιρεία αυτή ανέλαβε το promoting του διαγωνισμού και για αυτό σου έστειλαν mail, παρόλα αυτά ενημέρωσέ μας για το τι θα γίνει Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι αληθινό θα ενημερώσω Πιστεύω πάντως ότι με τα προσωπικά στοιχεία που έδωσα αν δεν υπάρξει συνέχεια δεν κινδυνεύω.
corsair04 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Πάντως, τις τελευταίες μέρες έλαβα και εγώ πάρα πολλά spam emails "i need help "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα