Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SV1EOD είπε

Δεν είδες το κόστος των μεταφορικών πριν κάνεις την παραγγελία;

Εγώ που παραγγέλνω μέσω του skroutz έχω βάλει skroutz plus και κανονίζω τις παραγγελίες μου να είναι πάνω από 20 € και τα μεταφορικά είναι δωρεάν, το έχω βολευτεί πολύ.

Ναι εν γνωση μου εγινε η παραγγελια καθως αυτα τα καλωδια δεν τα βρηκα (ή δεν τα ειδα τουλαχιστο) αλλου ελπιζοντας οτι το σκρουτζ θα «διορθωσει» την μαϊμουδια που κανουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

Ναι εν γνωση μου εγινε η παραγγελια καθως αυτα τα καλωδια δεν τα βρηκα (ή δεν τα ειδα τουλαχιστο) αλλου ελπιζοντας οτι το σκρουτζ θα «διορθωσει» την μαϊμουδια που κανουν.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά τι έκανες αλλά αν παρήγγειλες μέσω του skroutz το κόστος των μεταφορικών είναι του skroutz. Αν παρήγγειλες απευθείας σε αυτούς ο skroutz δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Από την στιγμή που παρήγγειλες εν γνώσει σου για τα υψηλά μεταφορικά όσο δίκιο και αν έχεις δεν είναι εύκολο να αλλάξει κάτι. 

Δημοσ.

έχω πάρει δυό φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα, και τις δύο κινητά, με τιμή γύρω στα 300 ευρώ, δεν είχα κανένα πρόβλημα, ήρθαν κανονικά μόνο για κάτι κουπόνια που διαφημίζει για εκπτώσεις μετά την αγορά δεν ασχολήθηκα.

6 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Με την λιπομέτρηση τι παίζει ;

Λόγω της διαφορετικής περιεκτικότητάς τους σε νερό και ηλεκτρολύτες οι ιστοί του ανθρώπινου σώματος έχουν διαφορετική αγωγιμότητα. Έτσι, ιστοί όπως οι μύες οι οποίοι είναι πλούσιοι σε νερό και ηλεκτρολύτες έχουν υψηλή αγωγιμότητα.

Αντιθέτως, το σωματικό λίπος λόγω της μικρής περιεκτικότητάς του σε νερό παρουσιάζει χαμηλή αγωγιμότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Να παραθεσω και την εμπειρια μου με το μαγαζι, εχω κανει παρα πολλες παραγγελιες μεσω σκρουτζ τα προηγουμενα χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Και μικρες και μεγαλυτερες σε αξια, συνηθως στην καλυτερη τιμη στο σκρουτζ.

Οντως καθυστερουσαν σχετικα, αλλα το ηξερα και δεν ειχα προβλημα αναμονης.

Κριμα που βγηκε απο τα μαγαζια με τα δωρεαν μεταφορικα του σκρουτζ, θα ηθελα να ξαναμπει εστω και με λιγο ακριβοτερες τιμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρομοίως και εγώ.. 3 κινητά από το εν λόγω μαγαζί.. Κανένα πρόβλημα και στα 3..συγκεκριμενα το προηγούμενο realme gt 5g 12/256 yellow leather edition το κάνα προπαραγγελια σε τιμή εξευτελιστικη day 1 ουσιαστικά που ήρθε Ελλάδα στα 400€..αργησε λιγάκι να έρθει και αντί για 14 μέρες έκανε 1 μηνα (κάθε 4 μέρες με καλούσε το κατάστημα εάν θέλω να μου επιστραφεί η προκαταβολή των 100€ που είχα δώσει μιας και τότε αντικαταβολή έκαναν μέχρι τα 300€).επιπλέον και οι 3 συσκευές όπως και το εν λόγω realme είχαν μέσα στο κουτί τους ακουστικά με type c θύρα.. οταν έφεραν στοκ η συσκευή πάτησε τα 490 όταν σε άλλα καταστήματα ήδη έκανε 550+..αποτέλεσμα να έχω γλιτώσει 150€+ σε μια τρομερή για την εποχή προσφορά. 

Επεξ/σία από AwOv
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι λογικό να είναι σε κάθε προϊόν το πρώτο στην λίστα και όμως να μην το έχει καν το προϊόν;
Τι πάει να πει παράδοση σε 10 με 30 μέρες; Το έχεις ή όχι; Πως κάνεις listing κάτι που δεν το έχεις;
Αν βάρεσε κανόνι το multicopter, κατάστημα που είχε stock, τουλάχιστον σε ότι είχα πάρει από εκεί ήταν πάντα διαθέσιμο, δεν μπορώ να φανταστώ καν τι θα κάνει ένα κατάστημα που δεν έχει καν τα προϊόντα στις αποθήκες του, παίρνει τα λεφτά μπροστά και είναι ΝΑ στείλει κάποια στιγμή που θα είναι οι πλανήτες σε συζυγία ή θα ανατέλλει ο ήλιος από την Δύση ή δεν ξέρω και γω τι.

Εγώ ζήτησα αρκετές φορές από το skroutz την δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε exclude/blacklisted κάποιο κατάστημα, βασικά μόνο το συγκεκριμένο για μένα.
Δεν νομίζω να το κάνουν ποτέ γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Ούτε καν το τι γράφει ο κόσμος δεν κοιτάει το skroutz. Φαντάζομαι να λάμβανα τόσο κακό feedback για την δουλειά μου, τι θα έκανε ο εργοδότης μου.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Πώς λειτουργεί η ζυγαριά σωματικού λίπους;

Εν συντομία, με ηλεκτρισμό. Αλλά μην ανησυχείς, είναι εντελώς ασφαλής. Το gadget στέλνει ένα ασφαλές χαμηλό ηλεκτρικό φορτίο στο σώμα, το οποίο καθίσταται δυνατό γιατί το λίπος είναι εξαιρετικός αγωγός του ηλεκτρισμού, λόγω της περιεκτικότητάς του σε νερό. Οι μύες έχουν λιγότερο νερό και δεν είναι ικανός αγωγός.

8 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε
Λόγω της διαφορετικής περιεκτικότητάς τους σε νερό και ηλεκτρολύτες οι ιστοί του ανθρώπινου σώματος έχουν διαφορετική αγωγιμότητα. Έτσι, ιστοί όπως οι μύες οι οποίοι είναι πλούσιοι σε νερό και ηλεκτρολύτες έχουν υψηλή αγωγιμότητα.

Αντιθέτως, το σωματικό λίπος λόγω της μικρής περιεκτικότητάς του σε νερό παρουσιάζει χαμηλή αγωγιμότητα.

Επιστήμονες

Δημοσ.

Γενικά πάρα πολλά αντίστοιχου τύπου μαγαζιά (και κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας) το κάνουν αυτό στο σκρούτζ να βαρέσουν ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή απο όλα τα άλλα, αλλά με στοκ σε 30 ημέρες, με αποτέλεσμα, ενα μαγαζί που όντως βάλει ενα προϊόν σε καλή τιμή (αλλά οχι πιο χαμηλή απο αυτά) με άμεσα διαθέσιμο στοκ να μην το πάρεις χαμπάρι ποτέ γιατί πολύ απλά δεν θα κάνει trigger την ειδοποίηση! Εχω κάνει και εγώ feedback στο σκρούτζ να κάνει κάπως exclude η να βγάζει σε ξεχωριστή λίστα όσα δεν έχουν άμεση παράδοση ώστε να βλέπεις πάντα μπροστά όποιους έχουν άμεση και αααν είσαι διατεθημένος να περιμένεις τοτε να κάνεις scroll για να βάλεις παραγγελία στο πιο φθηνό μαγαζί χωρίς άμεση παράδοση! Αλλά δεν το συμφέρει το σκρουτζ αυτο γιατί τότε δεν θα δείχνει τον φθηνότερο για να τσιμπάει ο κόσμος (σε σχέση πχ με best price)…

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bubs είπε

Γενικά πάρα πολλά αντίστοιχου τύπου μαγαζιά (και κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας) το κάνουν αυτό στο σκρούτζ να βαρέσουν ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή απο όλα τα άλλα, αλλά με στοκ σε 30 ημέρες, με αποτέλεσμα, ενα μαγαζί που όντως βάλει ενα προϊόν σε καλή τιμή (αλλά οχι πιο χαμηλή απο αυτά) με άμεσα διαθέσιμο στοκ να μην το πάρεις χαμπάρι ποτέ γιατί πολύ απλά δεν θα κάνει trigger την ειδοποίηση! Εχω κάνει και εγώ feedback στο σκρούτζ να κάνει κάπως exclude η να βγάζει σε ξεχωριστή λίστα όσα δεν έχουν άμεση παράδοση ώστε να βλέπεις πάντα μπροστά όποιους έχουν άμεση και αααν είσαι διατεθημένος να περιμένεις τοτε να κάνεις scroll για να βάλεις παραγγελία στο πιο φθηνό μαγαζί χωρίς άμεση παράδοση! Αλλά δεν το συμφέρει το σκρουτζ αυτο γιατί τότε δεν θα δείχνει τον φθηνότερο για να τσιμπάει ο κόσμος (σε σχέση πχ με best price)…

Αν θυμάμαι καλά έχει επιλογή στα φίλτρα το skroutz για άμεση διαθεσιμότητα ή για διαθεσιμότητα εντός 2-3 ημερών.

5 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αν βάρεσε κανόνι το multicopter, κατάστημα που είχε stock, τουλάχιστον σε ότι είχα πάρει από εκεί ήταν πάντα διαθέσιμο,

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που έγινε με το multicopter δεν είχε να κάνει με το stock αλλά με φορολογικές παραβάσεις(ίσως να κάνω και λάθος). Οπότε αυτό που περιγράφεις σε σχέση με τις διαθεσιμότητες σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τους πελάτες ενός καταστήματος αλλά αν π.χ. δεν αποδίδει Φ.Π.Α. ή ρίξει κανονιά στους προμηθευτές του το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο και ανεξάρτητο από τον αριθμό των ευχαριστημένων πελατών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Jumbi είπε

Να παραθεσω και την εμπειρια μου με το μαγαζι, εχω κανει παρα πολλες παραγγελιες μεσω σκρουτζ τα προηγουμενα χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Και μικρες και μεγαλυτερες σε αξια, συνηθως στην καλυτερη τιμη στο σκρουτζ.

Οντως καθυστερουσαν σχετικα, αλλα το ηξερα και δεν ειχα προβλημα αναμονης.

Κριμα που βγηκε απο τα μαγαζια με τα δωρεαν μεταφορικα του σκρουτζ, θα ηθελα να ξαναμπει εστω και με λιγο ακριβοτερες τιμες.

Δεν βγήκε,απλα το σκρουτζ δεν εμφανιζει την επιλογη οταν η διαθεσιμοτητα είναι >10 ημερών.

Εχω παρει αρκετες φόρες παντως απο εδω,την τελευταία απευθείας απο το καταστημα λογο διαθεσιμότητας 10-30 ημέρες,δεν βιαζομουν, και ήρθε σε 4 μέρες τελικά.

Επίσης έχει ενα μήνα που είναι χαμηλά και έχει παίξει και 23:

image.png.ffc2711e32a5ac478947db1295893fcf.png

Επεξ/σία από stavrakas92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...